Închide meniul

Gică Hagi a criticat şi el dur arbitrajul după Farul – Dinamo 1-1: „Am avut penalty-uri nu ştiu câte”! Ce i-a spus arbitrul

Bogdan Stănescu Publicat: 4 octombrie 2024, 23:36

Reclamă
Gică Hagi a criticat şi el dur arbitrajul după Farul – Dinamo 1-1: „Am avut penalty-uri nu ştiu câte! Ce i-a spus arbitrul

Gică Hagi a criticat şi el dur arbitrajul după Farul - Dinamo 1-1

Gică Hagi, la o conferință de presă / AntenaSport

Gică Hagi a criticat şi el dur arbitrajul după Farul – Dinamo 1-1. Imediat după ce Denis Alibec a susţinut că Farul ar fi trebuit să primească 3 lovituri de la 11 metri, Gică Hagi i-a dat dreptate lui Alibec.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Regele” a susţinut că echipa lui ar fi trebuit să primească mai multe lovituri de la 11 metri. Una dintre fazele incriminate de Hagi este un presupus fault în careu asupra lui Dican. Hagi a dezvăluit şi ce i-a spus centralul Adrian Cojocaru legat de această fază.

Gică Hagi a criticat şi el dur arbitrajul după Farul – Dinamo 1-1: „Am avut penalty-uri nu ştiu câte”! Ce i-a spus arbitrul

După jocul pe care l-am făcut eu zic că meritam să câştigăm. Am avut ocazii multe. Ştiam că încep bine, destul de agresiv.

După aia am făcut ce trebuie, în special în repriza a doua. Penalty-uri nu ştiu câte. Ce să facem? Mergem înainte.

A avut şansă (n.r: Dinamo) că ce-am văzut… S-a dat ceva la televizor? Dican e împins clar, călcat şi nu s-a dat. Mi-a zis arbitrul că a împins Dican. În repriza a doua la Alibec zic eu că amândouă se dau. Rămânem cu un gust amar, poate marcam, poate nu. Bara pe care am avut-o, ocaziile pe care le-am avut. Le-am zis să muncim aşa, să mergem înainte şi să schimbăm ceva, să avem mai mult noroc.

Reclamă
Reclamă

Era bună victoria, nu a fost, e un gust amar, o dezamăgire, dar mergem înainte, ăsta e fotbalul”, a spus Gică Hagi pentru digisport.ro imediat după Farul – Dinamo 1-1.

Denis Alibec a făcut praf arbitrajul după Farul – Dinamo 1-1: „Am avut 3 penalty-uri clare neacordate”!

Denis Alibec a făcut praf arbitrajul după Farul – Dinamo 1-1. Atacantul Farului a susţinut că echipa antrenată şi patronată de Gică Hagi trebuia să primească 3 lovituri de la 11 metri în partida cu echipa din Ştefan cel Mare.

Alibec a susţinut că Dinamo nu i-a pus deloc probleme Farului, cu excepţia golului marcat de Cîrjan. Alibec, care şi-a certat un jucător pe teren, a recunoscut la final că partida cu Dinamo l-a enervat şi l-a frustrat.

Reclamă

„(n.r.: Cât de frustrant e acest 1-1?) Foarte frustrant. Dinamo n-a ieşit din jumatea lor. A avut un singur şut pe poartă. Trei penalty-uri clare neacordate. Eu am fost la UEFA, ştiu că dacă te ţine e penalty.

(n.r: Ce i-a spus arbitrul) Mi-a spus că m-a ţinut puţin şi mi-a dat drumul. Nu vreau să comentez, sunt foarte nervos acum. Am avut şi o şansă de a marca, trebuia să marchez. Puneţi-vă în locul nostru, ai atâtea ocazii şi nu poţi să finalizezi că te trage adversarul. Ce trebuie să fac ca să fie penalty?

Şi meciul de la Buzău, o înfrângere foarte grea. Acum nu am reuşit să câştigăm, chiar dacă Dinamo, zic eu, nu a existat pe teren. Trebuie să ne revenim. Eu zic că am făcut un meci foarte bun.

