Închide meniul

Gică Hagi, aproape de un nou transfer la Farul! Schimbul pe care îl face cu o altă echipă din Liga 1

Viviana Moraru Publicat: 10 iulie 2024, 14:22

Reclamă
Gică Hagi, aproape de un nou transfer la Farul! Schimbul pe care îl face cu o altă echipă din Liga 1

Gică Hagi, aproape de un nou transfer la Farul

Gică Hagi, în timpul unui meci / Hepta

Gică Hagi e aproape să realizeze un nou transfer la Farul. „Regele” va face un schimb de jucători cu o altă echipă din Liga 1, Botoşani.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gică Hagi îl va transfera la Farul pe Victor Dican, un stopper care a fost pe „lista” FCSB-ului, în trecut. În locul lui îl va ceda la schimb pe Ştefan Bodişteanu, un mijlocaş de 21 de ani.

Gică Hagi, aproape de un nou transfer la Farul

Conform gsp.ro, Farul a păstrat şi un procent de 10% dintr-un viitor transfer al lui Ştefan Bodişteanu. De cealaltă parte, şi Botoşani a păstrat 20% dintr-un posibil transfer în viitor al lui Victor Dican.

Moldovenii au acceptat imediat mutarea, dat fiind faptul că Victor Dican urma să intre în ultimul an de contract cu Botoşani. Stopperul a ales să rămână în Liga 1 şi să lucreze cu Gică Hagi, deşi avea oferte din străinătate, de la formaţii precum Cracovia, Riga şi Levski Sofia.

De asemenea, formaţiile interesate de Victor Dican erau dispuse să-i ofere acestuia un salariu de 15.000 de euro pe lună, însă fundaşul a refuzat şi a ales să semneze cu Farul, chiar dacă va câştiga mai puţini bani la formaţia constănţeană.

Reclamă
Reclamă 4

Victor Dican este cotat la 650.000 de euro, conform site-urilor de specialitate, şi în sezonul trecut a fost jucător de bază la Botoşani. Acesta a bifat nu mai puţin de 42 de meciuri, în toate competiţiile, reuşind să marcheze şi trei goluri.

Întrebarea care l-a iritat pe Gică Hagi, după eliminarea României de la EURO

Întrebarea care l-a iritat pe Gică Hagi, după România – Olanda 0-3. Tricolorii au luptat admirabil în meciul cu Olanda, dar nu au putut să facă faţă „Portocalei Mecanice”. România se opreşte în optimile de finală de la EURO 2024. Gakpo şi Malen, cu o dublă, au marcat golurile partidei.

„Au intrat în istorie, au făcut lucruri foarte bune. E clar că ai adversari bune. S-a văzut că Olanda a controlat şi ritmul şi intensitatea meciului. Trebuie să ne uităm înainte, să te gândeşti ceai de făcut, ca să devii şi mai buni. Ei ne-au arătat că pot, dispar întrebările. Nu m-am speriat la faza cu Ianis, face parte din fotbal, care e un sport de contact. Felicitări tuturor, toată România merită, am fost la EURO. De aici începe un proces de creştere.

Reclamă

E greu să tragi concluzii acum, important e că au făcut bine, să avem încredere şi curaj. Au trecut de grupă, au arătat lucruri bune. În fotbal, poţi să devii cât mai bun. A progresa trebuie să fie un cuvânt important pentru noi. Sunt mândru de echipa României, de toţi. Nu e problema mea, nu sunt întrebări pentru mine (n.r. – despre viitorul lui Edi) „, a spus Gică Hagi la sport.ro.

Cine va câştiga Balonul de Aur?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
23:42 15 iul.

Constantin Budescu a tras un semnal de alarmă, după ce a fost huiduit de fanii fostei sale echipe!

23:26 15 iul.

William Baeten a fost prezentat oficial la FCSB! Când va putea debuta la echipa lui Gigi Becali

23:25 15 iul.

Petrolul – Gloria Buzău 0-0. Mehmet Topal nu a reuşit să câştige la debutul în Liga 1. Gicu Grozav a ratat un penalty!

23:23 15 iul.

CSA Steaua a primit o ofertă scrisă de asociere pentru a obţine dreptul de promovare în Liga 1!

23:06 15 iul.

FotoPrimele imagini cu William Baeten la antrenament, după transferul la FCSB! Cum s-a pregătit noul jucător al campioanei

23:02 15 iul.

EXCLUSIVFederico Piovaccari a spus care sunt cei doi jucători ai FCSB-ului care îl impresionează: „Am urmărit mereu echipa”

1 FotoCum a arătat tortul de nuntă al lui Ianis Hagi și al Elenei! Momente superbe la petrecerea de la Domeniul Știrbey 2 FotoImagini de vis cu valsul mirilor, de la nunta anului! Ianis şi Elena Hagi au strălucit pe ringul de dans 3 FotoImagini superbe, după ce Spania a câştigat trofeul EURO 2024! Recordul uriaş stabilit de Lamine Yamal 4 Jucătorul care a devenit favorit să cucerească Balonul de Aur după ce Spania a câştigat EURO 2024! 5 Spania a scris istorie şi a devenit cea mai titrată naţională din Europa! Succes uriaş la EURO 2024, în finala cu Anglia 6 FotoApariţie rară a Luminiţei Becali! Ce a putut spune despre căsnicia cu Gigi Becali şi cum a reacţionat patronul FCSB
Citește și