Închide meniul
EXCLUSIV

Planul uriaş al lui Gică Hagi, după ce a câştigat titlul cu Farul: „Acesta este marele său vis!”

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 22 mai 2023, 23:53

Planul uriaş al lui Gică Hagi, după ce a câştigat titlul cu Farul: „Acesta este marele său vis!

Gică Hagi menajează 8 jucători de la Farul pentru meciul cu Hermannstadt!

Gică Hagi, în timpul unui meci pe banca lui Farul / Profimediaimages

Planul uriaş al lui Gică Hagi, după ce a câştigat titlul cu Farul. Ciprian Marica, unul dintre acţionarii celor de la Farul, a dezvăluit că marel obiectiv al lui Hagi este să facă o echipă competitivă la nivel european la Constanţa.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gică Hagi a avut un sezon fantastic cu Farul şi a câştigat un titlu istoric. Planul „Regelui” nu se opreşte la acest nivel. Hagi visează să facă o echipă la Farul care să se bată cu marile puteri ale Europei. Ambiţiile lui Hagi au fost dezvăluit de Ciprian Marica, într-un interviu acordat în exclusivitate pentru AntenaSport.

Planul uriaş al lui Gică Hagi, după ce a câştigat titlul cu Farul

Filosofia ar fi să jucăm în Champions League şi să facem un club mare la Constanţa. Acesta e marele vis şi e greu de crezut că Gica (n.r. – Hagi) îl va abandona, doar dacă vine o ofertă de nerefuzat. Ce a avut de demonstrat la nivel de antrenorat, la nivel de club, a demonstrat.

Ar fi o provocare şi pentru Gică să antreneze o echipă mare. Gică Hagi a fost cel mai mare jucător român şi este în devenire să fie ţi cel mai mare antrenor român. Jucătorii îl acceptă sau, aşa cum spuneau şi rivalii, îl respectă pe Gică Hagi şi lucrul acesta e un avantaj fantastic. Gică este un model pentru ei. Cert e că şi noi trebuie să ne întărim. Trebuie să arătăm bine în Europa„, a spus Ciprian Marica în exclusivitate pentru AS.ro.

Am ridicat ştacheta. Am pornit acum 2 ani de zile la un proiect pe 5 ani de zile şi ne doream să ajungem aici. Nu ne-am gândit că atât de repede. Lucrul ăsta nu face altceva decât să ne oblige să ridicăm nivelul, să menţinem nivelul ăsta ridicat. Este un campionat, asa cum îmi spuneau prietenii si spune mai toată lumea, meritat. De mult n-am mai auzit oamenii spunând: ‘Bă, e un titlu meritat‘”, a mai spus Marica.

Reclamă

Gică Hagi, aşa cum nu l-ai mai văzut! „Regele” a dansat ca în tinereţe la petrecerea de titlu a Farului

Gică Hagi, aşa cum nu l-ai mai văzut după ce Farul a devenit campioana României. „Regele” a dat tonul distracţiei la petrecerea de titlu într-un club de la malul mării. Au fost imagini de colecţie cu cel care este patron şi manager tehnic la echipa care a învins-o pe FCSB, scor 3-2.

Hagi nu a mai ţinut cont de nimic şi a fost one-man show la sărbătoarea Farului. Mai întâi i-a mulţumit soţiei lui, Marilena, pentru faptul că l-a susţinut în proiectul Academiei. „M-a lăsat să cheltui bani, mulţi bani”, a spus cel mai bun marcator din istoria naţionalei României. El a intrat cu soţia lui pe teren, în momentul în care a primit medalia de campion.

Gică Hagi a făcut spectacol la petrecere. Nu s-a ferit nici de dansurile din buric, pe ritmuri arăbeşti. „Regele” a atras toate privirile.

Reclamă 4 / 0/3

Hagi a avut alături un cunoscut cântăreţ de muzică grecească. A luat microfonul, iar imaginile au devenit virale.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
25
apr.
0:39
Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro
25
apr.
0:21
Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!”
25
apr.
0:07
„Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali
25
apr.
0:05
Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!”
23:40 Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu 22:40 Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar! 22:40 Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească 22:35 VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter 22:30 VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu 22:26 Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024 Vezi toate știrile
Citește și