Închide meniul

Gică Craioveanu, verdict despre numirea lui Costel Gâlcă la Universitatea Craiova. Mesaj direct pentru Mihai Rotaru

Alex Ioniță Publicat: 17 aprilie 2024, 19:22

Reclamă
Gică Craioveanu, verdict despre numirea lui Costel Gâlcă la Universitatea Craiova. Mesaj direct pentru Mihai Rotaru

Gică Craioveanu, verdict despre numirea lui Costel Gâlcă la Universitatea Craiova

Colaj cu Gică Craioveanu și Costel Gâlcă / Hepta - AS.ro

Gică Craioveanu a venit cu un verdict despre numirea lui Costel Gâlcă la Universitatea Craiova. Fostul internațional a vorbit deschis despre noul tehnician al oltenilor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mihai Rotaru s-a înțeles, într-un final, cu antrenorul care i-a adus ultimul titlu FCSB-ului. Pentru a-l aduce în Bănie, patronul oltenilor a fost de acord cu clauza de reziliere propusă de Gâlcă, de 500.000 de euro!

Gică Craioveanu, verdict despre numirea lui Costel Gâlcă la Universitatea Craiova

Gică Craioveanu este de părere că mandatul lui Gâlcă va fi unul dificil, având în vedere că oltenii își doresc mereu rezultate peste noapte.

Totodată, fostul internațional a transmis că Universitatea Craiova a dat o lovitură de imagine, însă a mai spus că echipa lui Rotaru mai are nevoie de jucători, pentru a face performanță.

”Sper să-i mai domolească (n.r. pe olteni). El este foarte serios, a fost și ca jucător. E un tip serios, un muncitor, un profesionist.

Reclamă

Îi va fi foarte greu, pentru că oltenii au sângele fierbinte și vor rezultate peste noapte. Va trebui să se impună de la început, pentru că nimeni nu va accepta ca Universitatea să termine pe locul patru.

Mike îl apreciază în primul rând ca persoană, după ca fotbalist, a fost un jucător incredibil. Sper să-i lase mult timp, să fie liniștit, să facă treabă, să nu se gândească să ia decizii.

Are nevoie de timp să-și construiască o echipă. Din punctul meu de vedere, trebuie să fie aduși patru jucători de top pentru a avea succes la Craiova. Patru-cinci jucători neapărat.

Reclamă 4 / 0/3

E o lovitură ca imagine. Costel are o imagine foarte bună în România. El îl cunosc din vestiar, știu cum este ca om, doar că Mihai trebuie să aibă răbdare cu el”, a spus Gică Craioveanu, la digisport.ro.

Prima reacţie a lui Costel Gâlcă, după ce a semnat cu Universitatea Craiova

Costel Gâlcă a spus că locul 2 este obiectivul pentru acest sezon, iar anul viitor va conta doar câştigarea campionatului.

„Vă mulţumesc pentru primire.Sunt bucuros că am semnat cu Universitatea. Ce pot să promit pe termen scurt este să avem rezultate şi să terminăm pe un loc de cupe europene, pe locul 2. Prioritatea noastră este de a scoate maximum din toate meciurile. Vin la o echipă istorică, mi-am dorit să vin. Au condiţii foarte bune.

I-am văzut şi azi pe viu şi mă bucur că domnul Rotaru a avut răbdare. Obiectivul este câştigarea campionatului anul viitor. Ar fi o dezamăgire mare să nu prindem cupele europene. Am venit la o echipă mare. Prioritatea numărul 1 acum sunt rezultatele. Ascult, dar deciziile îmi aparţin”, a spus Costel Gâlcă la conferinţa de presă.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:56 LIVE VIDEOSlovenia – România se joacă ACUM, în AntenaPLAY, la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 14:39 Louis Munteanu, 20.000 de euro salariu pe lună la FCSB! Cât vrea Gigi Becali să plătească pentru transfer 14:13 Bayern Munchen – Real Madrid LIVE TEXT (22:00).  Duel stelar în semifinalele Ligii Campionilor 13:17 EXCLUSIVDecizia luată de conducerea Rapidului după umilinţele din play-off 12:39 Marian Iancu, la un pas de revenirea în fotbalul românesc! Echipa cu care vrea să facă performanţă: „Aş merge şi eu ca acţionar” 12:31 CSA Steaua, sancţionată de Comisia de Disciplină! Echipa din Ghencea va juca fără spectatori! Ce amendă trebuie să plătească 12:10 Statuia lui Dani Alves din oraşul natal a fost retrasă 11:55 Programul complet al Marelui Premiu de la Miami (3-5 mai, AntenaPLAY)! Calificările şi cursele sunt şi pe Antena 3 CNN 11:31 Coventry – Ipswich LIVE VIDEO (22:00, AntenaPLAY). Oaspeţii, meci cu miză uriaşă pentru promovarea în Premier League 11:16 Farul aşteaptă ofertele de milioane de euro ale lui Gigi Becali: „Nu ne permitem să refuzăm” Vezi toate știrile
Citește și