Închide meniul

Gică Hagi, cerut la echipa naţională de Adrian Mititelu: „Să-i dea mână liberă! E singurul care poate salva fotbalul românesc!”

Viviana Moraru Publicat: 23 mai 2023, 17:15

Reclamă
Gică Hagi, cerut la echipa naţională de Adrian Mititelu: „Să-i dea mână liberă! E singurul care poate salva fotbalul românesc!

Gică Hagi, cerut la echipa naţională de Adrian Mititelu

Gică Hagi, bucuros pe stadionul din Ovidiu / Profimediaimages

Gică Hagi este cerut selecţioner la echipa naţională de către Adrian Mititelu. Patronul de la FC U Craiova 1948 l-a felicitat pe „Rege” pentru titlul obţinut cu Farul, şi a declarat, totodată, că acesta este potrivit pentru banca „tricolorilor”. Mititelu susţine că Hagi este singurul care poate schimba faţa fotbalului românesc.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gică Hagi şi-a trecut în cont al doilea titlu de campion în Liga 1. Pentru acest fapt, a fost felicitat şi de Adrian Mititelu, patronul de la FC U Craiova 1948.

Gică Hagi, cerut la echipa naţională de Adrian Mititelu

Adrian Mititelu îi sfătuieşte pe oficialii de la FRF să încearce să-l convingă pe Gică Hagi să fie selecţionerul României. Patronul de la FC U Craiova 1948 este convins că „Regele” este singurul care poate salva fotbalul românesc, dacă va avea mână liberă din partea lui Răzvan Burleanu.

De asemenea, Mititelu a mai declarat că Farul poate deveni campioană şi în sezonul viitor de Liga 1, oficialul din Bănie fiind convins că trupa lui Gică Hagi va deveni o forţă în Liga 1, după ce stadionul din Constanţa se va construi.

La nivel de echipă națională dacă fotbalul românesc vrea să iasă din impas trebuie să facă orice administrația Burleanu să-l convingă pe Gică Hagi să-i dea frâiele și să-i dea mână liberă, să-l facă manager pentru toate echipele naționale, nu știu.

Reclamă
Reclamă 4

Este singurul om care poate salva fotbalul românesc și care poate să facă echipa națională competitivă în următorii 2-3 ani. Automat va trage după el tot fotbalul românesc dacă face chestia asta. Gică Hagi și-a îndeplinit un vis. A luat titlul. Probabil că mai ia și la anul un titlu.

Dacă o să continue, la Constanța se va face un stadion foarte frumos și probabil va deveni unul dintre cele mai tari cluburi din România. Am înțeles că există o susținere politică acolo. Toate guvernele vor să asocieze cu Hagi și le-a oferit tot felul de facilități. Este un oraș foarte frumos. Constanța va deveni cu adevărat un mare club al fotbalului românesc pentru că la ce se întâmplă pe acolo”, a declarat Adrian Mititelu, pentru fanatik.ro.

Planul uriaş al lui Gică Hagi, după ce a câştigat titlul cu Farul

Planul uriaş al lui Gică Hagi, după ce a câştigat titlul cu Farul. Ciprian Marica, unul dintre acţionarii celor de la Farul, a dezvăluit că marel obiectiv al lui Hagi este să facă o echipă competitivă la nivel european la Constanţa.

Reclamă

Gică Hagi a avut un sezon fantastic cu Farul şi a câştigat un titlu istoric. Planul „Regelui” nu se opreşte la acest nivel. Hagi visează să facă o echipă la Farul care să se bată cu marile puteri ale Europei. Ambiţiile lui Hagi au fost dezvăluit de Ciprian Marica, într-un interviu acordat în exclusivitate pentru AntenaSport.

„Filosofia ar fi să jucăm în Champions League şi să facem un club mare la Constanţa. Acesta e marele vis şi e greu de crezut că Gica (n.r. – Hagi) îl va abandona, doar dacă vine o ofertă de nerefuzat. Ce a avut de demonstrat la nivel de antrenorat, la nivel de club, a demonstrat.

Ar fi o provocare şi pentru Gică să antreneze o echipă mare. Gică Hagi a fost cel mai mare jucător român şi este în devenire să fie ţi cel mai mare antrenor român. Jucătorii îl acceptă sau, aşa cum spuneau şi rivalii, îl respectă pe Gică Hagi şi lucrul acesta e un avantaj fantastic. Gică este un model pentru ei. Cert e că şi noi trebuie să ne întărim. Trebuie să arătăm bine în Europa„, a spus Ciprian Marica în exclusivitate pentru AS.ro.

Ce rezultat obţine România cu Slovacia?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
0:15 26 iun.

Situaţie incredibilă la EURO 2024! Danemarca s-a calificat în optimi, după al nouălea criteriu de departajare

0:09 26 iun.

Anglia – Slovenia 0-0, Danemarca – Serbia 0-0! Clasament decis la ultimul criteriu de departajare în Grupa C! Cine s-a calificat

23:31

Slovacia – România, LIVE TEXT miercuri, ora 19:00! „Tricolorii”, la un pas de o calificare istorică în „optimile” EURO 2024

23:31

Edi Iordănescu ştie ce se va întâmpla la Ucraina – Belgia, meci de maxim interes pentru România! Pronosticul oferit

23:19

Kylian Mbappe, surprins înjurându-l pe Robert Lewandowski! Ce s-a întâmplat la finalul meciului Franţa – Polonia

23:07

„Va mai face FCSB transferuri?” Mihai Stoica a dat răspunsul pe loc. Care este tactica lui Gigi Becali

1 VIDEOLando Norris va pleca din pole position position în Marele Premiu de Formula 1 al Spaniei. Verstappen pe 2, Hamilton pe 3 2 Belgia – România 2-0. „Tricolorii” au rămas pe primul loc în „grupa morţii” de la EURO 2024. Tielemans şi De Bruyne au marcat 3 VIDEODavid Popovici a câştigat medalia de aur în „proba regină” a nataţiei, la Campionatele Europene de nataţie. Cursă colosală 4 VIDEOMax Verstappen a câştigat Marele Premiu al Spaniei, în direct pe Antena 1 şi live stream în AntenaPLAY! Spectacol la Barcelona 5 VideoDavid Popovici şi ştafeta României, locul 5 în finala de 4×100 m liber de la Campionatele Europene de înot de la Belgrad 6 VideoDavid Popovici s-a calificat în finala la 200m liber de la Campionatele Europene de la Belgrad, în AntenaPLAY
Citește și