Închide meniul

Gică Hagi a vorbit despre fotbalul românesc, din fotoliul de lider: „Eu aici cred că suferă”

Dan Roșu Publicat: 9 aprilie 2023, 14:17

Reclamă
Gică Hagi a vorbit despre fotbalul românesc, din fotoliul de lider: „Eu aici cred că suferă

Gică Hagi a vorbit despre fotbalul românesc, din fotoliul de lider

Gică Hagi, în timpul unui meci / Hepta

Gica Hagi a vorbit, într-o conferinţă de presă despre fotbalul românesc. Echipa „Regelui”, Farul Constanţa, e lider în clasamentul Ligii 1 şi luptă pentru titlu cu CFR şi FCSB.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Hagi a ţinut un nou discurs prin care susţine că fotbalul românesc are nevoie şi de scoaterea în evidenţă a lucrurilor pozitive, nu numai a greşelilor, fie ele ale fotbaliştilor, sau ale arbitrilor.

Gică Hagi a vorbit despre fotbalul românesc, din fotoliul de lider

”Cred că s-a adus ce se aduce nou în fotbal (n.r. sistemul VAR), pentru a se face bine. Nu pot să critic, mai sunt lucruri pe care nu poţi să le vezi. Fotbalul s-a schimbat. Înainte era mult mai simplu. Ce s-a schimbat? Ritmul jocului e mult mai mare.

Gândirea, mişcarea, viteza cu care se fac lucrurile sunt mult mai mari şi atunci sunt situaţii pe care nu le poţi vedea şi cred că VAR a venit în fotbal când Franţa s-a dus la Campionatul Mondial şi a dat gol cu mâna. E o decizie importantă. Toţi greşim, toţi le facem, dar important nu e să vedem doar greşelile, ci reuşitele.

E important să avem reuşite, să vorbim despre reuşite. Eu aici cred că suferă fotbalul românesc în momentul de faţă. Se vorbeşte atât de mult despre lucrurile negative şi nimic pozitiv sau ce ar trebui sau ce e bun, ca să facem un anturaj, un mediu foarte bun ca să exceleze aceşti copii”, a spus Hagi, la conferinţa de presă.

Reclamă

Decizia lui Gică Hagi, după ce Denis Alibec a ratat un penalty

Decizia lui Gică Hagi, după ce Denis Alibec a ratat un penalty în duelul dintre Farul și Universitatea Craiova 3-2 este ca atacantul său să rămână primul executant al loviturilor de pedeapsă.

Alibec a ratat șansa de a-i aduce pe dobrogeni în avantaj, înainte de pauză. Nu l-a putut învinge pe portarul oaspeților, Laurențiu Popescu. Echipa lui Hagi a mai primit un penalty pe final, iar Larie a executat și a adus cele 3 puncte la echipa lui Hagi.

”Denis, cel mai bun. Din punctul meu de vedere, cel mai bun. Nu uitați că el a jucat trei meciuri într-o săptămână, nu e ușor. El a alergat, a dat pasă de gol. L-am felicitat după meci, a fost printre cei mai buni. Noi suntem puternici cu Alibec în teren.

Reclamă 4 / 0/3

Alibec e la echipa de pe primul loc. Alibec joacă bine. Alibec are încrederea noastră. Noi suntem mai puternici cu Alibec. Nu ni-l luați, lăsați-l acolo unde este, că este bine.

Trebuia să bată și Larie, bat amândoi. Eu am greșit, trebuia să vorbesc cu Alibec la penalty. Aveam ceva în gând, dar, din păcate, nu i-am zis, am zis să nu-l deranjez.

E greșeala mea, trebuia să-i zic ce gândesc și cred că marca. O să-i zic, o să vorbesc și o să bată el, următorul penalty o să-l bată el și o să-l bată cum trebuie să-l bată”, a mai spus Gică Hagi.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:05 Sporting – Portimonense LIVE VIDEO în AntenaPLAY (20:00)! Boavista – Gil Vicente se joacă de la 17:30. Spectacol în Liga Portugal 11:03 „Instanța spune că e primul titlu al FCSB-ului!” Ce a spus Adi Popa despre șansele ca echipa lui Gigi Becali să revină în Ghencea 10:38 Leeds – Southampton LIVE VIDEO în AntenaPLAY (14:30). „Păunii”, la ultima șansă pentru promovarea directă în Premier League 10:33 U Cluj – Dinamo, 20:00, LIVE TEXT. „Câinii”, obligați să câștige pentru a mai spera la salvarea de la retrogradare 10:06 „Aștept să îmi termin contractul” Daniel Oprița vrea să plece de la CSA Steaua! Cu ce echipe negociază 9:56 FotoGabi Tamaș și-a dezvăluit „rețeta pentru mahmureală”. Tactica prin care reușea să se pună rapid pe picioare 9:44 „Ce interes după acest meci?” Mihai Popescu, mesaj despre transferul la FCSB după 1-4 cu Sepsi! S-a prăbușit și a răspuns sincer 9:25 Anghel Iordănescu împlinește 74 de ani. Mesaj plin de emoție primit de la Edi Iordănescu: „Tată și cel mai bun prieten!” 9:17 „Nu mai vorbiți că sunt dinamovist” Mircea Rednic a răbufnit după a primit o întrebare legată de Dinamo! 8:53 Reacția presei din Ungaria după scandalul xenofob de la Farul – Sepsi 1-4! Ce s-a scris despre scandări Vezi toate știrile
Citește și