Închide meniul

Mihai Stoica anunţă măsuri extreme pentru derby-ul FCSB – Dinamo: „Vom juca pe Ghencea. Cred că vineri se semnează contractul”

Bogdan Stănescu Publicat: 13 iulie 2023, 23:10

Reclamă
Mihai Stoica anunţă măsuri extreme pentru derby-ul FCSB – Dinamo: „Vom juca pe Ghencea. Cred că vineri se semnează contractul

Mihai Stoica anunţă măsuri extreme pentru derby-ul FCSB - Dinamo

Mihai Stoica, într-o conferinţă de presă / Hepta

Mihai Stoica anunţă măsuri extreme pentru ca la FCSB – Dinamo să nu fie incidente. Preşedintele Consiliului de Administraţie al FCSB a subliniat că pentru derby-ul FCSB – Dinamo, care ar trebui să se dispute în Ghencea, vor fi angajaţi sportivi de contact, în loc de stewarzi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mihai Stoica a precizat că încă nu s-a semnat contractul pentru ca FCSB – Dinamo să se joace pe stadionul din Ghencea, dar că acest lucru s-ar putea întâmpla vineri.

Mihai Stoica anunţă măsuri extreme pentru derby-ul FCSB – Dinamo

Nu vor fi stewarzi cu o constituție astenică, ci vom avea sportivi, în principal, care vor reprezenta firma de pază. Cred că meciul va fi foarte bine organizat. Vă garantez că nu vor fi probleme. În Jandarmerie sunt și trupe speciale. Cu trupele speciale nu poți să te bați…”, a declarat Mihai Stoica pentru orangesport.ro.

Încă nu s-a semnat contractul. Înțeleg că mai e un detaliu de pus la punct, dar am convingerea că se va rezolva situația, pentru că există deschidere. Cred că vineri se va semna. Nu cred că vor fi probleme și se va găsi o soluție până la urmă.

Orice pagubă se va produce o vom plăti. Vom juca pe Ghencea fără niciun fel de discuție. Ne vom angaja să achităm absolut tot ce se va întâmpla, dacă se va întâmpla”, a mai declarat oficialul FCSB.

Reclamă
Reclamă

Gigi Becali a lămurit situația legată de clauza impusă de CSA Steaua: „Totul este rezolvat”

Gigi Becali a lămurit situația legată de clauza impusă de CSA Steaua. Patronul celor de la FCSB este gata să facă orice pentru ca fanii echipei sale să revină pe Ghencea.

FCSB a jucat ultimul meci în Ghencea pe 22 martie 2015. Echipa lui Gigi Becali a jucat atunci împotriva celor de la Viitorul, într-un meci în care echipa pregătită la vremea respectivă de Costel Gâlcă s-a impus cu 4-1. Pentru FCSB au marcat atunci Cristi Tănase de două ori, Raul Rusescu şi George Ţucudean.

Latifundiarul din Pipera a dezvăluit ce s-a întâmplat la negocierile dintre oficialii clubului Armatei și FCSB. Gigi Becali a menționat că nu există nicio clauză de un milion de euro și că o astfel de clauză nu poate fi impusă în contractul de închiriere al stadionului.

Reclamă

„Vali mi-a zis că e în regulă contractul”

Eu am discutat cu Vali și mi-a zis că este în regulă contractul cu cei de la CSA Steaua.

Că se va semna. Nu există nicio clauză de 1 milion de euro ca un fel de gaj pentru gazon. Nu se poate pune așa ceva în contract!

Da, m-am angajat prin contract ca să schimb eu gazonul dacă vor fi probleme după meci și gazonul va fi stricat. Plătesc eu noul gazon! Dar nimic altceva. Vom juca în Ghencea, totul este rezolvat din ce mi-a transmis Argăseală”, a spus Gigi Becali, pentru fanatik.ro.

Ce clauză ar fi impus CSA Steaua! Era vorba de 1 milion de euro

CSA Steaua ar fi impus o clauză de 1 milion de euro în cazul în care suprafaţa de joc va fi atât de deteriorată încât nu ar mai putea fi refăcută.

Vrem să ne asigurăm din toate punctele de vedere și să ne apărăm toată investiția pe care o avem în această arenă. E considerat inclusiv de jandarmerie un meci cu grad extrem de ridicat de risc, deci sunt posibile incidente. E posibil să fie introduse și materiale pirotehnice, e posibil chiar să se și arunce pe teren cu așa ceva și acesta să fie ars și atunci cine plătește?”, au declarat surse din interiorul CSA Steaua pentru gsp.ro.

Reclamă
Recomandări

Ce rezultat va obţine FCSB cu RFS?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
19:53

Asociația de Fotbal a Municipiului București a fost radiată de instanţă! Reacţia lui Adrian Mititelu: „Nu mai e o glumă”

19:45

LIVE SCOREFenerbahce şi Rangers joacă ACUM, în Europa League! Tottenham – Qarabag şi Ajax – Beşiktaş (22:00)

19:35

Dennis Man îi impresionează pe toţi, după începutul de sezon de vis de la Parma! Ce a declarat un fost adversar al românului

19:07

Miralem Pjanic, prezentat călare la noua sa echipă! Salariul cu care a fost convins să ajungă în ţara în care refuzase să joace

19:07

Suporterul care i-a adresat insulte rasiste lui Vinicius a fost condamnat la închisoare! Decizia instanţei

18:44

Programul complet al meciurilor din etapa a doua a Ligii Campionilor Asiei. Cristiano Ronaldo şi Florinel Coman, în AntenaPLAY

1 FotoMihaela Cambei, uimită de gestul uriaş al lui Ion Ţiriac! Răsturnare de situaţie: „Era vorba de David Popovici” 2 Galatasaray – PAOK 3-1 în Europa League! Răzvan Lucescu, eşec la debutul în grupă! Pas greşit pentru United. Rezultatele serii 3 Tragerea la sorţi a grupelor Cupei României | FCSB, în grupa morţii alături de Universitatea Craiova, Dinamo şi Petrolul 4 Oare suntem toți “f…ed”? Adrian Georgescu, după avertismentul primit de Max Verstappen din cauza limbajului folosit 5 Toată lumea îl susţine pe Max Verstappen! Ce au spus piloţii despre controversa momentului din Formula 1: „Ce naiba e asta?” 6 Dennis Man continuă să impresioneze în Serie A! Performanţa internaţionalului român după ultima etapă din Italia
Citește și