Închide meniul

Gică Hagi a anunţat care e jucătorul din Liga 1 care îi aduce aminte de fotbalistul Hagi

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 12 martie 2023, 9:15

Gică Hagi a anunţat care e jucătorul din Liga 1 care îi aduce aminte de fotbalistul Hagi

Gică Hagi, prima reacţie după Universitatea Craiova - Farul 1-1

Gică Hagi, într-o conferinţă de presă / Antena Sport

Gică Hagi a anunţat care este jucătorul din Liga 1 care îi aduce aminte de fotbalistul Hagi, care la 17 ani confirmase deja în fotbalul românesc. Antrenorul Farului Constanţa a comparat debutul lui Adrian Mazilu cu cel al său.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

La doar 17 ani, Mazilu a devenit om de bază la Farul Constanţa, pentru care a marcat deja cinci goluri, în cele 543 de minute adunate în toate competiţiile acestui sezon.

Gică Hagi a anunţat care e jucătorul din Liga 1 care îi aduce aminte de fotbalistul Hagi

„Un copil care a explodat, cum am intrat şi eu la 17 ani. Până atunci, nu ridicasem prea multe indicii. Imediat s-a consolidat ca un jucător foarte bun. Ştiu şi cred că el e un băiat cu picioarele pe pământ.

Sper să meargă din ce în ce mai bine, că are multe de învăţat, să devină mai bun, pentru că meciurile sunt foarte grele, dar a devenit un om de bază”, a spus Gică Hagi, la conferinţa de presă de după victoria cu Rapid, 2-1.

Adrian Mazilu, entuziasmat după Farul – Rapid 2-1

Extrema de 17 ani a liderului a făcut un nou meci bun, iar acum privește cu încredere spre lupta din play-off.

Reclamă

„Suntem foarte fericiți că am reușit să terminăm pe primul loc. Sunt fericit că am reușit să marchez și sper să o țin tot așa în continuare. A fost un meci foarte bun, cu o intensitate mare. Rapidul este o echipă foarte bună, dar am făcut față și e important să continuăm așa.

La gol am primit o pasă foarte bună de la Artean și am dat la poartă. Mă bucur că am reușit să marchez. În vestiar se vorbește de titlu încontinuu. Mai avem 10 finale și e important să le câștigăm pentru a rămâne pe această poziție.

Va fi o luptă foarte grea în play-off, toate meciurile vor fi grele, dar ne motivăm de la meci la meci și sper să facem o figură frumoasă. Nu mă gândesc la o plecare de la Farul, sunt aici și vreau să dau în continuare tot ce am mai bun”, a declarat Adrian Mazilu, potrivit digisport.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Feyenoord, pe urmele lui Mazilu

Gică Hagi este aproape de a da o nouă lovitură pe piaţa transferurilor. Adrian Mazilu e dorit de Feyenoord şi Heerenveen, liderul şi echipa de pe locul 9 din Olanda. Puştiul de 17 ani al lui Hagi este cotat la 100.000 de euro, dar Regele va cere cu siguranţă un număr cu mai multe zerouri.

Hagi nu vrea să îl lase încă să plece pe Mazilu, fiind convins că nivelul de joc îi va creşte, iar suma de transfer va putea să fie una mult mai mare în viitor, după ce devine jucător de bază la Farul Constanţa.

Hagi l-a luat pe Mazilu la echipa mare în vara lui 2022, în cantonamentul de la Braşov. Încrederea lui Gică Hagi a fost răsplătită cu cele cinci reuşite din acest sezon.

Mazilu este un alt produs al academiei de fotbal a lui Gică Hagi. Puștiul de 17 ani a fost debutat de „Rege” la prima echipă a Farului în iulie 2022, la meciul cu CFR Cluj, scor 0-0, din Cupa României.

Adrian Mazilu este nelipsit de la naționalele de tineret ale României. Ultima oară, puștiul lui Hagi a fost convocat la selecționata U18, alături de care a jucat mai multe meciuri amicale în toamna anului trecut.

Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:31 „Să facem un meci mare!” Gică Hagi avertizează că e gata să strice sărbătoarea de titlu a FCSB-ului: „Avem oxigen!” 17:30 Conducătorii lui Dinamo, făcuţi praf de o legendă a „câinilor”: „Eu am girat să vină aceşti oameni”! Reacţia lui Dănuţ Lupu 16:54 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 26 aprilie 16:42 „Nu poţi să te dai în spectacol!” Florinel Coman a aflat cum e viaţa în Qatar: „Mâncare bună, plaje şi acces la orice” 16:27 Surpriză la FCSB! Jucătorul pe care Gigi Becali îl vrea în primul 11: „Va intra și va juca titular” 15:31 Ebru Bolat s-a calificat la Jocurile Olimpice de la Paris! Va reprezenta România la iahting! 15:22 „Toată lumea așteaptă titlul!” Elias Charalambous, declarație în forță înainte de FCSB – Farul! 14:50 FRF a anunțat ce echipe au primit licența pentru cupele europene! Ce se întâmplă cu Corvinul Hunedoara 14:41 Reacția lui Gigi Becali, după ce a aflat că Risto Radunovic e pe lista lui CFR Cluj! Mesaj direct pentru vedeta de la FCSB 14:17 QPR – Leeds LIVE VIDEO în AntenaPLAY (22:00). Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier Leauge! Echipele probabile Vezi toate știrile
Citește și