Închide meniul

Întrebarea care l-a iritat pe Gică Hagi, după eliminarea României de la EURO: „Nu e problema mea!” Ce a spus de Ianis

Valentin Pîrcălabu Publicat: 2 iulie 2024, 21:07

Reclamă
Întrebarea care l-a iritat pe Gică Hagi, după eliminarea României de la EURO: „Nu e problema mea! Ce a spus de Ianis

Întrebarea care l-a iritat pe Gică Hagi, după eliminarea României de la EURO: "Nu e problema mea!"

Gică Hagi, în timpul unui meci / Hepta

Întrebarea care l-a iritat pe Gică Hagi, după România – Olanda 0-3. Tricolorii au luptat admirabil în meciul cu Olanda, dar nu au putut să facă faţă „Portocalei Mecanice”. România se opreşte în optimile de finală de la EURO 2024. Gakpo şi Malen, cu o dublă, au marcat golurile partidei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

România s-a oprit în faza optimilor de finală la EURO 2024, după ce a pierdut cu 0-3 meciul cu Olanda. Naţionala lui Edi Iordănescu a fost depăşită clar de Olanda.

Întrebarea care l-a iritat pe Gică Hagi, după eliminarea României de la EURO

Au intrat în istorie, au făcut lucruri foarte bune. E clar că ai adversari bune. S-a văzut că Olanda a controlat şi ritmul şi intensitatea meciului. Trebuie să ne uităm înainte, să te gândeşti ceai de făcut, ca să devii şi mai buni. Ei ne-au arătat că pot, dispar întrebările. Nu m-am speriat la faza cu Ianis, face parte din fotbal, care e un sport de contact. Felicitări tuturor, toată România merită, am fost la EURO. De aici începe un proces de creştere. E greu să tragi concluzii acum, important e că au făcut bine, să avem încredere şi curaj. Au trecut de grupă, au arătat lucruri bune. În fotbal, poţi să devii cât mai bun. A progresa trebuie să fie un cuvânt important pentru noi. Sunt mândru de echipa României, de toţi. Nu e problema mea, nu sunt întrebări pentru mine (n.r. – despre viitorul lui Edi) „, a spus Gică Hagi la sport.ro.

România – Olanda 0-3, în optimi la EURO 2024. Naţionala României, OUT de la EURO 2024. „Tricolorii” au luptat admirabil

Tricolorii au început curajos meciul de la Munchen, fără ocazii mari de gol, dar stând sus în teren, la pressing. Dennis Man a şutat puţin peste poartă în minutul 13, dar olandezii au deschis scorul în minutul 20. Cody Gakpo a primit pe stânga, l-a depăşit pe Raţiu şi a şutat la colţul scurt, fără speranţe pentru Niţă. Replica noastră a venit în minutul 24, când Man a primit în careu, de la Stanciu, dar a trimis pe lângă poartă din poziţie bună. Drăguşin a intervenit salvator la o pasă care putea ajunge la Depay, în minutul 27, iar în minutul 31 a respins în corner centrarea lui Dumfries.

Acelaşi Dumfries s-a ciocnit violent cu Mogoş, în minutul 33, iar jucătorul nostru a fost nevoit să părăsească terenul. Pe final de repriză atacurile olandezilor s-au intensificat, însă fără rezultat pe tabela de marcaj. Elevii lui Iordănescu au intrat bine în repriza secundă, însă Racoviţan a salvat un gol pentru adversari, în minutul 53, respingând din faţa porţii. Şutul lui Drăguş, din minutul 59, a fost blocat, iar după zece minute Cody Gakpo a înscris, însă golul a fost anulat după consultarea VAR. Presiunea olandeză a dat rezultate în minutul 83, când Malen a înscris pentru 2-0. Pe final acelaşi Malen a stabilit rezultatul final, 3-0 în minutul 90+3, şi echipa Ţărilor de Jos merge mai departe, în sferturi.

Reclamă
Reclamă 4
Recomandări

Ajunge FCSB în grupele UEFA Champions League?

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
22:10

Marius Ştefănescu are „lipici” la Supercupă! Prima reacţie după debutul cu gol la FCSB: „M-am adaptat foarte bine!”

22:01

„O formalitate!” Anunţ de ultimă oră despre viitorul lui Florinel Coman! Mihai Stoica a spus totul

21:40

FCSB – Corvinul 3-0. Roş-albaştrii au câştigat Supercupa României! Marius Ştefănescu a marcat din pasa lui Daniel Popa

21:37

Marius Ştefănescu, gol superb în primul meci la FCSB, din pasa lui Daniel Popa! Debut de vis pentru transferurile lui Gigi Becali

21:22

Gigi Becali nu s-a putut abţine! Trei schimbări la pauză în FCSB – Corvinul! Jucătorii care l-au nemulţumit

21:16

Eliza Samara – Shin Yubin (10:45) şi Bernadette Szocs – Hoi Kem Doo (15:10), la WTT Star Contender Bangkok 2024

1 FotoIanis Hagi şi soţia lui și-au dat frâu liber emoțiilor după calificarea României! Elena Tănase, copleşită! Imagine superbă 2 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu al Austriei! Marea cursă va fi duminică, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY (15:45) 3 FotoPovestea emoţionantă de viaţă a lui Andrei Raţiu: „A fost cumplit, dar toate sacrificiile se întorc!” Dezvăluirile lui „Sonic” 4 FotoValentin Mihăilă a semnat chiar din cantonamentul României! Contract pe trei sezoane şi un salariu uriaş 5 VIDEOGeorge Russell a câştigat Marele Premiu de Formula 1 al Austriei! Verstappen, penalizat cu 10 secunde după ce s-a atins cu Norris 6 FotoEa e românca ce este căsătorită cu un star din naţionala Olandei. Doina este de o frumuseţe uimitoare
Citește și