Închide meniul

Gică Craioveanu nu a mai suportat umilinţa cu FCSB şi a reacţionat imediat! Mesajul plin de durere al fostului fotbalist

Reclamă

Bogdan Stănescu Publicat: 28 ianuarie 2024, 23:23

Gică Craioveanu nu a mai suportat umilinţa cu FCSB şi a reacţionat imediat! Mesajul plin de durere al fostului fotbalist

Gică Craioveanu ştie de ce Edi Iordănescu ezită să continue la naţională şi după EURO

Gică Craioveanu, la un meci / Mediafax Foto-Remus Badea via Hepta

Gică Craioveanu nu a mai suportat umilinţa cu FCSB şi a reacţionat imediat. Fostul atacant al Universităţii Craiova, care a cucerit eventul cu echipa olteană în sezonul 1990-1991, i-a cerut iertare regretatului Ion Oblemenco pentru ce s-a putut întâmpla la meciul cu FCSB.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Iartă-ne, împărate”, a scris Gică Craioveanu, publicând o fotografie în care apărea alături de legendarul Ion Oblemenco.

Gică Craioveanu nu a mai suportat umilinţa cu FCSB şi a reacţionat imediat!

Mai mulţi utilizatori i-au dat dreptate lui Gică Craioveanu pentru ce a postat după meciul umilitor al FCSB-ului cu Universitatea Craiova.

„Adevărat grăit!!!”, „De-ar fi trăit acum, intra peste ei în teren și-i mânca” sau „Din păcate, vă spun că este ultimul meu meci la care am venit” au fost câteva dintre comentariile urmăritorilor lui Gică Craioveanu pe Facebook.

Gică Craioveanu a evoluat în perioada 1991-1995 pentru Universitatea Craiova. Craioveanu a marcat 61 de goluri în 129 de partide disputate în tricoul Universităţii Craiova. Are două Cupe ale României cu formaţia olteană şi un titlu de campion al României, obţinut tot cu Craiova. A ieşit golgheterul Diviziei A în sezoanele 1993-1994 şi 1994-1995.

Reclamă

După plecarea de la Universitatea Craiova, Gică Craioveanu a evoluat cu succes în Spania. A jucat la Real Sociedad, Villareal şi Getafe.

Stadionul din Craiova poartă numele legendarului Ion Oblemenco. Legenda Craiovei s-a stins din viaţă la numai 51 de ani, în 1996. Oblemenco a câştigat titlul şi Cupa României cu Universitatea Craiova atât ca jucător, cât şi ca antrenor.

Reclamă 4 / 0/3

Mihai Rotaru, discurs furios la adresa arbitrajului: „Domnul Bîrsan îi plângea de milă lui Coman pe teren!”

Mihai Rotaru  a avut un discurs furios la adresa arbitrajului, după ce FCSB a deschis scorul după un penalty acordat cu ajutorul VAR. Finanţatorul celor de la Universitatea Craiova a făcut referiri şi la viitorul lui Ivaylo Petev.

Mihai Rotaru a susţinut că FCSB nu trebuia să primească penalty în derby-ul cu Universitatea Craiova şi l-a acuzat pe Marcel Bîrsan că a judecat diferit anumite faze.

Putem să ne ascundem în spatele cifrelor. Ne aşteptam mult mai mult de la acest început de campionat. Suntem frustraţi pentru că eu consider că nu au fost mai buni decât noi. A fost un penalty din mai multe contre. Am avut un galben la Badelj, care s-a dat corect în minutul 1. Am fost mai multe faulturi din partea celor de la FCSB. Am văzut că domnul Bîrsan îi plângea de milă lui Coman pe teren. Ne-am dorit să îi urcăm pe garduri în acest meci. Sunt de acord cu Petev. Puteam să înscriem 2-3 goluri la ocaziile lui Mitriţă, la Markovic.

Sper să îi prindem în playoff şi să îi batem de două ori. Sunt 5 puncte faţă de Rapid şi de CFR Cluj. Asta mă interesează. Nu ne-am bătut la campionat, vrem să terminăm pe podium şi să câştigăm Cupa României. Acesta a fost planul. Trebuie să avem răbdare cu Ivaylo. La acel fault al lui Radunovic la Câmpanu a fost aceeaşi. ‘Dă-i galben, Bîrsane’!’”, a spus Mihai Rotaru la digisport.ro.

Universitatea Craiova – FCSB 0-3. Echipa lui Charalambous i-a umilit pe olteni. Miculescu, Coman şi Olaru, show total

Meciul a început cu un incident la tribuna a II-a, acolo unde un suporter al oltenilor s-a accidentat şi a fost nevoie de intervenţia ambulanţei. Pe teren, Târnovanu a intervenit în minutul 25 la şutul lui Mitriţă, iar Băluţă a trimis peste poarta gazdelor în minutul 36.

Deschiderea scorului a venit dintr-un penalty acordat de Marcel Bîrsan, după sesizarea VAR, în prelungirile primei reprize. Zajkov a atins balonul cu mâna în propria suprafţă de pedeapsă şi Olaru a marcat cel de-al 14-lea său gol stagional, transformând penalty-ul.

FCSB a majorat scorul în minutul 50, prin Florinel Coman, iar Miculescu a profitat de greşeala lui Bancu, din minutul 84, a recuperat balonul, a pătruns şi a şutat din afara careului, stabilind scorul fina. Echipa bucureşteană s-a impus cu 3-0, ajungând la 50 de puncte şi fiind lider detaşat în clasament. Universitatea Craiova este pe locul 5, cu 34 de puncte.

Reclamă

 

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:25 Carlos Alcaraz, discurs superb despre Rafael Nadal: „Vreau să profit la maximum de Rafa” 13:51 Benfica – Braga LIVE VIDEO în AntenaPLAY (20:00). Meciul zilei în Liga Portugal 13:51 Pierdere uriaşă pentru Rapid, pentru tot restul sezonului. Anunţul oficial făcut de giuleşteni 13:38 România – Italia LIVE VIDEO (duminică, 20:30, AntenaPLAY). Debutăm la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 13:30 Sorana Cîrstea – Iga Swiatek 1-6, 1-6. Românca, demolată de numărul 1 WTA. „Sori”, fără replică la Madrid 13:24 Victor Piţurcă i-a „făcut” echipa lui Cosmin Olăroiu, în 2006. Detalii spectaculoase ale fostului selecţioner 12:58 „De ce să te schimbi, mă?” Marius Şumudică a fost criticat înaintea negocierilor cu Rapid: „Nu mi s-a părut ok” 12:00 FCSB – Farul LIVE TEXT (20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 11:57 Florinel Coman pleacă la vraciul Marijana! Când se va întoarce starul lui FCSB de la Belgrad şi când ar putea juca 11:11 Mobilizare generală înainte de FCSB – Farul! Jucătorii liderului, pregătiţi de sărbătoare! Ce îndemn au avut pentru fani Vezi toate știrile
Citește și