Închide meniul

Gică Hagi a răbufnit în direct: „N-am dat jucători la Real Madrid sau Barcelona. Să mă scuzaţi”. De la ce a pornit totul

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 20 martie 2024, 8:44

Gică Hagi a răbufnit în direct: „N-am dat jucători la Real Madrid sau Barcelona. Să mă scuzaţi. De la ce a pornit totul

Gică Hagi a răbufnit în direct: "N-am dat jucători la Real Madrid sau Barcelona. Să mă scuzaţi".

Gică Hagi sărbătoreşte alături de jucători - Hepta

Gică Hagi a răbufnit în direct şi a ţinut să le răspundă contestatarilor care susţin că Academia „Regelui” nu a produs jucători de clasă mondială.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Totuşi, Hagi are nu mai puţin de 8 jucători produşi de Academie la naţionala lui Edi Iordănescu: Cristi Manea, Alexandru Cicâldău, Răzvan Marin, Ianis Hagi, Denis Drăguş, Florinel Coman, Denis Alibec şi Florin Tănase.

Gică Hagi a răbufnit în direct: „N-am dat jucători la Real Madrid sau Barcelona. Să mă scuzaţi”

”Pot să zic un singur lucru. Nu vreau să vorbesc doar despre Coman, că s-au spus multe lucruri spuse despre mine, că am făcut jucători, nu am făcut. Mitriţă e cel mai bun, Ianis a fost cel mai bun din play-off, Cicâldău a fost cel mai bun la Craiova, Manea căpitan la CFR şi joacă titular. N-am făcut jucători, aşa se zice.

Am debutat în circuitul naţionalei 20 de jucători în 10 ani, care sunt pe piaţă şi pot fi mai mult sau mai puţin. Chiţu e aproape să fie golgheter, e jucător tot de la noi, Iancu a fost golgheter, au şi ei perioadele lor.

Am scos jucători buni şi pe unii chiar cei mai buni, au dovedit până la nivelul naţionalei că sunt valoroşi. Asta nu e muncă? Aaa, că vreau să dau jucători la cele mai mari cluburi… E de muncă, e de muncă. Eu am limite ale mele şi ale clubului, dar să vedem cum putem face.

Reclamă

Mazilu, Louis Munteanu, noi facem, dar noi nu scoatem jucători buni. Tănase a fost căpitan la FCSB. Îmi pare rău că această muncă se aruncă uşor, uşor. N-am dat jucători la Real Madrid sau Barcelona. Să mă scuzaţi, dar din România să ajungi acolo? Noi când avem 6-7 milioane cu un miliard cum să se ducă direct un jucător de aici acolo? Suntem departe”, a spus Hagi, citat de orangesport.ro.

Reacţia lui Gică Hagi, înainte de amicalul de senzaţie Columbia – România

Gică Hagi a anunţat că va fi în tribunele stadionului din Madrid, la amicalul de senzaţie Columbia – România, de pe 26 martie, care va putea fi urmărit în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY. „Regele” are amintiri extraordinare în faţa naţionalei din America de Sud.

În urmă cu 30 de ani, Gică Hagi înscria un gol fabulos în poarta Columbiei, la Campionatul Mondial. Liderul Generaţiei de Aur a reuşit o execuţie memorabilă, cu care l-a învins pe Oscar Cordoba. A fost unul dintre cele mai frumoase goluri din istoria naţionalei României.

Reclamă 4 / 0/3

„(Reporter: Poate vreun tricolor să mai dea un astfel de gol?) Sunt alte timpuri, alt meci. E meci în Spania. O să fie frumos, băieţii merită încă o dată felicitările noastre pentru că au reuşit să meargă la EURO şi acest lucru e foarte bun. Meciurile acestea trebuie tratate serios.

Sunt două meciuri de verificare, în care trebuie să fii serios, să le tratezi foarte bine şi bineînţeles să ai o evoluţie foarte bună pentru că sunt meciuri internaţionale”, a spus Hagi.

Meciul Columbia – România, programat marţi, 26 martie 2024, se va vedea exclusiv pe Antena 1 şi în AntenaPLAY. Meciul se va disputa la Madrid, pe stadionul Cívitas Metropolitano. E de aşteptat ca românii din Spania să susţină frenetic naţionala.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:27 Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2 0:10 Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out 25
apr.
23:58
FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off
25
apr.
23:55
Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!”
25
apr.
23:35
FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a marcat singurul gol al meciului! Oltenii au ratat matematic titlul
25
apr.
23:22
Nicolae Dică a spus totul despre conflictul cu Denis Alibec! Ce a declanşat tensiunile dintre ei doi: „A spus că nu e de acord”
25
apr.
23:05
„S-a operat ieri” Mihai Stoica, ultimele detalii despre situația lui Vlad Chiricheș. Când va reveni pe teren fundașul de la FCSB
25
apr.
22:53
UPDATESorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! Urmează un duel „stelar” cu Iga Swiatek
25
apr.
22:47
FotoOlimpiu Moruțan s-a fotografiat cu tortul pe patul de spital și a oferit prima reacție, după ce a fost operat de ziua lui!
25
apr.
22:41
Sorana Cîrstea, după ce s-a calificat în turul 3 la Madrid: „Nu ştiam cum joacă”! Ce a spus „Sori” despre noul ei antrenor
Vezi toate știrile
Citește și