(n.r: despre faptul că nu are pauză, că merge la naţională) Nu e problemă pentru mine, sunt obişnuit cu programul acesta. Trebuie să mă calmez”, a spus Denis Alibec pentru digisport.ro după Farul – Dinamo 1-1.

Denis Alibec l-a certat din nou pe un coechipier chiar pe teren! Motivul pentru care atacantul Farului a fost scos din sărite

Denis Alibec l-a certat din nou pe un coechipier chiar pe teren! În minutul 86 al partidei, Denis Alibec a executat o lovitură liberă foarte periculoasă, de la marginea careului.

Alibec a şutat pe poartă, dar balonul l-a lovit pe Bogdan Ţîru, aflat în zid. Alibec şi-a ieşit din sărite şi l-a certat pe Ţîru pe teren.

Lovitura liberă periculoasă, pe care a bătut-o Alibec, a avut loc în minutul 86. Dinamo a început foarte bine, Cîrjan deschizând scorul în minutul 4.

Ulterior, Dinamo a cedat posesia şi a preferat să se apere. După mai multe ocazii, printre care şi o bară, a lui Ciobanu, în minutul 59, constănţenii aveau să egaleze. Grigoryan a înscris după o gafă uriaşă a lui Cristi Costin.

Pe final Dinamo nu a mai contat deloc în atac, iar constănţenii au căutat golul victoriei. Denis Alibec a avut acea oportunitate foarte bună, din lovitură liberă, dar şutul lui s-a oprit în Ţîru.

Nu e prima oară când Alibec îşi ceartă un coechipier în acest sezon. Atacantul Farului l-a apostrofat şi pe colegul său din atac, Grigoryan, într-un meci cu Petrolul.

Reclamă

Se va impune Ianis Hagi la prima echipă a lui Rangers?

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:03 5 oct.

Anunţul lui Cătălin Cîrjan după ce a marcat cu Farul şi apoi s-a accidentat! Ce se va întâmpla cu el înainte de meciul cu FCSB

23:55

VIDEORio Ave – Famalicao 1-1 a fost în AntenaPLAY. Porto – Braga (duminică, 22:30) e meciul etapei a 8-a din Liga Portugal

23:35

New Jersey Devils, victorie categorică cu Buffalo Sabres! Noul sezon din NHL a debutat la Praga

23:24

Denis Alibec a făcut praf arbitrajul după Farul – Dinamo 1-1: „Am avut 3 penalty-uri clare neacordate”!

23:21

Zeljko Kopic şi Dennis Politic nu au căzut de acord după Farul Constanţa – Dinamo 1-1! Ce au spus despre remiza de la Ovidiu

23:02

Denis Alibec l-a certat din nou pe un coechipier chiar pe teren! Motivul pentru care atacantul Farului a fost scos din sărite

1 „Un miracol!” Daniel Bîrligea, după ce a marcat golul victoriei în PAOK – FCSB 0-1: „Nu ne mai fură nimeni punctele” 2 Darius Olaru a ieşit la atac după eliminarea din PAOK – FCSB 0-1: „Arbitrul a inventat acel cartonaş roşu!” 3 „Şi-a scos banii!” Gigi Becali, dat pe spate de Daniel Bîrligea după PAOK – FCSB 0-1! Veste dură despre Lixandru: „E grav” 4 Farul – Dinamo 1-1. „Câinii” au urcat pe podium. Cătălin Cîrjan şi Grigoryan, marcatorii partidei. Constănţenii au avut şi o bară 5 „Ferguson e mai puternic decât Răzvan Lucescu!” Gigi Becali, show total în faţa stadionului din Salonic: „Suntem coşmarul lui!” 6 FotoReacţia fiicei lui Elias Charalambous, după ce a văzut din tribună PAOK – FCSB 0-1. Andriana, fascinată de succesul tatălui ei
Citește și