Închide meniul

Gheorghe Mustață l-a făcut praf pe Octavian Popescu: „Gata cu plânsetele”

Alex Ioniță Publicat: 10 noiembrie 2023, 14:33

Reclamă
Gheorghe Mustață l-a făcut praf pe Octavian Popescu: Gata cu plânsetele”

Liderul galeriei FCSB-ului, mesaj clar după ce derby-ul cu Rapid nu va fi pe Arena Naţională

Gheorghe Mustaţă, la un meci al lui FCSB / Profimedia Images

Gheorghe Mustață l-a făcut praf pe Octavian Popescu. Liderul de galerie de la FCSB nu l-a menajat pe tânărul jucător al vicecampioanei, după ce acesta a plâns în fața suporterilor după eșecul din derby-ul cu Rapid.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În cadrul etapei cu numărul 15 a Ligii 1, vicecampioana României a pierdut partida cu Rapid, de pe Arena Națională, cu scorul de 1-2. Duelul dintre cele fouă formații a fost în format LIVE TEXT pe AS.ro.

Gheorghe Mustață l-a făcut praf pe Octavian Popescu. Mesajul pentru „perla” lui Gigi Becali

După ce echipa pregătită de Elias Charalambous nu a reușit să treacă de Rapid, în etapa precedentă, liderul Peluzei Nord a celor de la FCSB i-a criticat pe fotbaliștii vicecampioanei. De furia lui Gheorghe Mustață nu a scăpat nici Octavian Popescu, care a izbucnit în lacrimi, în fața galeriei, după înfrângerea în fața rivalilor din Giulești.

„Să vă spun ceva. Copilul este emotiv, plânge, pierde. Poate nu i-a ieșit cum a vrut, dar nu trebuie, gata, să plângem și să venim în fața galeriei, am plâns și gata. Nu! Suporterii nu mai acceptă lucrul ăsta. Gata cu plânsetele și cu astea. Nu se vede pe teren? Nu au ambiție. 

Ambiția aia de fotbalist care în momentul în care intră să-și dea viața pe teren indiferent de ce se întâmplă. Alergi, faci ceva! Dacă nu se dăruiesc, asta le este soarta.

Reclamă

Nu o să prindă contracte afară, nu o să poate să joace fotbal în Europa, la revedere! Rămâi aici și stai să fii transferat de la o echipă la alta sau dat împrumut”, a declarat liderul suporterilor de la FCSB, potrivit fanatik.ro.

Chiar dacă a pierdut duelul cu Rapid, FCSB a rămas pe primul loc în Liga 1, având în vedere faptul că CFR Cluj nu a profitat de rezultatul de pe Arena Națională și a pierdut meciul cu FC Hermannstadt, cu scorul de 0-1.

Partida Romilor, plângere penală la Parchet împotriva fanilor de la FCSB

Partida Romilor anunţă că a depus plângere penală împotriva fanilor FCSB după ce au afişat mesaje cu caracter rasist la partida cu Rapid desfăşurată duminică pe Arena Naţională. Plângerea penală este pentru instigare publică şi incitare la violenţă, ură şi discriminare. De asemenea, a depus plângeri şi la Consiliul Naţional pentru Combaterea Discriminării, la Federaţia Română de Fotbal şi la Liga Profesionistă de Fotbal.

Reclamă 4 / 0/3

„Conducerea Asociaţiei Partida Romilor Pro-Europa (APRPE) a depus, ieri, plângere penală la Parchet, împotriva suporterilor din Peluza Nord a FCSB, care la derby-ul cu echipa Rapid au afişat mesaje profund rasiste (Mori, ţigane!, Neintegraţi în societate, rămâneţi o minoritate, Moarte ţiganilor!), prin care au jignit minoritatea romă din România. Plângerea penală este pentru instigare publică şi incitare la violenţă, ură şi discriminare”, anunţă formaţiunea, potrivit news.ro.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:11 Carlos Alcaraz a fost eliminat în sferturile de la Madrid! Seria incredibilă a spaniolului, încheiată de Andrey Rublev 19:58 „Rămâne Mitriţă?” Mihai Rotaru a dat răspunsul la întrebarea care îi frământă cel mai tare pe suporterii Universităţii Craiova! 19:26 Fanii FCSB-ului iau cu asalt Arena Naţională la meciul cu CFR Cluj! Mihai Stoica a anunţat câte bilete s-au vândut în numai o oră 19:26 Horaţiu Moldovan a primit o veste uriaşă din Spania! Decizia luată de Diego Simeone şi Atletico Madrid 19:00 LIVE VIDEOLecco – Sampdoria e LIVE în AntenaPLAY! Echipa lui Andrea Pirlo luptă pentru un loc de baraj 18:57 Transferurile de milioane de euro ale lui Dan Şucu la Rapid, făcute praf: „Să ne mai lase. Are dreptate Gigi Becali” 18:36 Programul complet al F1 Academy™ de la Miami! Antrenamentele, calificările şi cursele se văd LIVE STREAM în AntenaPLAY 18:12 Un fost preşedinte al Rapidului a reacţionat după comunicatul lui Dan Şucu: „E dezinformat, manipulat” 17:50 Borussia Dortmund – PSG LIVE TEXT (22:00). Se anunţă spectacol în a doua semifinală Champions League. Echipe probabile 17:20 Novak Djokovic, decizie radicală înainte de turneul de la Roma! Sârbul a concediat încă un membru din staff-ul său Vezi toate știrile
Citește și