Închide meniul

Gică Hagi, anunţ înainte de Sepsi – Farul: „Gustavo Marins cred că nu mai joacă în acest sezon!”. Reveniri importante la liderul Ligii 1

Iulian Focșăneanu Publicat: 28 aprilie 2023, 17:29

Reclamă
Gică Hagi, anunţ înainte de Sepsi – Farul: „Gustavo Marins cred că nu mai joacă în acest sezon!. Reveniri importante la liderul Ligii 1

Gică Hagi, prima reacţie după Universitatea Craiova - Farul 1-1

Gică Hagi, într-o conferinţă de presă / Antena Sport

Gică Hagi a făcut un anunţ important înainte de meciul Sepsi – Farul, din etapa a 6-a a play-off-ului Ligii 1, care va fi sâmbătă, de la ora 21:45, în format LIVE TEXT pe AS.ro. „Regele” nu se va mai putea baza pe brazilianul Gustavo Martins până la finalul sezonului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fundaşul de 21 de ani, care a jucat în trecut pentru Gremio, s-a accidentat în victoria cu CFR Cluj. Sud-americanul intrase în minutul 69, în locul lui Nedelcu.

Gică Hagi, anunţ înainte de Sepsi – Farul despre Gustavo Marins

Liderul Ligii 1 a primit însă întăriri importante. Se va putea baza din nou pe golgheterul Denis Alibec, care a ratat derby-ul cu trupa lui Dan Petrescu. Staff-ul medical al Farului l-a recuperat pentru deplasarea la Sfântu Gheorghe şi un alt atacant, pe Vlad Morar.

Probleme de lot? Doar Gustavo Marins, cred că nu mai joacă până la finalul sezonului, nu știu dacă o să-l mai vedem sezonul acesta. Are ceva la adductor.

În rest, s-a întors Vlad Morar, s-a întors și Alibec. Amândoi sunt sănătoși 100%, să vedem în ce condiție sunt din punct de vedere fizic”, a declarat Gică Hagi la conferinţa de presă.

Reclamă

Chiar dacă Sepsi este pe ultimul loc în play-off, managerul tehnic al liderului se aşteaptă la o misiune dificilă. Gruparea din Sfântu Gheorghe tocmai s-a calificat în finala Cupei României, după o victorie la scor de neprezentare cu CFR Cluj.

Ne așteaptă o deplasare pe terenul unei echipe care știe fotbal, practică un joc extrem de combinativ. Întotdeauna am avut meciuri grele cu Sepsi, o echipă care are un antrenor cu multă experiență în România. Am demonstrat că suntem cei mai buni, trebuie să avem aceeași ambiție în continuare„, a mai spus Hagi.

Denis Alibec este jucătorul care a fost providenţial pentru Gică Hagi în acest sezon. Atacantul în vârstă de 32 de ani a marcat 11 goluri şi a oferit 5 pase decisive.

Reclamă 4 / 0/3

Farul este favorită la câştigarea titlului în Liga 1. După cele cinci etape din turul play-off-ului, constănţenii au 42 de puncte, cu 4 mai mult decât principala urmăritoare CFR Cluj. FCSB ocupă ultima treaptă a podiumului, cu 37 de puncte.

Andrei Borza, în top 3 cei mai promițători fundași stânga din lume

Andrei Borza, fotbalistul de 17 ani de la Farul, a fost ales în topul celor mai promițători 3 fundași stânga din lume! „Perla” lui Gică Hagi este depășit doar de Alejandro Balde de la Barcelona și Milos Kerkez de la AZ Alkmaar.

Topul a inclus cei mai promiţători fundaşi stânga ce nu au împlinit încă 20 de ani, publicată miercuri de Observatorul Fotbalistic CIES.

Cei mai promiţători tineri fundaşi stânga sunt Alejandro Balde (FC Barcelona), Milos Kerkez (AZ Alkmaar) şi Andrei Borza (Farul Constanţa). Borza este născut pe 12 noiembrie 2005.

Rareş Pop, de la UTA Arad, născut pe 14 iunie 2005, este pe poziţia a 16-a pe lista mijlocaşilor centrali. Enes Sali, şi el de la Farul Constanţa, născut pe 23 februarie 2006, este pe locul 18 pe lista fotbaliştilor care joacă pe postul de extremă stânga. Alexandru Pantea, de la FCSB, care pe 11 septembrie va împlini 20 de ani, este pe locul 20 pe lista fundaşilor dreapta, anunță AGERPRES.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:11 David Popovici a ajuns să umble cu laptele românesc după el, de frica alimentelor contaminate 13:09 Adevărul din spatele relaţiei tensionate dintre Simona Halep şi Sorana Cîrstea: „A existat o rivalitate!” 12:30 Chefi la cuțite, lider de audiență! Echipa lui Chef Alexandru Sautner a câștigat battle-ul de aseară 11:56 Primul jucător care va pleca de la Dinamo, la finalul sezonului! Kopic a renunţat la serviciile lui 11:34 Primele mutări făcute de Dan Şucu la Rapid! Cine va fi noul director sportiv al echipei! Daniel Niculae, OUT 11:15 Gigi Becali s-a enervat pe Mihai Stoica! Ce a produs furia patronului de la FCSB: „Băi, nu te enerva aiurea!” 10:37 VIDEORomânii atacă tabloul principal de la Saudi Smash 2024. Eduard Ionescu s-a calificat în turul 2, LIVE în AntenaPLAY 10:34 „Unde vei juca în sezonul viitor?” Răspunsul dat imediat de Risto Radunovic! Fundaşul, aproape să-şi încheie contractul cu FCSB 10:14 „Ne-am ţinut de cuvânt!” FCSB se „mută” în sezonul viitor! Mihai Stoica a anunţat pe ce arenă vor evolua campionii 9:57 Topul în care Simona Halep şi Serena Wiiliams strălucesc încă. Ce performanţă pentru Aryna Sabalenka Vezi toate știrile
Citește și