Închide meniul

Gheorghe Mustaţă, mesaj de luptă înainte de FCSB – Dinamo: „Ghencea va fi plină!”

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 14 iulie 2023, 8:56

Gheorghe Mustaţă, mesaj de luptă înainte de FCSB – Dinamo: „Ghencea va fi plină!

Peluza FCSB-ului pregătește un protest împotriva echipei! Anunțul lui Gheorghe Mustață

Gheorghe Mustață / Hepta

Gheorghe Mustaţă a transmis un mesaj de luptă înaintea derby-ului dintre FCSB şi Dinamo, meci care se va disputa pe stadionul din Ghencea. Liderul galeriei roş-albaştrilor susţine că, la ora de start a partidei, arena de casă a celor de la CSA Steaua va fi plină.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB a primit undă verde pentru a închiria stadionul Ghencea. Primul meci pe care roş-albaştrii îl vor disputa pe acest stadion, după o pauză de opt ani, va fi chiar derby-ul cu Dinamo, din etapa a doua a sezonului.

Gheorghe Mustaţă, mesaj de luptă înainte de FCSB – Dinamo: „Ghencea va fi plină!”

Gheorghe Mustaţă a sunat adunarea înaintea derby-ului cu Dinamo, fiind convins că fanii FCSB-ului vor veni în număr mare la meci.

Liderul galeriei roş-albastre susţine ca cerinţa de bilete pentru derby-ul din Ghencea este una foarte mare, şi îi îndeamnă pe fani, totodată, să nu provoace incidente pe parcursul meciului.

„Este strict problema lor, pe noi nu ne interesează asta, noi ne-am axat și ne axăm pe suporterii noștri, să vină liniștiți, că nu suntem în nu știu ce țară.

Reclamă

Am auzit că băieții de la Peluza Sud vor să cumpere bilete… Eu îi asigur că stadionul nu va fi gol, din banii lor se plătește și chiria. Suntem mulțumiți, dar stadionul nu va fi gol. Va fi plin. Îndemnăm oamenii la calm, să vină liniștiți.

Am peste 5000 de bilete cerință. Le-am spus să aștepte, cerințele sunt mari. Oamenii din țară vor să vină, să încurajeze Steaua. Să fie atmosfera care a fost acum ceva ani pe Ghencea. Noi am crescut pe stadionul acela. Faptul că altora nu le convine… a venit și timpul ăsta. Oamenii o să-și dea seama care e echipa iubită”, a declarat Gheorghe Mustaţă, pentru sport.ro.

Mihai Stoica anunţă măsuri extreme pentru derby-ul FCSB – Dinamo

Mihai Stoica anunţă măsuri extreme pentru ca la FCSB – Dinamo să nu fie incidente. Preşedintele Consiliului de Administraţie al FCSB a subliniat că pentru derby-ul FCSB – Dinamo, care ar trebui să se dispute în Ghencea, vor fi angajaţi sportivi de contact, în loc de stewarzi.

Reclamă 4 / 0/3

„Încă nu s-a semnat contractul. Înțeleg că mai e un detaliu de pus la punct, dar am convingerea că se va rezolva situația, pentru că există deschidere. Cred că vineri se va semna. Nu cred că vor fi probleme și se va găsi o soluție până la urmă.

Orice pagubă se va produce o vom plăti. Vom juca pe Ghencea fără niciun fel de discuție. Ne vom angaja să achităm absolut tot ce se va întâmpla, dacă se va întâmpla”, a mai declarat oficialul FCSB.

Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
26
apr.
0:10
Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out
23:58 FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off 23:55 Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!” 23:35 FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a marcat singurul gol al meciului! Oltenii au ratat matematic titlul 23:22 Nicolae Dică a spus totul despre conflictul cu Denis Alibec! Ce a declanşat tensiunile dintre ei doi: „A spus că nu e de acord” 23:05 „S-a operat ieri” Mihai Stoica, ultimele detalii despre situația lui Vlad Chiricheș. Când va reveni pe teren fundașul de la FCSB 22:53 UPDATESorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! Urmează un duel „stelar” cu Iga Swiatek 22:47 FotoOlimpiu Moruțan s-a fotografiat cu tortul pe patul de spital și a oferit prima reacție, după ce a fost operat de ziua lui! 22:41 Sorana Cîrstea, după ce s-a calificat în turul 3 la Madrid: „Nu ştiam cum joacă”! Ce a spus „Sori” despre noul ei antrenor 22:29 „Nu poate să mă sperie nimic!” Mihai Stoica și-a făcut calculele pentru câștigarea titlului! De ce rezultate are nevoie FCSB Vezi toate știrile
Citește și