Închide meniul

Veste uriaşă pentru Gică Hagi, înainte de Farul – FCSB, finala campionatului

Dan Roșu Publicat: 17 mai 2023, 15:46

Reclamă
Veste uriaşă pentru Gică Hagi, înainte de Farul – FCSB, finala campionatului

Veste uriaşă pentru Gică Hagi, înainte de Farul - FCSB, finala campionatului

Gică Hagi, într-o conferinţă de presă / Hepta

Veste uriaşă pentru Gică Hagi, înainte de Farul – FCSB, meci care poate decide campioana din acest sezon de Liga 1. Ionuţ Larie şi Tudor Băluţă au şanse mari să revină în primul 11 al „Regelui”. Marea absenţă rămâne suspendatul Denis Alibec.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

”Vor fi emoţii. Putem vorbi de o finală, care pe care. Adevărul este că am fost mai buni tot acest sezon şi trebuie să demonstrăm şi în această finală. Cert este că pierdem un jucător important.

Veste uriaşă pentru Gică Hagi, înainte de Farul – FCSB, finala campionatului

Alibec ne va lipsi, era un pilon important. Să nu uităm că jucăm cu Louis Munteanu, de 20 de ani, cu Mazilu, care are 17 ani. Clar că experienţa lui Alibec era importantă în angrenajul echipei.

Sperăm să îl avem pe Larie, un pion important în defensivă. Sperăm că Băluţă, avem veşti din ce în ce mai bune, să ne ajute. Înţelegem că recuperarea decurge mai bine decât ne aşteptam. Sunt speranţe să îl avem pe teren”, a spus Marica, citat de fanatik.ro.

Motivul pentru care biletele la derby-ul Farul – FCSB nu au mai fost scoase la vânzare

Gică Popescu anunţă motivul pentru care biletele de la derby-ul „de foc” dintre Farul şi FCSB nu au mai fost scoase la vânzare. Preşedintele constănţenilor a dezvăluit că cererea este una imensă, partida exercitând un interes mare în rândul fanilor trupei lui Gică Hagi.

Reclamă

Capacitatea stadionului de la Ovidiu este de aproximativ 4500 de locuri. 250 de bilete sunt destinate fanilor celor de la FCSB, iar alte 2000 de locuri sunt rezervate de cei care au abonamente. Astfel, pentru că interesul era imens, conducerea celor de la Farul a decis ca cele aproximativ 2000 de bilte rămase să nu mai fie scoase la vânzare, şi să fie împărţite în cadrul clubului.

„Din păcate, avem un stadion de doar 4.500 de locuri. Sunt convins că, dacă am fi avut un stadion de 30.000 de locuri, ar fi fost plin la acest joc. De aceea ne dorim cât mai repede cu putinţă ca stadionul de la Constanţa să fie construit cât mai repede.

Cererea este una incredibilă şi am încercat să facem lucrurile de aşa manieră încat să avem cât mai mulţi suporteri farişti în stadion”, a declarat Gică Popescu, pentru orangesport.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Farul – FCSB e duminică, de la ora 21:00, LIVE TEXT pe AS.ro. Înainte de finala campionatului, echipa lui Hagi are un punct în faţa roş-albaştrilor.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:00 AS Roma – Bayer Leverkusen 0-2 şi Marseille – Atalanta 1-1! Meciuri nebune în semifinalele Europa League şi Conference League 2
mai
23:54
EXCLUSIVVictor Piţurcă, discurs neaşteptat despre Elias Charalambous după ce FCSB a devenit campioană: „Nu ştiu cine e, nu-l cunosc!”
2
mai
23:48
VIDEOCăpitanul lui PAOK, discurs motivaţional în jurul unei icoane! Imagini superbe din vestiarul jucătorilor lui Răzvan Lucescu
2
mai
23:25
Hakan Calhanoglu a pus mâna pe telefon şi l-a sunat pe Elias Charalambous, după a petrecut pe manele titlul câştigat cu Inter
2
mai
23:13
„Bani? Nu primesc foarte mulţi bani aici” Siyabonga Ngezana a vorbit în Africa de Sud despre salariul de la FCSB
2
mai
22:18
Românii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Trei români joacă vineri, LIVE în AntenaPLAY
2
mai
22:15
„Nu l-am sunat pe Gigi Becali că nu am fost în halul ăla de beat!” Tamaş, dezvăluiri colosale: „Aoleu, iar s-a îmbătat Găbiță!”
2
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
2
mai
21:50
România s-a calificat în finală la Campionatul European de gimnastică de la Rimini. Alte trei finale pe aparate pentru tricolore
2
mai
21:40
Claudiu Keşeru, categoric după ce FCSB a cucerit titlul: „E momentul să plece”. Ce şanse le dă roş-albaştrilor în Europa
Vezi toate știrile
Citește și