Închide meniul

Gică Hagi, anunțul momentului după ce a dus-o pe Farul pe primul loc în Liga 1: „Să ne batem la titlu!”. Planul pentru a opri hegemonia lui CFR Cluj

Iulian Focșăneanu Publicat: 23 august 2022, 0:16

Gică Hagi, anunțul momentului după ce a dus-o pe Farul pe primul loc în Liga 1: „Să ne batem la titlu!. Planul pentru a opri hegemonia lui CFR Cluj

Gică Hagi a fost căsătorit cu Leni Celnicu

Gică Hagi este "Regele" fotbalului românesc / Profimediaimages

  • Farul – FC Voluntari 2-1
  • Gică Hagi se gândește la titlu

Gică Hagi a făcut anunțul momentului la finalul meciului Farul – FC Voluntari, scor 2-1, din etapa a 6-a a Ligii 1. „Regele” nu s-a mai ascuns după ce a ajuns pe primul loc în campionatul României.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Chiar dacă a ferit să vorbească că echipa lui se luptă pentru titlu, Hagi și-a schimbat discursul după ce jucătorii săi au revenit de la 0-1 și au obținut toate punctele. Denis Alibec (46) și Larie (80) au marcat în victoria de la Ovidiu.

Gică Hagi, anunțul momentului după ce a dus-o pe Farul pe primul loc în Liga 1

Hagi le cere constănțenilor să fie alături de echipă. „Toată lumea să vină, să ajungem să ne batem la titlu„, a reacționat fostul lider al Generației de Aur. Acesta este planul pentru a putea să oprească hegemonia lui CFR Cluj.

Reclamă

Clubul nostru nu are bani. Nu uitaţi asta. Toţi din România trebuie să ştie. Noi trebuie să luăm jucători care nu sunt în cea mai mare formă. Nu avem bani. E fundamental. Fără asta… Eu decid, nu e nevoia lor.

E o provocare pentru noi, au arătat ca sunt foarte buni, au fost cei mai buni, sunt campioni, au în sânge asta. Eu trebuie să îi pun din punct de vedere fizic şi mental. Pentru că trebuie să se adapteze la jocul nostru.

Reclamă

Am încredere în potenţialul nostru, cred că arătăm bine. Am văzut că nu spuneţi că am jucat cu fotbalişti născuţi în 2003, 2004, 2005, dar e normal la Hagi. Avem cea mai bună academie din ţară. Orice copil bun pleacă, aşa trebuie să se întâmple, dar nu răspund eu pentru ce se întâmplă apoi. La Constanţa e un proiect frumos, care are finalitate. Ei trebuie să plece, după nu răspund eu ce se întâmplă după.

Hagi e fericit de transferurile făcute: „Când se întorc la mine, devin cei mai buni!”

Când se întorc la mine, devin iar cei mai buni. Chiar ştim să îi aducem pe drumul care trebuie. Suntem la începutul proiectului, sper ca toată lumea să vină. Sper să vină stadionul. Să ajungem să ne batem la titlu.

Programul lui de recuperare. Sunt multe. Se antrenează la echipa lui. Încearcă să se recupereze. Are răbdare, pentru că e controlat de doctori. Sperăm cât mai repede să revină. Nu se poate estima perioada. El e acolo. Nu există o dată când va reveni. Depinde corpul lui cum va reacţiona”, a declarat Gică Hagi la finalul meciului, anunță orangesport.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Farul are 12 puncte după primele 6 etape. Are același număr de puncte cu Rapid, dar un golaveraj superior. Pentru constănțeni urmează un program „de foc”. Etapa viitoare vor juca împotriva campioanei en-titre CFR Cluj, după care își încearcă forțele cu FCSB și Universitatea Craiova.

Denis Alibec, mesaj superb pentru Gică Hagi

În schimb, Denis Alibec, cel care a marcat un gol superb, a avut un mesaj special pentru Gică Hagi.

Sunt foarte obosit! Nu am mai jucat 90 de minute nici nu mai ştiu de când! Dacă ar fi rezum meciul, totul ar cam aşa: prima repriză – ei, a doua repriză – noi.

Am reuşit să joc bine pentru că mă simt bine, pentru că sunt acasă şi e normal să dau totul aici, aici m-am apucat de fotbal. Familia mea a fost în tribună şi am jucat şi pentru domnul Hagi. Pentru dânsul am ales să vin aici, la Farul”, a declarat Alibec.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
28
mart.
23:35
Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania
28
mart.
23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
28
mart.
23:01
FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se!
28
mart.
23:01
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine”
28
mart.
22:16
VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte
28
mart.
22:15
Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024
28
mart.
21:50
Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024
28
mart.
21:37
VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor
28
mart.
21:29
Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el”
28
mart.
20:30
Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune!
Vezi toate știrile
Pe același subiect
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul!
Liga 1 • 28 mart., 23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024
Echipa naţională • 28 mart., 22:15
Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024
Gică Hagi l-a atacat pe Edi Iordănescu, după ce l-a "uitat" din nou pe bancă pe Ianis
Echipa naţională • 27 mart., 22:46
Gică Hagi l-a atacat pe Edi Iordănescu, după ce l-a „uitat” din nou pe bancă pe Ianis: „E de reflectat!”
Gică Hagi a fost la baza lui Real Madrid, înainte de Columbia - România
Fotbal • 27 mart., 21:47
Gică Hagi a fost la baza lui Real Madrid, înainte de Columbia – România: „M-am întâlnit cu Ancelotti!”
Gică Hagi se gândeşte doar la victorie, înainte de Farul - FCSB
Liga 1 • 27 mart., 19:58
Gică Hagi se gândeşte doar la victorie, înainte de Farul – FCSB: „Altă alternativă nu avem! Trebuie să câştigăm!”