Închide meniul

Gică Hagi a dat prima lovitură a iernii. Brazilianul care a semnat cu Farul. „Regele” face transferuri de titlu!

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 21 decembrie 2022, 22:39 / Actualizat: 26 decembrie 2022, 15:17

Gică Hagi a dat prima lovitură a iernii. Brazilianul care a semnat cu Farul. „Regele face transferuri de titlu!

Cât a ajuns să coste să petreci Paștele la hotelul lui Gică Hagi

Gică Hagi, amuzat la o conferinţă de presă / Antena Sport

Gică Hagi a dat prima lovitură a iernii pe piaţa transferurilor. „Regele” l-a adus la Farul pe brazilianul Mateus Criciuma, care şi-a reziliat contractul cu FC Botoşani.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mijlocaşul de 23 de ani are o cotă de piaţă de 250.000 de euro, potrivit Transfermarkt. Mateus a jucat în 39 de meciuri din Liga 1 şi a înscris două goluri.

Gică Hagi a dat prima lovitură a iernii. Mateus Criciuma a semnat cu Farul!

Gică Popescu a confirmat venirea jucătorului sud-american, care a mai îmbrăcat tricoul lui Paulista, Vila Nova, Ituano şi Sao Bento. Preşedintele constănţenilor anunţă că se vor mai face şi alte transferuri de titlu.

Mateus e jucătorul nostru de câteva zile, a plecat în vacanță. E un prim jucător adus, vrem să mai aducem. Mai lăsăm să plece pe cei care nu au dat randamentul pe care noi l-am dorit.

Știți că la noi se intâmplă lucruri la 6 luni. Tinerii au nevoie de timp, de spațiu. E greu să ai o echipă jumătate cu tineri și jumătate cu jucători cu experiență și să fii sus. E presiune când joci cu echipele de top și mulți tineri nu fac față pentru că nu au experiență.

Reclamă

Dar Gică a reușit această simbioză între tineri și cei experimentați, cei mai valoroși. Mulți au deja doi trei ani și au devenit certitudini, Pitu, Grameni. Anul acesta alegerile lui Gică au fost nemaipomenite. Sper să fie la fel de inspirat și anul trecut„, a declarat Gică Popescu, la digisport.ro.

Este interes şi pentru fotbaliştii cu care Farul încheie anul 2022 pe primul loc în Liga 1. Încă nu au venit, pe adresa clubului, oferte oficiale.

Telefonul e plin de mesaje: cât costă ăla, cât costă celălalt? Dar o ofertă oficială de la un club de afară deocamdată nu a sosit. Dar abia s-a terminat Cupa Mondială, echipele abia au revenit la lucru, probabil vom primi oferte„, a mai spus Gică Popescu.

Reclamă 4 / 0/3

Helmut Duckadam nu crede că Farul lui Hagi se poate lupta la titlu

Helmut Duckadam a vorbit, în exclusivitate, pentru Antena Sport, despre lupta la titlu din acest sezon de Liga 1.

„Eroul de la Sevilla” susține că Farul Constanța nu are forța de a se lupta la titlu, chiar dacă trupa lui Gică Hagi este lider în campionat. Totodată, consideră că prima șansă la ridicarea trofeului de campioană o are, în continuare, CFR Cluj.

Îmi pare rău pentru echipa mea de la care am plecat, UTA Arad, pentru că n-a reușit aseară să câștige (n.r. meciul cu Rapid, care s-a terminat cu scorul de 1-1). A avut ghinion pe final.

E un campionat interesant, în care CFR Cluj rămâne clar favorită la titlu, chiar dacă se vor înjumătăți punctele. Principala contracandidată o văd pe FCSB, cu toate că și Farul are un cuvânt de zis, dar play-off-ul este altceva. Acolo nu știu dacă vor reuși să facă aceeași figură frumoasă, pe care au făcut-o până acum”, a declarat Helmut Duckadam, în exclusivitate, pentru Antena Sport.

Farul are un sezon grozav. A obţinut 13 victorii în cele 21 de etape şi are 45 de puncte. Principala urmăritoare a trupei lui Hagi este chiar campioana en-titre, CFR Cluj, care are 44 de puncte.

Recomandări
  • Mateus Criciuma a semnat cu Farul
  • Primul transfer al iernii făcut de Gică Hagi

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
19:03 „Era băgat în combinații!” Adrian Porumboiu a dat de pământ cu Istvan Kovacs! Fostul patron a lansat acuzații incredibile 18:47 David Popovici a câștigat medalia de aur la proba de 200m liber, de la Campionatul Național de înot în bazin de 50m 18:28 Sporting – Guimaraes este meciul etapei din Liga Portugal și e LIVE VIDEO în AntenaPLAY! Programul rundei cu numărul 30 18:02 „Nu e normal!” LPF a explicat de ce FCSB nu poate sărbători titlul după derby-ul cu Rapid, dacă va deveni campioană! 17:24 Vlad Covaliu a devenit campion mondial la sabie la juniori! Performanţă uriaşă a românului în Arabia Saudită 17:22 „Plecăm cu prima șansă!” Ștefan Târnovanu, mesaj de luptă înaintea derby-ului cu Rapid! Verdict despre lupta pentru titlu 17:06 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 18 aprilie 2024 16:58 „Asta îi ajută!” Ioan Andone știe ce avantaj are Dinamo în lupta pentru salvarea de la retrogradare! 16:43 Dan Petrescu a început revoluția la CFR Cluj! Primul jucător care pleacă de la echipa lui Neluțu Varga 16:36 Gică Hagi, genial când a fost întrebat de Manchester City – Real Madrid: „M-ai prins în ofsaid! Am şi momente din astea!” Vezi toate știrile
Citește și