Închide meniul

George Ţucudean a anunţat ce îi lipseşte FCSB-ului în lupta pentru titlu: „Sunt răutăcios… antrenorul”!

Bogdan Stănescu Publicat: 17 mai 2023, 20:15

Reclamă
George Ţucudean a anunţat ce îi lipseşte FCSB-ului în lupta pentru titlu: Sunt răutăcios… antrenorul”!

George Ţucudean a anunţat ce îi lipseşte FCSB-ului în lupta pentru titlu

George Ţucudean, în tricoul naţionalei / Hepta

George Ţucudean a anunţat ce îi lipseşte FCSB-ului în lupta pentru titlu. Ţucudean a fost campion cu echipa lui Gigi Becali în sezonul 2014-2015 şi cu cea patronată de Gică Hagi în sezonul 2016-2017.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Totodată, Ţucudean mai are două titluri de campion al României cu CFR Cluj, în sezoanele 2017-2018 şi 2018-2019.

George Ţucudean a anunţat ce îi lipseşte FCSB-ului în lupta pentru titlu

Aş fi răutăcios să spun ce îi lipseşte (n.r.: lui FCSB ca să ia titlul)… antrenorul. Sunt răutăcios acum, puţin. Au jucători cu valoare, doar că a durat şi la ei foarte mult timp până să câştige ceva. Dezamăgirea e clar în rândul suporterilor, a patronului.

E o conjunctură (n.r.: că FCSB a ajuns să se lupte pentru titlu), CFR a avut rezultatele astea negative. Nu spun că nu au jucat şi ei bine, CFR a pierdut pe greşeala lor. Cât să mai câştige şi CFR, că lumea s-a săturat deja”, a declarat George Ţucudean pentru digisport.ro.

Ţucudean o consideră pe Farul favorită în meciul de duminică

George Ţucudean e convins că „finala campionatului”, de duminică, va fi foarte disputată. El consideră că Farul are un uşor avantaj fiindcă joacă acasă.

Reclamă

Nu se ştie, au şanse egale. Farul (n.r.: e favorită) că joacă acasă. Va conta foarte mult absenţa lui Alibec. Sunt convins că îi pare şi lui foarte rău pentru ce s-a întâmplat. Am avut şi eu o situaţie din asta, cu Hapoel.

Îl cunosc pe Denis, e foarte talentat, dar uite, a făcut o greşeală. Sunt convins că Hagi e un antrenor mare şi va găsi soluţii acolo în faţă.

Mazilu este într-o formă foarte bună, a crescut repede. Nu e un 9 clasic Mazilu, nici Alibec nu e”, a mai declarat George Ţucudean pentru sursa citată.

Reclamă 4 / 0/3

Ţucudean crede că proiectul lui Gică Hagi este foarte sănătos

George Ţucudean laudă proiectul lui Gică Hagi. Ţucudean a ieşit campion cu Viitorul, acum echipa a luat numele echipei istorice constănţene, Farul.

Mă uit la meciuri şi a durat 4-5 ani până când a făcut echipă să se bată iar la titlu (n.r.: Gică Hagi). Au vândut jucători, au venit mulţi jucători din urmă, pare ceva foarte sănătos.

Şi FCSB e o echipă foarte bună, au jucători foarte buni.

Nu ştiu dacă sunt mai talentaţi decât cei cu care am luat eu titlul, sunt jucători tineri (n.r.: cei de la Farul). Eu, când am venit, erau jucători care jucau şi aveau minute multe. Echipa avea experienţă mai mare când am luat campionatul.

Nu mi se pare surprinzător că au ajuns până aici (n.r.: elevii lui Hagi)”, a mai declarat George Ţucudean.

George Ţucudean locuieşte acum la Arad

Ţucudean locuieşte acum la Arad, alături de soţie şi de cei doi băieţi ai lor. Fostul atacant speră ca UTA să evite retrogradarea.

Mai joc fotbal cu ăştia mici, ei sunt la UTA, la juniori.

Reclamă

Sper să se salveze UTA. Fiind un antrenor cu experienţă (n.r.: Mircea Rednic), s-a văzut imediat. Rezultatele au venit. Sper ca până la urmă să fie ok.

E mai bine aşa (n.r: că el s-a retras), oamenii să spună ‘Ce bun era!’ decât să spună ‘E bătrân şi nu mai poate’”, a mai spus Ţucudean.

 

 

 

 

 

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:15 LIVE VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! A doua sesiune de antrenamente este ACUM în AntenaPLAY 21:59 Farul – Sepsi 1-4! Umilință uiașă pentru echipa lui Gică Hagi! Safranko a făcut spectacol la Ovidiu 21:29 România – Japonia LIVE VIDEO în AntenaPLAY (13:30). Ultimul meci de la Campionatul Mondial de hochei pentru tricolori 21:27 OFICIAL! Edi Iordănescu poate convoca 26 de jucători pentru EURO 2024. Decizia luată de UEFA 21:08 Scandări xenofobe și decizii controversate la Farul – Sepsi! Fanii au „luat foc” după hattrick-ul lui Safranko 20:52 FotoCum a fost surprins Gică Hagi după ce Pavol Safranko a marcat un hattrick în prima repriză din Farul – Sepsi 20:28 „Îi vei lua locul lui Daniel Niculae la Rapid?” Dani Coman a dat cărțile pe față! Răspunsul a uimit pe toată lumea 20:12 VideoOlaru a primit cel mai emoţionant mesaj de la mama sa: „Am o latură mai sensibilă!” Anunţ uriaş: „Vreau titlul şi anul viitor” 19:49 „E o problemă! Sunt trist!” Daniel Pancu, verdict despre situația de la Rapid! Ce a spus despre comunicatul lui Dan Șucu 19:35 Andrey Rublev este primul finalist al turneului de la Madrid! L-a învins pe Taylor Fritz după doar 72 de minute Vezi toate știrile
Citește și