Închide meniul

Gheorghe Mustaţă i-a ironizat pe ultraşii CSA Steaua după ameninţările acestora! Ce a spus despre aceştia

Bogdan Stănescu Publicat: 5 august 2023, 9:41

Reclamă
Gheorghe Mustaţă i-a ironizat pe ultraşii CSA Steaua după ameninţările acestora! Ce a spus despre aceştia

Gheorghe Mustaţă, rol major la FCSB

Gheorghe Mustaţă, la un meci al lui FCSB / Profimedia Images

Gheorghe Mustaţă i-a ironizat pe ultraşii CSA Steaua după ameninţările acestora. Recent, ultraşii CSA Steaua au pus un banner ameninţător în faţa stadionului din Ghencea.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Liderul Peluzei Nord nu ia în seamă aceste ameninţări. El i-a numit, ironic, „Bruce Lee”, „Jackie Chan” şi „Van Damme” pe cei care au scris acel mesaj.

Gheorghe Mustaţă i-a ironizat pe ultraşii CSA Steaua după ameninţările acestora!

Domnule, eu nu vreau să vorbesc nici de Bruce Lee, nici de Jackie Chan, nici de Van Damme, hai să vorbim lucruri serioase. Și eu pot să fac două conturi fake și să pun nu știu ce. Noi ne-am asumat toată viața când am mers pe un stadion. Toți ne asumăm ceea ce facem, atunci nu cred că suporterii ar trebui să ia în considerare acele amenințări. Niște bazaconii, nu am ce să fac și mă apuc să scriu că fac și dreg. Dar îi lăsăm și pe Bruce Lee și pe Jackie Chan în pace”, a declarat Gheorghe Mustață pentru fanatik.ro.

Eu m-am speriat, suporterii s-au speriat foarte tare, așa speriați sunt suporterii că îmi cer bilete încontinuu. Așa de speriați, s-au speriat rău de tot”, a mai spus, ironic, liderul Peluzei Nord.

FCSB va juca pentru prima oară în Ghencea după 8 ani. Formaţia patronată de Gigi Becali şi-ar fi dorit să evolueze acolo şi la derby-ul cu Dinamo, dar, în cele din urmă, contractul nu s-a mai semnat.

Reclamă

După ce premierul Marcel Ciolacu a intervenit şi a transmis un mesaj şi referitor la juristul CSA Steaua, colonelul Florin Talpan, comandantul CSA Steaua, Ştefan Bichir, a semnat contractul de închiriere a arenei din Ghencea pentru meciul cu CFR Cluj. FCSB – CFR Cluj se dispută duminică, de la ora 21:30. Meciul va fi transmis în format LIVE TEXT pe AS.ro.

Gigi Becali, reacţie fermă după ameninţările ultraşilor de la CSA Steaua: „Deja s-a ajuns prea departe!”

Gigi Becali a avut o reacţie fermă, după ameninţările ultraşilor de la CSA Steaua. Patronul de la FCSB nu s-a arătat îngrijorat de bannerul afişat de ultraşii „militarilor”, înaintea derby-ului dintre FCSB şi CFR Cluj, derby care se va disputa în Ghencea.

Gigi Becali susţine că bannerul afişat de ultraşii celor de la CSA Steaua nu îl sperie deloc. De asemenea, patronul de la FCSB a subliniat faptul că Jandarmeria a luat măsuri imediat după mesajul afişat de suporterii „militarilor”.

Reclamă 4 / 0/3

Latifundiarul din Pipera a mai declarat, ferm, faptul că s-a ajuns prea departe şi nu îl interesează acţiunile ultraşilor de la CSA Steaua, care sunt nemulţumiţi de faptul că FCSB a primit dreptul de a juca în Ghencea.

„Nu mă sperie în niciun fel. Dacă ne sperie, atunci nu mai ieşim să mâncăm sau să ieşim pe stradă. I-a identificat, i-a filmat, i-a pozat! Deja s-a ajuns prea departe. Nu cred că vor face şi alte acţiuni în afară de asta. Pe mine nu mă interesează asta, ce vor să facă ei”, a declarat Gigi Becali, citat de digisport.ro.

Ultraşii CSA Steaua au trecut la ameninţări: „Cine calcă duminică în Ghencea îşi asumă”

Ultraşii CSA Steaua au recurs la ameninţări după ce a devenit oficial că derby-ul de duminică se va disputa pe stadionul din Ghencea.

La stadionul din Ghencea a fost afişat un mesaj de ameninţare pentru fanii FCSB. Ultraşii CSA Steaua au protestat şi înainte de meciul cu Dinamo, nedorind ca derby-ul să se dispute pe Ghencea. În cele din urmă negocierile cu CSA Steaua au picat, iar FCSB – Dinamo, încheiat cu scorul de 2-1, s-a disputat pe stadionul Arcul de Triumf.

„Continuăm lupta împotriva celor afiliaţi la turmă. Cine calcă duminică în Ghencea îşi asumă”, a fost mesajul şocant scris de ultraşii CSA Steaua şi afişat în faţa arenei din Ghencea.

Liderul Peluzei Nord, Gheorghe Mustaţă, le-a transmis recent un mesaj pacifist celor din Peluza Sud. Mustaţă preciza că au început să apară ameninţări din partea ultraşilor CSA Steaua.

„Dacă lucrurile vor degenera, nu va fi în favoarea noastră. Oamenii să meargă liniștiți la meci, fără să se ia după amenințările de pe acele conturi fake. Că ‘vă facem, vă dregem’… încercați să fiți oameni și veniți la stadion liniștiți. Nu e chiar așa, nu suntem în junglă.

Reclamă

Noi o să mergem în mod civilizat să ne încurajăm echipa și asta este. (n.r. – au cumpărat peste 1.000 de abonamente fanii CSA Steaua) Să cumpere câte vor, să meargă să își încurajeze echipa. Este echipa lor. Noi nu deranjăm pe nimeni”, declara Gheorghe Mustaţă pentru fanatik.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:08 Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY 22:04 Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile” 22:00 LIVE TEXTBorussia Dortmund – PSG 0-0! Duel de foc pentru un loc în finala Champions League 21:48 Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului 21:29 Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A! 21:04 Dennis Man şi Valentin Mihăilă au promovat în Serie A! Performanţă uriaşă pentru jucătorii naţionalei, alături de Parma! 21:00 VIDEOLecco – Sampdoria a fost în AntenaPLAY! Echipa lui Andrea Pirlo a făcut un pas important în lupta pentru baraj 20:51 Video„Selecţionerul nostru e un clovn!” Scandal uriaş la naţionala Ungariei, după înfrângerea istorică cu România 20:11 Carlos Alcaraz a fost eliminat în sferturile de la Madrid! Seria incredibilă a spaniolului, încheiată de Andrey Rublev 19:58 „Rămâne Mitriţă?” Mihai Rotaru a dat răspunsul la întrebarea care îi frământă cel mai tare pe suporterii Universităţii Craiova! Vezi toate știrile
Citește și