Închide meniul

Gică Hagi a fost contrazis de Florin Răducioiu, după Farul – Hermannstadt 1-1: „Mi se pare exagerat, cu tot respectul”

Reclamă

Alex Masgras Publicat: 12 noiembrie 2023, 9:01

Gică Hagi a fost contrazis de Florin Răducioiu, după Farul – Hermannstadt 1-1: „Mi se pare exagerat, cu tot respectul

Gică Hagi, semnal de alarmă înaintea meciului cu Voluntari

Gică Hagi, în timpul unui meci / Hepta

Gică Hagi a fost contrazis de Florin Răducioiu, după Farul – Hermannstadt 1-1. Campioana României a fost egalată în prelungirile meciului de la Ovidiu, la capătul unei faze criticate de antrenorul constănţenilor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Hagi i-a reproşat lui Horaţiu Feşnic că nu a fluierat un fault înainte ca Alhassan să trimită în poartă. Imediat după fluierul final, Gică Hagi a văzut cartonaşul roşu.

Gică Hagi a fost contrazis de Florin Răducioiu, după Farul – Hermannstadt 1-1

Înainte ca Hermannstadt să restabilească egalitatea la Ovidiu prin Alhassan, o fază controversată a avut loc în careul celor de la Farul. Gică Hagi susţine că Bucuroiu l-a faultat pe Larie, înainte ca sibienii să înscrie.

A urmat un scandal uriaş, Gică Hagi fiind eliminat după fluierul final, în momentul în care i-a cerut socoteală lui Horaţiu Feşnic. La interviul de după meci, antrenorul celor de la Farul l-a numit „arogant” şi „plin de el” pe Feşnic, deoarece acesta i-a arătat direct cartonaşul roşu în momentul în care a venit să îi ceară explicaţii.

Cu toate acestea, Florin Răducioiu, fost coleg al lui Gică Hagi în Generaţia de Aur, este de părere că arbitrul a procedat corect în momentul în care a validat reuşita lui Alhassan.

Reclamă

„Eu zic că arbitrul a luat o decizie corectă. Faza a continuat, a fost o centrare. E adevărat, a fost un fel de fault acolo, dar nu se vede foarte bine, iar faza continuă și jucătorul Farului are posibilitate să facă contraatac.

Îmi pare rău pentru Gică, dar nu are dreptate în cazul ăsta. Evident că are mari probleme în organizarea jocului echipei sale. Sunt distanțe destul de mari între compartimente. Inclusiv golul îi iei nepermis în ultimele momente. Alhassan preia nestingherit și trage la poartă. Să te legi de episodul ăsta mi se pare exagerat, cu tot respectul pentru Gică”, a declarat Florin Răducioiu, la primasport.ro.

Gică Hagi l-a făcut praf pe arbitrul Horaţiu Feşnic după ce acesta l-a eliminat

Gică Hagi l-a făcut praf pe arbitrul Horaţiu Feşnic după ce acesta i-a acordat cartonaşul roşu la finalul partidei Farul – Hermannstadt 1-1. Hagi susţine că golul oaspeţilor ar fi trebuit anulat fiindcă înainte ca Alhassan să marcheze a fost un fault la Ionuţ Larie.

Reclamă 4 / 0/3

„Aşa e în fotbal. Sunt momente şi momente. Se pare că nu gestionăm corect lucrurile, cu toate că jucăm bine până în minutul 60-65. Nu trebuie vorbit de echipa noastră, trebuie vorbit de domnul arbitru.

M-am dus la el să îl întreb de ce nu a dat fault, că avem VAR. L-am întrebat de ce nu mi-a dat fault, mi-a dat direct roşu. Normal că după aia i-am mai zis şi eu câte una.

Atâta aroganţă, nu se poate. Atât de plin de el! Nu am făcut nimic, decât l-am întrebat. El să se comporte de o asemenea aroganţă, să fie protagonist. 100% e fault!

Ce să explice cei de la CCA? S-a terminat, noi din faza aia am luat gol. Avem 4 meciuri acasă, 4 egaluri. E clar că ceva nu funcţionează. Cu UTA am jucat bine, am revenit şi repriza a doua”, a declarat Gică Hagi pentru digisport.ro, la finalul meciului Farul – Hermannstadt.

Farul Constanţa nu a mai câştigat de pe 8 octombrie, atunci când s-a impus la Galaţi, cu Oţelul. De atunci, campioana a remizat în patru partide şi a pierdut meciul de la Cluj, cu CFR, plus înfrângerea din Cupa României de la Buzău.

După 16 etape, Farul este pe locul 7 în Liga 1, cu 22 de puncte, la egalitate de puncte cu Petrolul Ploieşti, echipa de pe locul 6, dar cu un golaveraj mai slab. De partea cealaltă, FC Hermannstadt este pe locul 4, cu 24 de puncte.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:39 Marian Iancu, la un pas de revenirea în fotbalul românesc! Echipa cu care vrea să facă performanţă: „Aş merge şi eu ca acţionar” 12:31 CSA Steaua, sancţionată de Comisia de Disciplină! Echipa din Ghencea va juca fără spectatori! Ce amendă trebuie să plătească 12:10 Statuia lui Dani Alves din oraşul natal a fost retrasă 11:55 Programul complet al Marelui Premiu de la Miami (3-5 mai, AntenaPLAY)! Calificările şi cursele sunt şi pe Antena 3 CNN 11:31 Coventry – Ipswich LIVE VIDEO (22:00, AntenaPLAY). Oaspeţii, meci cu miză uriaşă pentru promovarea în Premier League 11:30 Slovenia – România LIVE VIDEO (13:30, AntenaPLAY), la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 11:16 Farul aşteaptă ofertele de milioane de euro ale lui Gigi Becali: „Nu ne permitem să refuzăm” 10:47 Tragedie uriaşă pentru Francis Ngannou! Fostul campion din MMA a anunţat decesul fiului său 10:08 Andrea Compagno a fost şocat atunci când a văzut clasamentul din Liga 1: „Nu pot să îmi explic” 9:50 Primul jucător dat afară de Dan Petrescu de la CFR Cluj! Neluţu Varga a făcut anunţul: „Nu îl vrea” Vezi toate știrile
Citește și