Închide meniul

Gică Hagi a anunţat că Tudor Băluţă e cel mai bun jucător din Liga 1! „L-am luat să-l ajutăm să ajungă unde trebuie. E de departe cel mai bun”

Dan Roșu Publicat: 1 martie 2023, 9:27

Reclamă
Gică Hagi a anunţat că Tudor Băluţă e cel mai bun jucător din Liga 1! „L-am luat să-l ajutăm să ajungă unde trebuie. E de departe cel mai bun

Gică Hagi a anunţat că Tudor Băluţă e cel mai bun jucător din Liga 1

Gică Hagi, la finalul unui meci / Hepta

Gică Hagi susţine că Tudor Băluţă e cel mai bun jucător din Liga 1. Revenit sub comanda „Regelui” după mai multe experienţe nereuşite în străinătate, mijlocaşul la închidere aduce aminte de jucătorul care făcea furori la Euro 2019, alături de tricolorii de la U21.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Băluţă a revenit chiar şi la naţionala mare, unde a jucat în Moldova – România 0-5, iar randamentul său este unul ridicat. El a marcat şi trei goluri în acest sezon, ultimul în meciul cu Sepsi, câştigat de dobrogeni cu 2-0.

Gică Hagi a anunţat că Tudor Băluţă e cel mai bun jucător din Liga 1

„Băluță a avut ghinion enorm. Să stea doi ani și să nu poate să joace. Noi l-am luat să-l ajutăm să ajungă unde trebuie. Cred că e cel mai bun din Liga 1, de departe. Și el, și Nedelcu, și Artean, 3 închizători cei mai buni din Liga 1”, a spus Hagi, după meciul cu Sepsi.

Cota lui Tudor Băluţă a ajuns la 2 milioane de euro, conform transfermarkt.de. În iunie 2019, mijlocaşul de 23 de ani era cotat la 4.5 milioane de euro. Este anul în care Viitorul îl vindea la Brighton pentru aproape 3 milioane de euro.

Mesajul lui Tudor Băluţă pentru Edi Iordănescu

Forma arătată de Băluţă îl face pe acesta să spere la o convocare de la Edi Iordănescu pentru meciurile cu Andorra şi Belarus, din această lună, din preliminariile EURO 2024. Andorra – România e în direct pe Antena 1 şi AntenaPLAY, pe 25 martie, de la 21:45.

Reclamă

„Evident că mă gândesc, am spus-o și înainte de meci la conferință. Cât sunt sănătos și joc, echipa națională a fost, este și va fi mereu un obiectiv. Vreau să joc pentru România, cred că e cea mai mare dorință din carieră”, a spus Băluță.

Tudor Băluţă: Mă simt bine, mai matur decât acum trei ani

În toamna anului trecut, Tudor Băluţă vorbea despre relaţia pe care o are cu Gică Hagi, după transferul la Farul.

„Mă simt bine, mai matur decât acum trei ani, când jucam aici. Nu sunt la capacitate maximă din pucnt de vedere fizic, ma bucur că pot ajuta echipa.

Reclamă 4 / 0/3

Pentru mine e uşor să joc alături de domnul Hagi. E antrenorul care mă cunoaşte cel mai bine. Aici pot practica un joc care se pliază pe calităţile mele. Sper să cresc cât mai mult, să mă pun la punct”, a declarat Tudor Băluţă, citat de digisport.ro.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:11 Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo 22:07 LIVE TEXTBayern Munchen – Real Madrid 0-0. Duel stelar în semifinalele Ligii Campionilor 21:55 LIVE VIDEOCoventry – Ipswich, acum în AntenaPLAY. Oaspeţii pot urca pe loc pentru promovare directă în Premier League 21:35 Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani! 21:13 EXCLUSIVVictor Piţurcă nu concepe ca Gigi Becali să preia stadionul Steaua: „Să-şi vadă de echipa lui”! Replică dură pentru milionar 20:24 Rapid – FCSB s-ar putea juca fără spectatori! Fanii „alb-vişinii” au aruncat cu torţe şi cu oltenii! Ce scrie în regulament 20:03 Thibaut Courtois, OUT de la EURO 2024! Decizia finală luată cu 54 de zile înainte de Belgia – România 19:37 „Îi schimbaţi pe Daniel Niculae şi Bogdan Lobonţ?” Victor Angelescu, anunţ despre ceea ce urmează la Rapid: „Nu mă aşteptam!” 19:36 Walter Zenga a fost demis după 4 luni! Bilanţ catastrofal al fostului antrenor al FCSB-ului la ultima echipă! 19:10 EXCLUSIVPetrolul a primit interdicţie la transferuri! A treia echipă din play-out sancţionată de FIFA în această lună Vezi toate știrile
Citește și