Închide meniul

Gică Hagi ştie care poate fi „arma secretă” a României la EURO 2024: „Am excelat! Asta va fi baza echipei!”

Viviana Moraru Publicat: 2 decembrie 2023, 16:49

Reclamă
Gică Hagi ştie care poate fi „arma secretă a României la EURO 2024: „Am excelat! Asta va fi baza echipei!

Gică Hagi ştie care poate fi "arma secretă" a României la EURO 2024

Gică Hagi, în timpul unei conferinţe de presă/ Profimedia

Gică Hagi ştie care poate fi „arma secretă” a României la EURO 2024. „Regele” a amintit de semifinala bifată de „tricolorii mici” la Campionatul European U21 din 2019, mărturisind că jucătorii care au evoluat la acel turneu final vor reprezenta piesele de bază şi pentru naţionala lui Edi Iordănescu, anul viitor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

România îşi va afla adversarele de la EURO 2024 astăzi, de la ora 19:00. Tragerea la sorţi, care se va desfăşura la Hamburg, va fi în format live text, pe AS.ro.

Gică Hagi ştie care poate fi „arma secretă” a României la EURO 2024

Gică Hagi a oferit declaraţii înainte de tragerea la sorţi a grupelor EURO 2024. Managerul campioanei a declarat că România a excelat în preliminarii, după începutul mai greu de campanie.

„Regele” a mai declarat că generaţia care a dus România în semifinale la EURO U21 din 2019 va reprezenta baza echipei naţionale şi la turneul final de anul viitor.

Întrebat ce grupă îşi doreşte pentru România la EURO 2024, Gică Hagi a refuzat să ofere un răspuns clar. Acesta a transmis că orice adversar va fi unul dificil pentru echipa naţională, menţionând faptul că va fi important cum vor ajunge juctorii lui Edi Iordănescu în vară, la turneul final.

Reclamă

„Nu întotdeauna te găsești într-un moment foarte bun. E important că după începutul mai greu de campanie, România a excelat. Generația are a făcut semifinală de Euro în 2019 va fi, cu siguranță, baza echipei naționale. Au făcut performanță, e o generație foarte bună. Au ajuns în semifinale, succesul dă încredere și curaj că poți să faci mai mult. Au făcut-o atunci, vor face și la maturitate lucruri frumoase.

Toate sunt foarte bune, toate sunt. Trebuie să fii conștient că întâlnești echipe care sunt capabile să te bată. Dar și tu trebuie să ai încredere, să te duci convins că poți să câștigi cu ele. Dacă faci bine ambele faze! Trebuie să fii competitiv, în ceea ce înseamnă ritmul și intensitatea jocului. Va conta cum se va ajunge în vară cu jucătorii, să fie sănătoși. Există un grup de jucători care a crescut. Vor fi și mai buni în 6 luni. Nu suntem noi favoriții turneului, dar mental trebuie să lucreze la acest lucru, să-și spună că se poate să bată pe oricine”, a declarat Gică Hagi, conform playsport.ro.

România, analizată de UEFA înainte de tragerea la sorţi a grupelor EURO 2024

România a fost analizată pe site-ul celor de la UEFA, înainte de tragerea la sorţi a grupelor EURO 2024. Oficialii forului european au amintit de singura calificare a „tricolorilor” în optimile Europeanului, calificare care s-a produs în anul 2000.

Reclamă 4 / 0/3

Cei de la UEFA au menţionat că România revine la un Campionat European, după opt ani, după ce a ratat prezenţa la cel din 2016, din Franţa. De data aceasta, „tricolorii” şi-au asigurat biletele la EURO după ce au învins Israel.

„După ce a ratat calificarea la ultima ediție a Campionatului European, România și-a asigurat calificare la EURO 2024 după o victorie contra Israelului în Ungaria.

România speră că va repeta campania eroică de la EURO 2000, când au ieșit dintr-o grupă din care mai făceau parte Portugalia, Anglia și Germania, iar ulterior au fost eliminați de Italia în sferturi”, au transmis cei de la UEFA.

Citește și:

Va câştiga Răzvan Lucescu titlul în Grecia?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:15 Iga Swiatek, prima finalistă a turneului WTA de la Roma! Poate avea parte de un duel fabulos în ultimul act 19:54 VIDEOKazahstan – Suedia 1-3, în AntenaPLAY. Canada – Norvegia, de la 21:20. Continuă spectacolul la CM de hochei 19:52 Luis Enrique anunță o revoluție la PSG după plecarea lui Kylian Mbappe! Campanie uriașă de achiziții la campioana din Franța 19:05 Cel mai bun jucător de la Corvinul a semnat cu o echipă din play-off-ul Ligii 1! Pierdere înainte de preliminariile Europa League 18:48 Gabriela Ruse s-a calificat în sferturi la Trophee Clarins! A învins-o pe Kristina Mladenovic în 2 seturi 18:45 „Mai bine tăcea!” Cristian Tudor Popescu a răbufnit când a aflat că Simona Halep a „rupt” colaborarea cu Carlos Martinez 18:36 Adrian Mititelu şi-a ales antrenorul cu care să atace revenirea în Liga 1! Primele cinci mutări pe care le face la FCU Craiova 18:07 Costică Căileanu a murit la 54 de ani, într-un grav accident rutier produs între Năvodari şi Corbu. Tragedie uriaşă în România! 18:03 Federico Piovaccari s-a retras din fotbal! Ultimul marcator din Champions League pentru FCSB a făcut anunțul la aproape 40 de ani 17:50 „Prea bătrân!” Alex Chipciu a ratat transferul şi au apărut dezvăluiri din interior. Ce s-a întâmplat cu adevărat Vezi toate știrile
Citește și