Închide meniul

Gică Hagi a acuzat arbitrajul, după ce Farul a fost învinsă de U Cluj: „Să vedem cine mai vorbeşte acum!”

Viviana Moraru Publicat: 28 februarie 2024, 21:00

Reclamă
Gică Hagi a acuzat arbitrajul, după ce Farul a fost învinsă de U Cluj: „Să vedem cine mai vorbeşte acum!

Gică Hagi a acuzat arbitrajul, după ce Farul a fost învinsă de U Cluj

Gică Hagi, în timpul unui meci / Hepta

Gică Hagi a acuzat arbitrajul, după ce Farul a fost învinsă de U Cluj. „Regele” a declarat că echipa sa ar fi trebuit să primească un penalty în duelul cu clujenii. De asemenea, acesta a mai transmis că este concentrat pe ultimele două meciuri din sezonul regulat, pentru a-şi califica echipa în play-off.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

U Cluj a învins-o la limită pe Farul, cu scorul de 1-0, şi a urcat pe loc de play-off. Dan Nistor a marcat unicul gol al meciului, după o mare greşeală în defensiva constănţenilor.

Gică Hagi a acuzat arbitrajul, după ce Farul a fost învinsă de U Cluj

Gică Hagi a declarat că duelul cu U Cluj a fost echilibrat, mărturisind că partida s-ar fi încheiat la egalitate, în cazul în care nu exista greşeala din apărarea echipei sale. „Regele” a mai transmis faptul că Farul ar fi trebuit să primească un penalty, mărturisind că există foarte multă presiune la echipa sa.

„Nu au prea fost ocazii, dacă nu era acea greşeală nu marca nimeni. Întâlnim echipe bune, care vor să joace, nu suntem cei mai buni şi nici cei mai bogaţi. Încercăm să facem ce putem. A fost un meci greu, cu presiune multă, trebuie să ştii să joci aceste meciuri. Am avut penalty care nu s-a dat, să vedem ce zic toţi acum. Nu am văzut, dar cred că a fost penalty. În momentul de faţă, mai sunt două meciuri, trebuie să ne concentrăm pe ce vine, nu pe ce a fost.

Există presiune, cine nu e obişnuit cu acest lucru, e greu. Ea există”, a declarat Gică Hagi, conform digisport.ro.

Reclamă

Şi Dragoş Nedelcu a oferit prima reacţie, după înfrângerea Farului, mărturisind că cei de la U Cluj au avut iniţiativa în duelul din această etapă. Mijlocaşul a transmis însă că nu se teme de duelul cu CFR Cluj, din etapa următoare.

„Anul acesta nu am mai fost echipa care a controlat meciurile, am fost la mâna adversarului, le-am lăsat lor iniţiativa, nu ne ajută foarte tare. Să lăsăm totul deoparte, cu o victorie suntem în play-off.

Nu mi-e teamă, totul se poate întâmpla. Cred că ne-am descurcat foarte bine cu echipele din partea de sus a clasamentului”, a declarat şi Dragoş Nedelcu.

Reclamă 4 / 0/3

Farul, învinsă de U Cluj

U Cluj a învins-o miercuri, pe teren propriu, scor 1-0, pe campioană Farul Constanţa, în etapa a 29-a din Liga 1.

La Cluj, cele două echipe au avut pe rând ocazii, dar gazdele au reuşit să deschidă scorul, în minutul 34, prin Dan Nistor, care a profitat de o gafă monumentală a lui Larie. În minutul 47 Roguljic a scăpat singur cu Buzbuchi, dar a şutat slab şi portarul Farului a respins.
Clujenii au jucat ultimele două minute ale prelungirilor în zece, după eliminarea lui Ganea, dar s-au impus cu 1-0 şi se află pe locul 6, cu 38 de puncte. Farul ocupă poziţia a 5-a, având 41 de puncte.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:14 Detalii savuroase despre Ionuţ Luţu! S-a înscris la cursurile de directori sportivi de la FRF: „Avem traduceri?” 12:12 Carlos Alcaraz visează să joace la dublu cu Rafael Nadal, la Jocurile Olimpice: „Dacă totul decurge bine, vom juca!” 11:58 Adrian Şut îl aşteaptă pe Gigi Becali la petrecerea de titlu a FCSB-ului: „Ne-am bucura să fie alături de noi!” 11:27 Cremonese – Pisa (13:30) şi Lecco – Sampdoria (19:00), LIVE VIDEO, în AntenaPLAY! Spectacol în Serie B 10:50 Dan Şucu anunţă „revoluţia” la Rapid! Mesaj categoric despre situaţia lui Bogdan Lobonţ: „Noi nu ne spălăm rufele în public!” 10:30 Noutățile lunii mai în AntenaPLAY 10:07 Zeljko Kopic a răbufnit, înaintea duelurilor decisive pentru Dinamo: „Ei nu ar trebui să mai facă parte din club!” 9:57 Moment emoţionant la Madrid! Rafael Nadal şi-a luat adio de la turneu şi l-a menţionat pe Ion Ţiriac în discursul de rămas-bun 9:33 Transferul lui Denis Drăguş a intrat în linie dreaptă! Standard şi-a dat acordul! Anunţul presei din Turcia 9:13 „Cristi Chivu, o variantă pentru Rapid?” Răspunsul dat imediat de Victor Angelescu! Mesaj şi despre Mircea Lucescu Vezi toate știrile
Citește și