Închide meniul

Gică Hagi a dezvăluit unde vrea să antreneze, după ce va pleca de la Farul: „Asta îmi doresc! Îmi place succesul”

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 4 februarie 2023, 8:21

Gică Hagi a dezvăluit unde vrea să antreneze, după ce va pleca de la Farul: „Asta îmi doresc! Îmi place succesul

Gică Hagi este managerul de la Farul Constanța

Gică Hagi este managerul de la Farul Constanța / Hepta

Gică Hagi a dezvăluit unde vrea să antreneze, după ce va pleca de la Farul. „Regele” a recunoscut că are în continuare o foame uriașă de succes, motiv pentru care își dorește să ajungă la cârma unui club uriaș sau a unei echipe naționale. Până atunci, Hagi rămâne focusat pe obiectivele de la Farul. „Marinarii” continuă lupta pentru titlul de campioană în Liga 1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gică Hagi visează să devină din nou campion al României, de această dată cu echipa la care a început fotbalul – Farul Constanța. După ce își va încheia aventura pe banca „marinarilor”, „Regele fotbalului românesc” va căuta o provocare și mai mare pentru cariera de antrenor.

Gică Hagi a dezvăluit unde vrea să antreneze, după ce va pleca de la Farul

Hagi a dezvăluit că își dorește să antreneze un club răsunător sau o echipă națională.

Gică Hagi a avut o singură experiență ca selecționer, la cârma naționalei României. „Regele” a condus prima reprezentativă a României în 2001, în două meciuri din preliminariile Campionatului Mondial din 2002. Atunci, „tricolorii” au învins Ungaria, scor 2-0, și au remizat cu Georgia, scor 1-1.

„Am iubit fotbalul atât de mult, că nimeni nu putea să mă oprească! Întotdeauna mai am nevoie de ceva. De succes, mie îmi place succesul, îmi place să câștig și întotdeauna lucrez pentru lucrul ăsta.

Reclamă

Îmi doresc să antrenez o echipă mare sau o echipă națională pe care să încerc să o duc unde îmi doresc eu”, a spus Gică Hagi, pentru sport.ro.

Gică Hagi continuă să viseze la titlul din Liga 1: „E în luptă!”

De-a lungul carierei, Gică Hagi le-a mai antrenat pe Bursaspor (Turcia), Galatasaray (Turcia), Poli Timișoara, FCSB și Viitorul Constanța.

Ca antrenor, Hagi a devenit campion în Liga 1 cu Viitorul în sezonul 2016/2017 și visează să repete performanța și în actuala stagiune, alături de Farul.

Reclamă 4 / 0/3

Farul a condus multă vreme clasamentul în sezonul curent din Liga 1, iar acum se află pe locul 2, la două puncte în spatele lui CFR Cluj, după 23 de etape.

„Titlul e în luptă! Da, bineînțeles. Suntem acolo, cele opt luni care au trecut ne-au arătat că putem să ne batem de la egal la egal cu orice echipă”, a mai declarat „Regele”.

Gică Hagi s-a întors la şcoala unde a învăţat

Gică Hagi s-a întors la şcoala unde a învăţat şi s-a întâlnit cu fosta dirigintă, dar şi cu cea care i-a fost profesoară de franceză. Hagi a glumit pe seama cunoştinţelor de limbă franceză.

Hagi a făcut o adevărată baie de mulţime şi a fost asaltat de copii pentru poze şi autografe. „Regele” a semnat autografe până l-a durut mâna.

Hagi şi-a adus aminte că nu era şi nici acum nu este bun la franceză şi chiar a glumit pe acest subiect. Hagi şi-a revăzut profesoara de franceză, cât și fosta dirigintă.

O plăcere deosebită să mă întorc de unde am plecat. Am văzut chiar terenul unde am stat cu copiii, unde am dat autografe şi unde am jucat fotbal. A fost o întâlnire plăcută şi cu fostele profesoare.

M-am bucurat mult să îmi văd fosta dirigintă, să-mi văd profesoara de franceză, cu toate că nu prea o am cu limba franceză (n.r. – râde). N-am jucat în Franţa„, a spus Hagi, care a fost însoţit la şcoală de Dragoş Nedelcu şi Denis Alibec.

Reclamă
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
17:15 Farul – Rapid LIVE TEXT (19:00). Duel „de foc” la Ovidiu pentru un loc în cupele europene. Echipe de start 17:11 Bayer Leverkusen aduce întăriri de la Real Madrid! Jucătorul dorit insistent de Xabi Alonso 17:02 „România are nevoie de un jucător ca el!” Costel Gâlcă, mesaj ferm despre şansele lui Alexandru Mitriţă de a merge la EURO 2024 16:48 Lamia – PAOK 0-0 este acum în AntenaPLAY. Răzvan Lucescu luptă pentru titlu, în Grecia. Meci cu miză uriaşă! 16:43 Cum i s-au mărit şansele lui Alexandru Mitriţă să fie convocat la EURO 2024, după accidentarea lui Olimpiu Moruţan 16:37 „O discuţie foarte toxică!” Dan Şucu, anunţ ferm despre revenirea lui Marius Şumudică la Rapid 16:23 VideoCamelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 24 aprilie 2024 15:55 VIDEOYokohama – Al Ain, finala Ligii Campionilor Asiei! Japonezii au învins dramatic Ulsan la loviturile de departajare 15:51 Marius Şumudică a dat cărţile pe faţă după ce FCSB a ajuns la un pas de titlu. Ce a spus despre Mihai Stoica 15:40 EXCLUSIV„Mă rog la Dumnezeu să fie tare” Mesajul unui patron din Liga 1 pentru Olimpiu Moruţan, după accidentarea teribilă a jucătorului! Vezi toate știrile
Citește și