Închide meniul

Gheorghe Mustață, avertisment pentru Dan Petrescu după ce a înjurat-o pe FCSB: ”L-ar afecta enorm ce am putea scanda! Să își ceară scuze!”

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 17 mai 2022, 9:14

Gheorghe Mustață, avertisment pentru Dan Petrescu după ce a înjurat-o pe FCSB: ”L-ar afecta enorm ce am putea scanda! Să își ceară scuze!”

Gheorghe Mustață îl avertizează pe Dan Petrescu după ce a înjurat-o pe FCSB

Colaj Dan Petrescu și Gheorghe Mustață / Hepta

Gheorghe Mustață a lansat un avertisment pentru Dan Petrescu, după ce antrenorul campioanei CFR Cluj și jucătorii săi au înjurat-o pe FCSB. Liderul galeriei roș-albaștrilor așteaptă scuze din partea ”Bursucului”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dan Petrescu s-a dezlănțuit după câștigarea celui de-al cincilea titlu consecutiv în Liga 1. La petrecere, antrenorul campioanei României, alături de elevii săi, a avut scandări triviale la adresa rivalilor de la FCSB. Gheorghe Mustață a reacționat la scurt timp și l-a avertizat pe ”Bursuc”.

Gheorghe Mustață, avertisment pentru Dan Petrescu după ce a înjurat-o pe FCSB

„Referitor la gestul lui Dan Petrescu… Când am văzut cu ochii mei că înjură Steaua, familiile noastre, echipa la care a crescut, mi-am dat seama că a pupat steagul Rapidului (n.r. în 2003) din convingere, din caracterul lui, nu că așa i-ar fi spus Giovanni Becali. Noi i-am scandat numele și am cerut suporterilor să-l respecte.

Ne-ar fi ușor să-l jignim și fiți convinși că l-ar afecta enorm ce am putea scanda. Poate numele unui fost fotbalist, coleg de generație cu el, dar nu vom face asta. Așteptăm, poate își cere scuze și spune că era euforic. Se poate întâmpla. Dacă noi i-am scandat numele, iar el înjură familiile noastre, ne-a păcălit, dar nu el va avea de câștigat. Lumea cântărește comportamentul lui”, a declarat Gheorghe Mustaţă la Radio Sport 1.

Dan Petrescu s-a descătuşat după ce a făcut-o pe CFR Cluj campioană

Dan Petrescu s-a descătuşat după ce a făcut-o pe CFR Cluj campioană. A fost al cincilea titlu câştigat de „Bursuc” cu echipa din Gruia. Petrescu a avut un discurs pe măsură la conferinţa de presă.

Reclamă

Dan Petrescu nu i-a uitat pe criticii săi şi l-a ironizat pe Mihai Stoica, cel care îl făcuse praf la finalul meciului dintre CFR şi Unversitatea Craiova.

E clar că la toate cele cinci campionate câştigate am avut o contribuţie. La 3 din ele am fost aproape tot timpul, la celelalte 2 nu am fost tot anul. Dar la toate 5 am şi eu 1% la fiecare trofeu. Acest titlu a fost mai greu decât toate celelalte la un loc. Nu mă aşteptam sincer ca Voluntari să facă un meci extraordinar, la fel cum a făcut şi Craiova azi. Şi-au vândut scump pielea.

S-a văzut că a fost un campionat corect, cei de la Craiova cred că au făcut cel mai bun meci din campionat. Au încercat în toate poziţiile să ne încurce, să dea goluri. Şi a băgat cea mai puternică echipă, cred că 7 fundaşi aveau, cei mai puternici, cei mai înalţi. Au încercat să ne încurce. Craiova nu se bătea pentru niciun loc.

Reclamă 4 / 0/3

E bine până la urmă că nu mai sunt îndoieli. Golul pe care l-am primit m-a supărat. Nu aş fi vrut în meciurile astea să primim gol, acolo se arată forţa echipei. Vreau să le mulţumesc fanilor. Principalii artizani clar că sunt jucătorii. Nu e uşor să câştigi 5 titluri la rând. În continuare aştept să fiu criticat, cum s-a întâmplat de când sunt antrenor aici. Am fost făcut praf şi pulbere non stop! Dar până la urmă medalia e aici. Ceilalţi vorbesc şi eu câştig trofee.

Mi s-a cerut şi demisia, mi s-a spus că nu înţeleg nimic, că jucăm nu ştiu cum. Îi felicit pe cei care, aşa uşor, dau declaraţii despre mine, un antrenor şi un jucător care am făcut ceva pentru fotbalul românesc. Ca jucător mi-am dat viaţa, am scos lumea în stradă, iar ca antrenor uitaţi-vă, fac lumea fericită! Nu merit acest tratament pe care îl am în România, nu merit!„, a declarat Dan Petrescu la conferinţa de presă.

Recomandări
  • Gheorghe Mustață îl avertizează pe Dan Petrescu după a înjurat-o pe FCSB
  • Bosnia – România (7 iunie, 21:45, Antena 1) şi România – Finlanda (11 iunie, 21:45, Antena 1)

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
6:40 VIDEOMax Verstappen a câștigat cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY 19
apr.
23:55
VIDEORafa Mujica, un nou gol în AntenaPLAY. Atacantul dorit de Gigi Becali a marcat în Rio Ave – Arouca 1-1, din Liga Portugal
19
apr.
23:47
„E incredibil” Ce a remarcat Mihai Stoica la Gică Hagi după Farul – CFR Cluj 5-1
19
apr.
23:32
„Ce ar spune Dan Petrescu după ce aţi primit 5 goluri de la Farul?” Cristi Manea a cedat şi şi-a anunţat plecarea de la CFR Cluj
19
apr.
23:30
Palermo – Parma 0-0 în AntenaPLAY. Dennis Man şi Valentin Mihăilă s-au întrecut în ratări!
19
apr.
23:23
Mario Camora, devastat după Farul – CFR Cluj 5-1! Mesaj dur către colegi: „Să le fie ruşine tuturor, să nu ieşim din casă”
19
apr.
23:07
Gică Hagi a dezvăluit de ce a renunţat la Constantin Budescu: „Ştie că e un hotel frumos la Mamaia!”. Anunţ după Farul – CFR 5-1
19
apr.
22:59
Răspunsul lui Louis Munteanu atunci când a fost întrebat de interesul FCSB-ului şi al Rapidului! Ce a spus vedeta lui Gică Hagi
19
apr.
22:46
Ionuţ Cojocaru, noul star al lui Gică Hagi. „Dublă” şi assist în Farul – CFR Cluj 5-1: „Un meci formidabil! Asta trebuie să fac”
19
apr.
22:33
Farul a ajuns pe locul 2 în Liga 1, CFR Cluj a căzut pe 4 după umilinţa de la Ovidiu! Cum arată acum clasamentul în play-off
Vezi toate știrile
Citește și