Închide meniul

„Gică Hagi a venit la mine după meciul cu FCSB și mi-a zis că am ofertă”. Dezvăluirea uluitoare a jucătorului dorit de Gigi Becali: „Am rămas mască!”

Cosmin Cioboată Publicat: 25 aprilie 2022, 18:40

„Gică Hagi a venit la mine după meciul cu FCSB și mi-a zis că am ofertă. Dezvăluirea uluitoare a jucătorului dorit de Gigi Becali: „Am rămas mască!

Gică Hagi, anunţ despre situaţia lui Denis Alibec

Gică Hagi, la conferinţa de presă a Farului / Hepta

  • „Gică Hagi a venit la mine după meciul cu FCSB și mi-a zis că am ofertă”
  • Dezvăluirea uluitoare a jucătorului dorit de Gigi Becali

Virgil Ghiță (23 de ani) a dezvăluit cum a ajuns să plece la Cracovia, imediat după FCSB – Farul, 0-2, în luna februarie. Fundașul dorit și de Gigi Becali a fost informat chiar de Gică Hagi despre oferta din Polonia. Ghiță a plecat direct la aeroport, în trening și doar cu un ghiozdan în spate.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Virgil Ghiță a fost transferat de la Farul la Cracovia în luna februarie, în schimbul sumei de 1,2 milioane de euro. Fundașul de 23 de ani, care primise ofertă și de la Gigi Becali, a aflat despre oferta din Polonia chiar după meciul FCSB – Farul, 0-2, în care a reușit să înscrie.

Cum a aflat Virgil Ghiță despre oferta de la Cracovia: „Gică Hagi a venit la mine după meci”

Gică Hagi a venit la Ghiță după meci și i-a dat vestea cea mare, iar fundașul crescut la academia „Regelui” n-a stat deloc pe gânduri. Transferul s-a realizat în ultima zi a perioadei de transferuri din Polonia.

Reclamă

„Păi chiar că pare poveste. Am jucat pe 28 februarie cu FCSB, în deplasare. Am învins cu 2-0, am și marcat. La final de meci, mă bucuram cu suporterii Farului. Domnul Hagi a venit și mi-a șoptit la ureche: ‘Vezi că ai ofertă!’.

M-am bucurat, i-am mulțumit și i-am zis că avem timp să ne gândim până la vară pentru că se închisese perioada în România, prin mai multe țări europene, nu mă mai gândeam la așa ceva. Iar el a continuat: ‘Dacă vrei tu, bineînțeles, la 5 dimineața acum ai avion spre Cracovia!’. Am rămas mască!

Reclamă

Cum știam despre Cracovia pentru că mă documentasem, nici nu am stat pe gânduri! Am plecat doar cu rucsacul în spate, atât. Lucrurile mi-au ajuns în Polonia la multe zile după. Așa m-am dus la avion. Și îmbrăcat în treningul Farului.”, a povestit Virgil Ghiță, pentru playsport.ro.

Cum a ratat Gigi Becali transferul lui Virgil Ghiță

Gică Hagi a dat un adevărat tun financiar cu transferul lui Virgil Ghiță. Suma încasată de „Rege” de la polonezi e mai mare decât oferta pe care i-a făcut-o Gigi Becali.

Latifundiarul din Pipera a pus ochii pe Virgil Ghiță de mai multă vreme. Patronul lui FCSB a discutat cu Gică Hagi despre un posibil transfer chiar înaintea meciului cu Farul, pierdut de „roș-albaștri” cu 2-0.

Reclamă 4 / 0/3

„M-a interesat, am și negociat cu Gică, dar nu mai țin minte suma. Cred că nu mi-a zis Gică vreo sumă, dar eu cred că am dat 800 de mii de euro. Nu mai știu! Nu mă interesează. Avem meciul cu Farul și tu mă întrebi de Ghiță? Nu mă interesează! Nu vreau să apară că fac tactică înainte de meci”, a spus Gigi Becali, la Pro X.

Cracovia a plătit nu mai puțin de 1,2 milioane de euro pentru Virgil Ghiță, sumă fixă, plus alte 500.000 de euro din diferite bonusuri.

Recent, celebra publicație spaniolă Marca l-a desemnat pe Virgil Ghiță drept al treilea cel mai bun fundaș central U23 din campionatele Europei.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
16:43 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 28 martie 16:39 Andrei Borza a reacţionat, după ce a fost pus la zid de Edi Iordănescu! Replica fundaşului de la Rapid după escapada de la Iaşi 16:22 „Merită Ianis Hagi să fie la EURO?” Răspunsul pe care l-a dat Anghel Iordănescu 15:42 Stadionul pe care va juca Dinamo, după sancțiunea primită! Anunț de ultim moment: „Îi ajutăm cu orice!” 14:56 Dan Şucu, mesaj pentru fanii Rapidului, după ce ultraşii au ajuns în arest: „Au început campaniile de dezinformare” 14:24 Cristiano Bergodi, reacție fermă înainte de Universitatea Craiova – Rapid: „Ne-a prăbușit!” Ce a spus despre Dan Șucu 14:03 Surpriză de proporții! Max Verstappen ar fi favorit să-i ia locul lui Lewis Hamilton la Mercedes 13:25 Italienii dau de pământ cu George Puşcaş după ultimele evoluţii ale atacantului lui Bari: „Până acum a fost dezamăgitor” 13:24 Adrian Mutu își poate pierde una dintre vedetele de la CFR Cluj! Poate prinde transferul carierei în Premier League sau Serie A 12:09 Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol” Vezi toate știrile
Pe același subiect
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB
Liga 1 • 12:09
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol”
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care "este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024"
Liga 1 • 11:15
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024”
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul
Liga 1 • 10:10
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul! Ce a spus despre lupta la titlu
Gică Hagi l-a atacat pe Edi Iordănescu, după ce l-a "uitat" din nou pe bancă pe Ianis
Echipa naţională • 27 mart., 22:46
Gică Hagi l-a atacat pe Edi Iordănescu, după ce l-a „uitat” din nou pe bancă pe Ianis: „E de reflectat!”
Gică Hagi a fost la baza lui Real Madrid, înainte de Columbia - România
Fotbal • 27 mart., 21:47
Gică Hagi a fost la baza lui Real Madrid, înainte de Columbia – România: „M-am întâlnit cu Ancelotti!”