Închide meniul
Video

Gică Hagi, aşa cum nu l-ai mai văzut! „Regele” a dansat ca în tinereţe la petrecerea de titlu a Farului

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 22 mai 2023, 11:17 / Actualizat: 22 mai 2023, 15:09

Gică Hagi, aşa cum nu l-ai mai văzut

Hagi a dansat la petrecerea de titlu / Colaj TikTok

Gică Hagi, aşa cum nu l-ai mai văzut după ce Farul a devenit campioana României. „Regele” a dat tonul distracţiei la petrecerea de titlu într-un club de la malul mării. Au fost imagini de colecţie cu cel care este patron şi manager tehnic la echipa care a învins-o pe FCSB, scor 3-2.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Hagi nu a mai ţinut cont de nimic şi a fost one-man show la sărbătoarea Farului. Mai întâi i-a mulţumit soţiei lui, Marilena, pentru faptul că l-a susţinut în proiectul Academiei. „M-a lăsat să cheltui bani, mulţi bani”, a spus cel mai bun marcator din istoria naţionalei României. El a intrat cu soţia lui pe teren, în momentul în care a primit medalia de campion.

Gică Hagi, aşa cum nu l-ai mai văzut. S-a descătuşat la petrecerea de titlu

Gică Hagi a făcut spectacol la petrecere. Nu s-a ferit nici de dansurile din buric, pe ritmuri arăbeşti. „Regele” a atras toate privirile.

@mariancodirla86 #hagi #romania #champion #foryou #fyp

♬ sunet original – Marian Codirla

Reclamă

Hagi a avut alături un cunoscut cântăreţ de muzică grecească. A luat microfonul, iar imaginile au devenit virale.

Ianis Hagi, prima reacţie după ce tatăl său a devenit campionul României

Ianis Hagi s-a bucurat enorm pentru că echipa tatălui său a devenit campioana României.

O seară extraordinară pentru familia noastră, pentru Constanța, pentru Farul, pentru tot ce a însemnat acest proiect de 14 ani. A reușit să câștige 4 trofee, cu o medie de vârstă atât e mică. E ceva extraordinar. Nu am putut să urmăresc meciul, am avut premiile de final de an. Am văzut fazele. I-am felicitat pe părinții mei. Știam că vor câștiga. Meritau. Tata de pe teren, mama, de acasă, susținând proiectul. I-am felicitat scurt și vom vorbi mâine mai mult.

Reclamă 4 / 0/3

Își adaugă încă un trofeu la un CV cu care nu se pot lăuda mulți. Înseamnă mai mult decât primul trofeu, e o singură echipă în Constanța, echipa e iubită de toți. A fost presiunea mai mare. A fost un oraș întreg, au fost așteptări foarte mari, vor să câștige toate meciurile. Au reușit să câștige cu tineri talentați, în care tata are încredere”, a mai spus Ianis, citat de digisport.ro.

Sora lui, Kira Hagi, nu a putut fi prezentă la stadionul din Ovidiu, acolo unde „Regele” Hagi a dat lovitura şi a primit medalia de campion. A filmat însă momentul în care a fost gravat trofeul Ligii 1 cu numele Farului şi a postat imaginile pe reţelele sociale.

“Campionii creeaza campioni!“ -Gheorghe Hagi ♥️♥️♥️♥️„, a scris Kira Hagi pe contul ei de Instagram. Postarea a primit peste 2000 de aprecieri şi zeci de mesaje.

Recomandări
  • Gică Hagi a dansat la petrecerea de titlu
  • „Regele” a întreţinut atmosfera

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:47 David Popovici a câștigat medalia de aur la proba de 200m liber, de la Campionatul Național de înot în bazin de 50m 18:28 Sporting – Guimaraes este meciul etapei din Liga Portugal și e LIVE VIDEO în AntenaPLAY! Programul rundei cu numărul 30 18:02 „Nu e normal!” LPF a explicat de ce FCSB nu poate sărbători titlul după derby-ul cu Rapid, dacă va deveni campioană! 17:24 Vlad Covaliu a devenit campion mondial la sabie la juniori! Performanţă uriaşă a românului în Arabia Saudită 17:22 „Plecăm cu prima șansă!” Ștefan Târnovanu, mesaj de luptă înaintea derby-ului cu Rapid! Verdict despre lupta pentru titlu 17:06 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 18 aprilie 2024 16:58 „Asta îi ajută!” Ioan Andone știe ce avantaj are Dinamo în lupta pentru salvarea de la retrogradare! 16:43 Dan Petrescu a început revoluția la CFR Cluj! Primul jucător care pleacă de la echipa lui Neluțu Varga 16:36 Gică Hagi, genial când a fost întrebat de Manchester City – Real Madrid: „M-ai prins în ofsaid! Am şi momente din astea!” 16:26 PAOK – Club Brugge LIVE SCORE (22:00). Răzvan Lucescu luptă pentru semifinalele Conference League! Meciurile serii din Europa Vezi toate știrile
Citește și