Închide meniul

Gică Hagi, avertisment pentru jucătorii săi înainte de Farul – FCSB! Ce a spus „Regele” despre echipa lui Gigi Becali

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 23 aprilie 2022, 17:48

Gică Hagi, avertisment pentru jucătorii săi înainte de Farul – FCSB! Ce a spus „Regele despre echipa lui Gigi Becali

Gică Hagi, anunţ despre situaţia lui Denis Alibec

Gică Hagi, la conferinţa de presă a Farului / Hepta

Gică Hagi și-a avertizat jucătorii înaintea derby-ului Farul – FCSB. „Regele” spune că echipa sa trebuie să fie mai atentă pe faza defensivă, pentru a nu repeta greșelile din meciul precedent, pierdut cu Universitatea Craiova, 0-3.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gică Hagi a prefațat meciul dintre Farul și FCSB, din etapa a 6-a din play-off. Partida va avea loc luni seară (ora 21.00) și va putea fi urmărită în format LIVE TEXT pe www.as.ro.

Gică Hagi, avertisment pentru jucătorii săi înainte de Farul – FCSB

Gică Hagi le-a transmis jucătorilor săi să fie mai concentrați pe faza de apărare, pentru a nu repeta erorile comise în etapa precedentă. Farul a pierdut categoric pe teren propriu, scor 0-3, în fața Universității Craiova, iar „Regele” nu își dorește același scenariu și la duelul cu FCSB.

Hagi a avut numai cuvinte de laudă la adresa echipei lui Gigi Becali.

„Este un meci puternic, cum a fost şi cel cu Craiova acasă. Adversarii sunt foarte buni, sunt adversari care îşi doreşc să câştige, îşi doresc să câştige campionatul. Trebuie să facem un meci mult mai bun decât cel cu Craiova, unde ofensiv am jucat bine, dar defensiv mai puţin.

Reclamă

Sperăm ca de data aceasta să facem ambele faze mult mai bine pentru că e necesar dacă vrei să aspiri la un rezultat bun. Când joci cu echipe aşa puternice, că joci în deplasare sau acasă trebuie să ai capacitatea să marchezi.”, a declarat Gică Hagi, citat de news.ro.

Gică Hagi, verdict în lupta pentru titlu: „Toate 3 au atuurile lor!”

Întrebat care echipă i se pare mai puternică dintre CFR Cluj, FCSB şi Universitatea Craiova, antrenorul Farului a răspuns:

„Toate trei au atuurile lor, se bat la titul. Va fi un sfârşit de campionat interesant, au antrenori buni, jucători valoroşi şi au demonstrat în tot campuionatul că merită să fie acolo.”, a mai declarat Gică Hagi.

Reclamă 4 / 0/3

Pentru partida cu FCSB, Farul nu se va putea baza pe Jefte, accidentat, Adi Petre, suspendat şi Nedelcu.

Toni Petrea, despre duelul cu echipa lui Hagi şi lupta la titlu: „Tot timpul am sperat la locul 1”

Toni Petrea a spus că a sperat tot timpul la primul loc, chiar şi când CFR Cluj avea un avantaj uriaş în fruntea clasamentului. După victoria de la Cluj, FCSB s-a apropiat la doar două puncte de campioană. FCSB este condamnată să câştige partida cu Farul lui Gică Hagi.

O deplasare la o echipă care este preocupată de fotbal, de joc ofensiv. Vin după un meci pierdut și cu siguranță vor încerca să arate altfel. Noi trebuie să avem aceeași atitudine la fel ca la partida cu CFR.

Tot timpul am sperat la primul loc, important este să tratăm serios fiecare joc în parte. Țin să atrag atenția jucătorilor și tuturor din jurul echipei că este un meci foarte important. Tot timpul atmosfera a fost bună. Normal că după victoria cu formația de pe primul loc este un entuziasm mai mult. Mă interesează ce se întâmplă la noi, nu la la alții. Cred că fiecare meci din play-off o să fie disputat. Ceea ce mă interesează este ca noi să ne vedem de jocul nostru.

Acum, toți pot spune că noi putem avea un avantaj că ei nu au anumiți jucători. Dar ei au un stil de joc și se prezintă cam la fel indiferent de fotbaliști. Nici nu vreau să mă gândesc până la ultima etapă”, a spus Toni Petrea.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
10:49 Sepsi – FCSB LIVE TEXT (21:45). Echipa lui Charalambous poate câştiga titlul în această etapă! Echipele probabile 10:24 VIDEOOlimpiu Moruţan ratează EURO 2024! Anunţul oficial făcut de turcii de la Ankaragucu. S-a „rupt” fără să fie atins de nimeni 10:19 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 9:51 Lucian Sănmărtean a dezvăluit de ce a refuzat de 4 ori să lucreze cu Gică Hagi: „Nu o să mai păstrăm chestia aceasta de respect” 9:47 Record negativ pentru Chelsea, înregistrat la umilinţa cu Arsenal! E prima oară când „Albaştrii” păţesc asta într-un sezon! 9:18 FotoOlimpiu Moruţan, OUT de la EURO 2024! Verdictul teribil primit de internaţionalul român după ce s-a accidentat grav în Cupă 9:11 Motivul incredibil pentru care Adrian Mititelu Jr a ajuns de urgenţă la spital cu o supradoză de pastile: „Vino să mă salvezi!” 8:51 Valeriu Iftime l-a elogiat pe jucătorul pe care l-a propus la FCSB: „E un miracol”! Ce a spus despre „explozia” lui Bogdan Andone 8:32 Imaginea horror cu Romario Benzar după ce a fost lovit de Abdallah! Fostul jucător şi-a dat bandajul jos şi le-a arătat tuturor! 8:10 Lucian Sânmărtean insistă ca Gigi Becali să transfere un jucător la FCSB: „E de excepţie” Vezi toate știrile
Citește și