Închide meniul

Farul – Mioveni 2-1. Victorie muncită a liderului din Liga 1 cu „lanterna roşie”. Alexi Pitu şi Robert Moldoveanu i-au adus toate cele trei puncte „Regelui” Hagi

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 4 noiembrie 2022, 23:00

Farul – Mioveni 2-1. Victorie muncită a liderului din Liga 1 cu „lanterna roşie. Alexi Pitu şi Robert Moldoveanu i-au adus toate cele trei puncte „Regelui Hagi

Farul - Mioveni, LIVE TEXT

Jucătorii de la Farul, în timpul unei partide/ Hepta

Farul – Mioveni 2-1. Partida din etapa a 17-a din Liga 1 a fost în format live score, pe AS.ro. Liderul din Liga 1 s-a impus în faţa „lanternei roşii”, după un gol marcat pe final de joc.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Farul „a tremurat” în partida cu ultima clasată. Deşi a marcat prima, trupa lui Gică Hagi s-a văzut egalată în minutul 38, iar golul victoriei a veni pe final de joc.

Farul – Mioveni

Robert Moldoveanu i-a adus toate cele trei puncte lui Gică Hagi. Fostul jucător de la Dinamo a marcat pe final de joc, în minutul 85, din pasa lui Gabi Torje. De altfel, Gabi Torje a pasat decisiv la ambele goluri ale Farului.

Alexi Pitu a deschis scorul în minutul 29. Liderul din Liga 1 s-a văzut egalată după nici 10 minute, Nicolae Carnat restabilind egalitatea.

Graţie succesului cu Mioveni, Farul s-a distanţat în fruntea Ligii 1, având 40 de puncte, cu 8 mai multe decât Rapid, ocupanta locului secund

Reclamă

Final: Farul – Mioveni 2-1! Liderul din Liga 1 se impune, şi acumulează 40 de puncte!

Min.85: Farul – Mioveni 2-1! Robert Moldoveanu a adus liderul din nou în avantaj! Vârful a reuşit să marcheze, din assist-ul lui Gabi Torje!

Min. 38: Farul – Mioveni 1-1! Nicolae Carnat a reuşit să egaleze în partida cu liderul Ligii 1.

Reclamă 4 / 0/3

Min. 29: Farul – Mioveni 1-0! Alexi Pitu a deschis scorul în confruntarea de la Ovidiu! Mijlocaşul a reuşit să marcheze, după pasa genială a lui Gabi Torje!

Min 1: A început meciul.

Echipele de start:

Farul: Aioani – Sîrbu, Larie, M. Popescu, Kiki – Artean, T. Băluță, Grameni – Torje, Alibec, A. Pitu
Rezerve: Buzbuchi – Mboko, Corinus, Borza, Casap, Grobry, R. Moldoveanu, L. Andronache, Al. Stoian
Antrenor: Gheorghe Hagi

CS Mioveni: I. Popescu – Garutti, Al. Iacob, Burnea – Oancea, D. Toma, Lixandru, V. Popa, Șerbănică – Carnat, Krasniqi
Rezerve: V. Sima – Trif, C. Ene, M. Panait, Rădescu, Coșereanu, A. Burlacu, C. Dumitru, Antal
Antrenor: Marius Stoica

Farul vine după victoria obţinută pe terenul celor de la FC U Craiova 1948, în etapa precedentă. Deşi a fost condusă cu 1-0, trupa „Regelui” a revenit şi a reuşit să ia toate cele trei puncte, după golurile marcate de Andrei Borza şi Mihai Popescu.

De cealaltă parte, situaţia de la Mioveni este extrem de dificilă. Flavius Stoican a fost demis, după înfrângerea suferită în faţa celor de la Hermannstadt, iar la meciul de la Ovidiu, pe banca piteştenilor va sta Marius Stoica.

Reclamă

În meciul tur, Farul s-a impus cu scorul de 2-0, după „dubla” reuşită de Adrian Petre.

Locul 2 din Liga 1 ar putea avea o miză uriaşă: Liga Campionilor! Farul are încă interdicţie în Europa

Locul 2 din Liga 1 ar putea avea o miză uriaşă pentru următorul sezon de Champions League. În cazul în care Farul va câştiga titlul, echipa de pe 2 va merge în preliminariile Ligii, ţinând cont că dobrogenii sunt încă interzişi în Europa de Administraţia de Licenţiere a Federaţiei Române de Fotbal.

Echipa lui Gică Hagi este lider în Liga 1 şi poate spera la titlu, dar fuziunea dintre Farul şi Viitorul le dă mari dureri de cap constănţenilor. Aceştia nu au primit licenţă din partea Administraţiei de Licenţiere a Federaţiei Române de Fotbal. Dacă anul trecut, nu s-au clasat pe loc de cupe europene, la capătul acestui sezon sunt şanse mari ca lucrurile să stea altfel.

Acesta este motivul pentru care Farul luptă la TAS pentru a-şi găsi dreptatea. Prima înfăţişare va avea loc în luna decembrie a acestui an şi rămâne de văzut dacă tribunalul de la Lausanne le va da dreptate românilor.

„În luna decembrie, avem primul termen la TAS. Nu am renunţat la demers”, a spus Gică Popescu, pentru Antena Sport.

Dacă nici TAS nu o va ajuta pe Farul, atunci aceasta nu va avea drept de a juca în cupele europene în stagiunile 2023-2024 şi 2024-2025. Dacă va lua titlul în această situaţie, lupta pentru locul 2 al Ligii 1 va căpăta alte conotaţii.

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
22:40 LIVE TEXTSepsi – FCSB 2-2. Florin Ştefan a restabilit egalitatea! Gafă uriaşă comisă de Ştefan Târnovanu 22:40 Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească 22:35 VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter 22:30 VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu 22:26 Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024 22:14 FotoGest fabulos făcut de Florinel Coman, după ce a marcat în Sepsi – FCSB! Cum a „sărbătorit” alături de Vlad Chiricheş 22:01 Jaqueline Cristian, revenire de senzaţie la Madrid! Românca s-a calificat în turul 2 după un meci incredibil 21:47 Gică Hagi a auzit cât vrea să plătească Gigi Becali pentru Louis Munteanu şi a făcut anunţul momentului: „La suma aia…” 21:39 „Gică Hagi e profesor universitar!” Ilie Dumitrescu, laude la scenă deschisă pentru „Rege”, după Farul – Rapid 3-1 21:25 Unirea Slobozia a promovat în Liga 1 pentru prima oară în istorie! Echipa lui Adrian Mihalcea, succes pe terenul lui CS Mioveni Vezi toate știrile
Citește și