Închide meniul

Giani Kiriţă, dezvăluiri surprinzătoare despre Ovidiu Burcă: „Era căţeluşul lui Gică Popescu”. Previziuni sumbre

Iulian Focșăneanu Publicat: 29 iulie 2023, 18:55

Reclamă
Giani Kiriţă, dezvăluiri surprinzătoare despre Ovidiu Burcă: „Era căţeluşul lui Gică Popescu. Previziuni sumbre

Giani Kiriţă, fără milă după ce Dinamo a pierdut la scor de neprezentare

Giani Kiriță a jucat la Dinamo în perioada 1998-2003 / Antena Sport

Giani Kiriţă a făcut dezvăluiri surprinzătoare despre Ovidiu Burcă. Fostul căpitan al lui Dinamo a vorbit despre fostul său coechipier din Ştefan cel Mare. L-a desscris într-un mod inedit pe cel care i-a ajutat pe „câini” să revină în Liga 1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Kiriţă anunţă că Ovidiu Burcă şi-a dorit să înveţe cât mai mult de la Gică Popescu şi că era nelipsit de lângă el, în baza de la Săftica. „Era prea cuminţel”, a spus acesta despre actualul antrenor al alb-roşiilor.

Giani Kiriţă, dezvăluiri surprinzătoare despre Ovidiu Burcă

Dinamo este fără punct după primele două etape din Liga 1, iar Giani Kiriţă a făcut previziuni sumbre. L-a avertizat pe Burcă şi i-a transmis că va avea viaţă grea cu fanii, în cazul în care nu va începe să adune victorii.

Eu îl ştiu pe Ovidiu, am jucat împreună. Este un băiat foarte cuminte şi foarte educat. Prea cuminte pentru fotbal. Drept dovadă nu a jucat cine ştie ce, pe unde. Prea cuminţel. Dar a fost genul de fotbalist care se băga pe lângă alţii, să înveţe.

De exemplu, când a venit Gică Popescu la Dinamo, era numai lângă el. Era un de lesă. Unde era Gică Popescu, era şi el. Nu era ceva rău, dar pentru noi, golanii, era un fel de «Rămâi acolo că eşti căţeluşul lui Gică Popescu».

Reclamă

Voia să înveţe. Şi dacă făcea Gică Popescu streching la Săftica, primul care făcea streching era Ovidiu. La modul ăsta. Nici nu ştiam ce e ăla streching până atunci.

Lui i se potriveşte rolul de la Dinamo la ora actuală. A promovat cu Dinamo, a creat grupul ăsta. Din punctul meu de vedere, nu este de ajuns. O are grea 100%. Să vedem ce reacţie o să aibă şi fanii.

Ei se mulţumesc acum că suntem în SuperLiga, că respirăm, dar dacă Doamne Fereşte noi mai luăm bătaie, o să vezi că o să intervină alte probleme la Dinamo. Nu mai merge şi o să înceapă problemele.

Reclamă 4 / 0/3

Răbdarea se va încheia şi presiunea va fi mult mai mare. De ce? Pentru că nimeni nu vrea Dinamo la retrogradare. Va fi un dezastru, o tragedie iarăşi. Nu mai vrea nimeni să ajungă acolo. Ok, acum suntem la început, am jucat cu două echipe bune, dar o să vină şi altele.

Eu nu vreau să mă gândesc la retrogradare. Am trăit pe pielea mea şi nu mai vreau să trăiesc încă o dată acest scenariu„, a declarat Giani Kiriţă pentru fanatik.ro.

Dinamo are un start de coşmar. Învinsă de Universitatea Craiova (0-2) şi FCSB (1-2), gruparea din Ştefan cel Mare este în faţa unui nou meci dificil. Va da piept cu Sepsi, câştigătoarea Cupei şi a Supercupei României. Dinamo – Sepsi va fi luni, de la ora 21:30, în format LIVE TEXT pe AS.ro.

Ovidiu Burcă, mesaj categoric despre situația de la Dinamo

Ovidiu Burcă a transmis un mesaj categoric despre situația de la Dinamo. Antrenorul trupei din Ștefan cel Mare susține că echipa este pe un drum bun, în ciuda tensiunilor dintre Vlad Iacob și reprezentanții Red&White din ultima perioadă. De asemenea, Burcă l-a taxat pe administratorul special al clubului, pentru ultimele declarații făcute.

