Închide meniul

Gică Hagi a anunţat care este „fratele lui” din Liga 1. „Ne respectăm mult”

Dan Roșu Publicat: 2 ianuarie 2023, 17:12

Reclamă
Gică Hagi a anunţat care este „fratele lui din Liga 1. „Ne respectăm mult

Gică Hagi a anunţat care este "fratele lui" din Liga 1

Gică Hagi, în timpul unui interviu / Hepta

Gică Hagi a anunţat care este „fratele lui” din Liga 1. „Regele” l-a nominalizat pe Dan Petrescu, antrenorul cu care luptă pentru titlu, în acest sezon.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cei doi au fost colegi în Generaţia de Aur a României, care a prins sferturile de finală la CM 1994. Atunci, Hagi a marcat trei goluri, iar „Bursucul” a înscris unul singur, cel decisiv cu SUA, din grupe.

Gică Hagi a anunţat care este „fratele lui” din Liga 1

„Fotbalul este un sport colectiv. Toți din fotbal sunt prietenii mei. Probabil Dan a vrut să spună frate. La asta se referea… Frate, mai mult decât prieten… Noi, cei din generația noastră, ne respectăm mult. Eu îi consider pe toți prietenii mei, colegii mei, pe toți cei din fotbal, inclusiv pe cei din presă.

Știu că sunt respectat, știu că sunt iubit, știu că am făcut ceva în fotbal care e greu să fie șters. Știu că am făcut oamenii fericiți când am fost fotbalist, acum mai rămâne să fac acest lucru și ca antrenor”, a spus Hagi, citat de fanatik.ro.

Gică Hagi a dezvăluit ce buget l-ar trimite direct în grupele Champions League

Gică Hagi a dezvăluit ce buget l-ar ajuta să ajungă în grupele Champions League cu Farul. „Regele” susţine că dacă ar investi anual 25 de milioane de euro, ar putea să se aşeze la masa bogaţilor.

Reclamă
Reclamă 4

„Cam 15 milioane de euro. Cu banii ăștia pot să mă gândesc să mă iau la trântă cu ei. La 20-25 de milioane de euro, cred că putem vorbi clar de grupe și chiar de a trece mai departe, spre fazele următoare.

Dar trebuie o muncă bine făcută pe 2-3 ani, formezi o echipă din care vinzi maxim un jucător pe sezon, iar banii îi bagi în alte transferuri. Cu o astfel de strategie, CFR a fost foarte aproape.

Nu la mine, la Farul, ci la orice echipă din Liga 1. V-am mai zis. 1-2-3 la sută din cifra de afaceri a multinaționalelor. E nevoie de o lege pentru a avea această facilitate. Deci bani de la privat, nu de la stat. Statul ne poate ajuta ca multinaționalele să susțină sportul, cultura și sănătatea”, a spus Hagi, pentru sursa citată.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Cine va câştiga Roland Garros 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
0:17

Cristiano Ronaldo a încheiat sezonul fără niciun trofeu câştigat! Al Nassr, învinsă dramatic de Al Hilal în finala Cupei Regelui

0:05

Borussia Dortmund – Real Madrid, 22:00, LIVE TEXT! Se scrie istorie, pe Wembley, în finala Champions League. Echipele probabile

23:18 31 mai

Gigi Becali a RENUNŢAT definitiv la transferul lui Alex Chipciu! Mihai Stoica a confirmat. Ce s-a întâmplat la negocieri

22:50 31 mai

Jose Mourinho va avea un salariu uriaş la Fenerbahce! Cât va câştiga portughezul în Turcia

22:44 31 mai

Negocierile dintre Adi Popa şi şefii lui CSA Steaua au picat! „Motoreta”, pe picior de plecare din Ghencea

22:13 31 mai

Iga Swiatek, calificare fără emoţii în optimile de la Roland Garros chiar de ziua ei! Rezultatele zilei de pe tabloul feminin

1 VIDEOCharles Leclerc va pleca din pole-position în Marele Premiu de la Monaco, duminică, live pe Antena 1 şi în AntenaPLAY (15:45) 2 FotoEa îl consolează pe Ionuţ Radu pentru ratarea EURO 2024. Francesca Cuccuru are 20 de ani şi e de o frumuseţe rară: „Minunată!” 3 FotoRespect total pentru „Regele” Gică Hagi! Cum a apărut Denis Alibec la meciul de retragere al Generaţiei de Aur 4 FotoUnica fiică a lui Miodrag Belodedici, revedere emoţionantă cu tatăl său: „E prima dată!” Zandalee este de o frumuseţe uimitoare 5 FotoPremieră pentru Stefanos Tsitsipas şi iubita lui, Paula Badosa, după împăcare! Vestea despre cei doi 6 FotoMiodrag Belodedici a rămas fără permis de conducere după ce a fost urmărit de poliţie la 3 dimineaţa: „Am ieşit cu alcoolemie!”
Citește și