Închide meniul

Gică Hagi abia aşteaptă duelul cu Dan Petrescu: „El vrea să mă bată pe mine, şi eu pe el!” Ce a declarat „Regele” înainte de Farul – CFR Cluj

Viviana Moraru Publicat: 22 ianuarie 2023, 17:00

Reclamă
Gică Hagi abia aşteaptă duelul cu Dan Petrescu: „El vrea să mă bată pe mine, şi eu pe el! Ce a declarat „Regele înainte de Farul – CFR Cluj

Gică Hagi abia aşteaptă duelul cu Dan Petrescu

Gică Hagi, într-o conferință de presă / Profimedia

Gică Hagi abia aşteaptă duelul cu Dan Petrescu. „Regele” îşi doreşte victoria în derby-ul pentru primul loc dintre Farul şi CFR Cluj. Meciul va fi luni, de la ora 20:00, în format live text pe AS.ro!

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gică Hagi a prefaţat duelul cu fostul coleg de la echipa naţională, Dan Petrescu. Antrenorul de la Farul susţine că îşi doreşte victoria, pentru a rămâne pe primul loc în Liga 1.

Gică Hagi abia aşteaptă duelul cu Dan Petrescu

Gică Hagi a declarat că echipa sa va da totul pentru a învinge CFR Cluj. „Regele” susţine că startul de an nu se putea să fie unul mai bun, întâlnind campioana României pe teren propriu.

Totodată, Hagi a mai oferit declaraţii şi despre jucătorii pe care nu va putea conta în partida cu CFR Cluj. Mai exact, Mihai Popescu este suspendat, în timp ce brazilianul Mateus nu este pus la punct cu pregătirea fizică.

„Primul meci…nu se putea să începem mai bine, cu campioana României acasă. E un meci foarte greu, mereu au ieşit meciuri bune între noi. E un meci echilibrat, deschis la orice, ne dorim să-l câştigăm. Adversarul e competitiv, dar trebuie să ne ridicăm la înălţimea lui, ei au o mentalitate de învingători.

Reclamă

Popescu e suspendat, Mateus nu e încă pregătit. Toţi cei care au semnat, şi noi ceilalţi, suntem pregătiţi să începem cu o victorie. Am încercat să găsim jucători pentru posturile deficitare.

Eu vreau să-l bat pe el şi el vrea să mă bată pe mine, cu siguranţă va fi aşa întotdeauna. Şi la antrenament, fiecare voia să câştige. Noi trebuie să jucăm foarte bine, şi ofensiv şi degensiv„, a declarat Gică Hagi, în conferinţa de presă premergătoare duelului cu Gică Hagi.

Dan Petrescu trage un semnal de alarmă înainte de Farul – CFR Cluj

Dan Petrescu a prefaţat duelul cu Gică Hagi şi a ajuns la concluzia că partida de la Constanţa va fi una infernală. „Bursucul” a declarat că ar fi preferat un adversar mai facil în primul meci după reluarea campionatului, însă ia în calcul posibilitatea de a trece pe primul loc în cazul unei victorii.

Reclamă 4 / 0/3

Dan Petrescu a mai mărturisit că se confruntă cu probleme serioase de lot, deoarece are atât jucători accidentaţi, cât şi suspendaţi. De asemenea, tehnicianul campioanei a mărturisit că nici fotbaliştii transferaţi în această iarnă nu sunt apţi 100%.

„Sunt ceva probleme cu accidentările, cu suspendările. Camora şi Kolinger sunt suspendaţi. Sunt şi ceva jucători noi. Nu e uşor la început. Primul meci este foarte difil, jucăm cu echipa de pe primul loc. Meci foarte complicat, mereu a fost aşa la Constanţa. Ştiu ce mă aşteaptă. Am urmărit meciurile din pregătire ale celor de la Farul şi ştiu stilul lor. Sper să reuşesc să ghicesc echipa de start şi schimbările.

Presiune e la ambele echipe. Farul la începutul campionatului nu se gândea să fie acolo, nu e aşa mare presiune la ei. Vor avea stadionul plin. Fanii vor pune presiune mare pe noi şi pe arbitrii. Chiar dacă e primul meci, n-o să pară primul meci, ambele echipe vor face pressing.

Cred că în echipa de start vor fi aceeaşi jucători de anul trecut, echipa standard. Boli a câştigat campionate, şi cu noi şi cu Farul, e clar că vrea să câştige campionatul.

Pauza a fost scurtă, nu mai e ca înainte când aveai o lună jumatate de pauză. Totul e pe repede, noi deja am jucat 39 de meciuri, mai avem 23 sau 24, sperăm să ajungem la 70, ca să mergem mai departe şi în Cupa României şi în Conference League. Cel mai important e spiritul de echipă”, a declarat Dan Petrescu, la conferinţa de presă premergătoare duelului cu Farul.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:15 VIDEOMax Verstappen, pole position în cursa de sprint a Marelui Premiu de la Miami (Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY, de la ora 19:00) 3
mai
23:57
Mihai Stoica a anunţat o schimbare majoră la FCSB: „Poate chiar se va ajunge să se voteze!”
3
mai
22:55
„Penibil!” Oficialii de la Sepsi au ieșit la atac după 4-1 cu Farul! Mesaj dur despre scandările xenofobe
3
mai
22:45
„Nu le-am dat nicio șansă” Reacții categotice din tabăra lui Sepsi după 4-1 cu Farul! Ce s-a spus despre performanța de la Ovidiu
3
mai
22:37
Prima reacţie a lui Gică Hagi, după umilinţa din Farul – Sepsi 1-4: „Un meci de care îţi este ruşine! E greu să accepţi”
3
mai
22:26
Marius Ștefănescu, anunțul momentului despre transferul la FCSB. Ce a spus despre declarațiile lui Laszlo Dioszegi
3
mai
22:16
VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abbi Pulling, pe primul loc în a doua sesiune de antrenamente, live în AntenaPLAY
3
mai
21:59
Farul – Sepsi 1-4! Umilință uriașă pentru echipa lui Gică Hagi! Safranko a făcut spectacol la Ovidiu
3
mai
21:29
România – Japonia LIVE VIDEO în AntenaPLAY (13:30). Ultimul meci de la Campionatul Mondial de hochei pentru tricolori
3
mai
21:27
OFICIAL! Edi Iordănescu poate convoca 26 de jucători pentru EURO 2024. Decizia luată de UEFA
Vezi toate știrile
Citește și