Închide meniul

Gică Craioveanu s-a prăbuşit emoţional, după ce FCSB a umilit-o pe Universitatea Craiova: „Am plâns până la 4 dimineaţa!”

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 29 ianuarie 2024, 20:28

Gică Craioveanu s-a prăbuşit emoţional, după ce FCSB a umilit-o pe Universitatea Craiova: „Am plâns până la 4 dimineaţa!

Gică Craioveanu s-a prăbuşit emoţional, după ce FCSB a umilit-o pe Universitatea Craiova

Gică Craioveanu, pe stadionul "Ion Oblemenco"/ Hepta

Gică Craioveanu s-a prăbuşit emoţional, după ce FCSB a umilit-o pe Universitatea Craiova. Fostul internaţional a dezvăluit că a plâns până la patru dimineaţa, după ce oltenii au încasat trei goluri de la rivalii roş-albaştri.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB a învins-o fără drept de apel pe Universitatea Craiova. Darius Olaru, Florinel Coman şi David Miculescu au marcat în victoria cu 3-0 a liderului din Liga 1.

Gică Craioveanu s-a prăbuşit emoţional, după ce FCSB a umilit-o pe Universitatea Craiova

Gică Craioveanu a dezvăluit că înfrângerea suferită de Universitatea Craiova a fost greu de digerat, mărturisind că nu a putut nici să doarmă, după meciul cu FCSB. Fostul internaţional a declarat că fanii aveau aşteptări de la meciul cu roş-albaştrii, mai ales după ce în etapa trecută, trupa din Bănie a fost învinsă de Farul.

De asemenea, Craioveanu a mai declarat că soarta partidei ar fi putut fi alta, dacă Alexandru Mitriţă reuşea să marcheze la ocazia colosală din prima repriză.

„Nu am dormit până la 4 dimineață, am stat să plâng. Dacă ai atitudine nu poți să pierzi cu 3-0 un meci din ăsta la tine acasă. După meciul cu Farul când știi că lumea e supărată trebuie să te prezinți altfel​.

Reclamă

Am foarte supărat, prima repriză a avut atitudine echipa, am avut ocazia lui Mitriță. Dacă dădea gol acolo putea fi alta soarta meciului, dar nu mi-a plcăut atitudinea în repriza a doua, ne-au călcat în picioare.

Au fost superiori la toate aspectele de asta am fost trist și dezamăgit. Mândria noastră a oltenilor a fost întotdeauna la meciurile cu echipele din capitală”, a declarat Gică Craioveanu, conform digisport.ro.

Gică Craioveanu nu a mai suportat umilinţa cu FCSB şi a reacţionat imediat

Gică Craioveanu nu a mai suportat umilinţa cu FCSB şi a reacţionat imediat. Fostul atacant al Universităţii Craiova, care a cucerit eventul cu echipa olteană în sezonul 1990-1991, i-a cerut iertare regretatului Ion Oblemenco pentru ce s-a putut întâmpla la meciul cu FCSB.

Reclamă 4 / 0/3

„Iartă-ne, împărate”, a scris Gică Craioveanu, publicând o fotografie în care apărea alături de legendarul Ion Oblemenco.

„Adevărat grăit!!!”, „De-ar fi trăit acum, intra peste ei în teren și-i mânca” sau „Din păcate, vă spun că este ultimul meu meci la care am venit” au fost câteva dintre comentariile urmăritorilor lui Gică Craioveanu pe Facebook.

Gică Craioveanu a evoluat în perioada 1991-1995 pentru Universitatea Craiova. Craioveanu a marcat 61 de goluri în 129 de partide disputate în tricoul Universităţii Craiova. Are două Cupe ale României cu formaţia olteană şi un titlu de campion al României, obţinut tot cu Craiova. A ieşit golgheterul Diviziei A în sezoanele 1993-1994 şi 1994-1995.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:34 Verdictul specialistului, după controversele din Dinamo – FC Voluntari: „E neglijenţă” / „Asta e poziţie normală?” 8:19 Mihai Stoica a anunţat care este antrenorul său român preferat. Surpriză uriaşă: „Poţi să mi-l pui cu oricine şi îl aleg pe el” 8:00 FCSB – Farul LIVE TEXT (20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
26
apr.
23:01
Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!”
26
apr.
23:00
„Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare!
26
apr.
22:40
Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!”
Vezi toate știrile
Citește și