Burcă a avut un discurs vehement, după ultimul scandal apărut la Dinamo, scandal care îl are în prim-plan pe Vlad Iacob. Antrenorul „câinilor” îi îndeamnă pe toți cei din club să-și facă meseria, și îi apară pe Andrei Nicolescu și pe Eugen Voicu, acționarii clubului.

Sunt obosit de toată tevatura asta. Am încercat foarte mult timp să leg eu lucrurile. Poate Vlad Iacob a avut dreptate când a spus că fiecare trebuia să se ocupe de ce avea de făcut. Eu mi-aș fi dorit să fiu doar antrenor, dar a trebuit să fac și alte lucruri, forțat fiind.

La noi niciodată nu e liniște. Găsim motive să apărem, facem scandaluri închipuite, arătăm niște realități care nu există. Am 10 ani de când mă lupt în fotbalul românesc să creez contexte, medii, în care tinerii să se poată dezvolta. Cred că am mai multă experiență decât Vlad pe partea asta.

Reclamă

Suporterii trebuie să stea liniștiți. Dinamo e pe un drum bun. Trebuie să vedem unde eram anul trecut pe vremea asta. Față de anul trecut, lucrurile sunt incomparabil mai bune. Doar să fii rău intenționat să nu vezi această realitate. Am încercat să-i fiu mentor lui Vlad, să-i dau câteva sfaturi, dar se pare că n-am reușit. Ceea ce a făcut el în ultimul timp nu face bine lui Dinamo.

Dacă cineva ține la clubul ăsta și vrem să performăm, trebuie să pornim de la lucrurile de la bază. Trebuie să facem echipă, să găsim soluții în interior. Nu să facem alianțe cu alți oameni, care au apărut deodată interesați de destinele clubului, în condițiile în care n-a fost nimeni aproape de noi când ne-a fost greu.

I-am presat tare pe cei de la Red&White, i-am încurcat rău, dar nu s-a făcut scandal, am rezolvat lucrurile intern. În spațiul public se creează ideea că e o criză profundă la Dinamo, nu e așa. Suntem pe un drum bun. Au venit niște acționari care și-au asumat datorii de 8-10 milioane de euro. Au băgat bani în lunile astea, trebuie mai mult sprijin.

S-a spus că Red&White va fi noul Cortacero. Nu e adevărat. Sunt oameni OK, așezați, echilibrați. Se vor mai alătura în curând și alți oameni. Lucrurile se îndreaptă spre bine. Nu cred că ar trebui să amețim suporterii. Să văd atâta scandal o dată la două săptămâni… Nu e OK, performanța se construiește în liniște”, a declarat Ovidiu Burcă, în conferința de presă premergătoare duelului cu Sepsi.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1:04 VIDEOBucurie nebună la McLaren, după ce Lando Norris a câștigat Marele Premiu de la Miami! Pilotul, copleșit de emoții 0:40 VIDEOLando Norris a câștigat Marele Premiu de la Miami, live pe Antena 3 CNN și în AntenaPLAY! Max Verstappen, pe locul doi 0:17 Dan Petrescu, prima reacție după ce a debutat cu victorie în noul mandat la CFR Cluj: „Nu a fost ușor deloc!” 0:04 „Aștept să mă cheme la EURO!” Daniel Bîrligea, mesaj direct pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în CFR – Rapid 3-2! 5
mai
23:49
Claudiu Petrila și-a turnat cenușă în cap după CFR – Rapid 2-3! Mesaj direct pentru fani: „Le oferim doar supărare!”
5
mai
23:22
CFR – Rapid 3-2. Victorie pentru Dan Petrescu la revenirea în Gruia! Giuleștenii continuă seria dezastruoasă
5
mai
23:07
„E disperat, îl cunosc!” Marius Șumudică, mesaj direct despre revenirea lui Mircea Lucescu la Rapid!
5
mai
23:05
VIDEOSporting a câștigat titlul în Liga Portugal! Trupa lui Ruben Amorim, campioană cu două etape înainte de finalul sezonului
5
mai
22:31
„Nu se mai aude nimic de el!” Victor Pițurcă l-a făcut praf pe Adrian Mazilu! Fostul selecționer nu s-a ferit de cuvinte
5
mai
22:24
Bayer Leverkusen e de neoprit! A egalat un record vechi de 59 de ani, după ce a „distrus-o” pe Frankfurt
Vezi toate știrile
Citește și