Închide meniul

Giani Kiriţă, mesaj categoric după ultima înfrângere suferită de Dinamo: „Ei nu reprezintă un pericol!”

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 1 august 2023, 17:01

Giani Kiriţă, mesaj categoric după ultima înfrângere suferită de Dinamo: „Ei nu reprezintă un pericol!

Giani Kiriţă, mesaj categoric după ultima înfrângere suferită de Dinamo

Jucătorii de la Dinamo, în timpul unui meci/ Hepta

Giani Kiriţă a transmis un mesaj categoric, după ultima înfrângere suferită de Dinamo, în faţa celor de la Sepsi. Fostul fundaş este de părere că minusul echipei lui Ovidiu Burcă îl reprezintă cuplul de fundaşi centrali, format din Deniz Giafer şi Ricardo Grigore.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dinamo a ajuns la trei înfrângeri consecutive, în acest start de Liga 1. „Câinii” sunt pe ultimul loc, urmând ca în etapa viitoare să se dueleze cu U Cluj.

Giani Kiriţă, mesaj categoric după ultima înfrângere suferită de Dinamo

Giani Kiriţă a analizat ultimul meci al lui Dinamo, şi a ajuns la concluzia că trupa lui Ovidiu Burcă nu este una de temut pentru adversari. Fostul fundaş a declarat asta în contextul în care a observat relaxarea cu care Sepsi a abordat partida.

De asemenea, Kiriţă i-a criticat pe cei doi fundaşi centrali ai trupei alb-roşii, Deniz Giafer şi Ricardo Grigore. Acesta susţine că stopperii lui Ovidiu Burcă nu practică un joc agresiv, aşa cum o făcea el în perioada în care era jucător la Dinamo.

„Pierzi, piezi, pierzi, înfrângerea te duce foarte mult în jos. Avem celebra zicală, victoriile aduc victorii. Am văzut un Sepsi venit să joace la Dinamo foarte încrezător, mi s-au părut atât de relaxati. Ceea ce denotă că Dinamo nu prezintă un pericol și asta mă doare.

Reclamă

Cuplul de fundași centrali, sunt jucători talentați, dar fără jucători cu experiență și fără multă muncă… dau exemplu ce făceam noi, poae înțeleg. Noi când eram la Dinamo, mister făcea antrenamente cu atacanții și mijlocașii. Cu Ion Marin la Săftica, noi, blocul defensiv plus mijlocașii defensivi făceam doar alunecări, ieșeam cu răni pe picioare, făceam doar alunecări, deposedări, pasă lungă, sărituri la cap, intercepții și ne rugam de mister să ne lase să tragem la poartă și el ne zicea că nu.

Asta trebuie să lucreze fundașii lui Dinamo, tot blocul defensiv. Asta trebuie să lucreze fundașii lui Dinamo, tot blocul defensiv. Să antreneze spiritul, agresivitatea. În trei meciuri, câte alunecări au băgat Grigore și Giafer?”, a declarat Giani Kiriţă, pentru fanatik.ro.

Ovidiu Burcă, semnal de alarmă după ce Dinamo a ajuns pe ultimul loc

Ovidiu Burcă a transmis un semnal de alarmă după ce Dinamo a ajuns pe ultimul loc în Liga 1, ca urmare a înfrângerii suferite în faţa celor de la Sepsi, în etapa a treia a Ligii 1.

Reclamă 4 / 0/3

„La Dinamo este tot timpul presiune. Eu cred că astăzi, faţă de celelalte două meciuri, nu am ce să le reproşez jucătorilor.

Dacă reuşeam să înscriem noi primii cred că alta era soarta meciului. Scorul este injust, arată o diferenţă prea mare. Pe teren diferenţa nu a fost aşa mare, dimpotrivă, am controlat jocul.

Nu este uşor, ştiam ce echipă întâlnim, nu va fi uşor nici cu alte echipe. Ca să ai forţa să baţi astfel de echipe îţi trebuie viziune, îţi trebuie luciditate în momentele cheie. Au fost mulţi jucători noi, jucători lipsă, cu care vă obişnuiserăţi.

Eu ştiu că lumea îşi pierde răbdarea, dar eu trebuie să rămân calm, lucid.

Mai sunt discuţii cu anumiţi jucători, realitatea ne arată lipsurile pe care le avem. Chiar dacă am jucat împotriva celor mai bune echipe din Ligă, cu ele trebuie să ne comparăm, la nivelul acestor echipe trebuie să ne ridicăm.

Suntem la o echipă care nu acceptă mediocritatea, nu putem să spunem că ne dorim să evităm retrogradarea. E o frustrare, dacă Dennis era mai inspirat cred că am fi intrat în avantaj la pauză”, a declarat Ovidiu Burcă pentru digisport.ro după Dinamo – Sepsi 0-3.

Reclamă
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:14 LIVE SCOREFCU Craiova – U Cluj se joacă ACUM. William Baeten a dat lovitura! Meci vital pentru olteni 18:14 „Vor ieşi flăcări!” Mohamed Salah, reacţie furibundă după scandalul cu Jurgen Klopp! Mesajul scurt transmis 18:07 Gianina van Groningen şi Ionela Cozmiuc, AUR pentru România la Campionatele Europene de canotaj 17:57 LIVE VIDEOPalermo – Reggiana se joacă ACUM în AntenaPLAY. Ionuț Nedelcearu e titular și luptă pentru promovare 17:52 Nota primită de Valentin Mihăilă, după ce a marcat în Parma – Lecco 4-0! Specialiștii, dați pe spate de prestația românului 17:51 Sorana Cîrstea îşi menţine decizia şi după 6 ani! Nu va mai juca pentru România la Billie Jean King Cup: „E un capitol închis” 17:22 Mohamed Salah şi Jurgen Klopp, conflict aprins în timpul meciului! Liverpool, OUT din cursa pentru titlu 17:08 „Nu urmări 2.000 și iei 10 care sunt morți toți” Cel mai dur mesaj pentru conducerea lui Dinamo! 16:37 „E cel mai bun din campionat” Elias Charalambous îi ia apărarea lui Ștefan Târnovanu! Ce a spus despre gafa din meciul cu Sepsi 16:16 VIDEOValentin Mihăilă, gol superb pentru Parma! Echipa românului, tot mai aproape de revenirea în Serie A Vezi toate știrile
Citește și