Închide meniul

Gică Hagi continuă „revoluția” la Farul Constanța! A fost anunțată a 7-a plecare de la echipa „Regelui”

Alex Ioniță Publicat: 13 iunie 2024, 17:44

Reclamă
Gică Hagi continuă revoluția” la Farul Constanța! A fost anunțată a 7-a plecare de la echipa Regelui”

Gică Hagi continuă „revoluția” la Farul Constanța!

Gică Hagi, în timpul unei conferinţe de presă/ Profimedia

Gică Hagi continuă „revoluția” la Farul Constanța! „Regele” s-a hotărât să schimbe o mare parte din jucători, înaintea sezonului viitor de Liga 1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Acum, oficialii echipei de la malul mării au dezvăluit că fundașul Damien Dussaut nu va mai face parte din lotul lui Gică Hagi, pentru sezonul viitor.

Gică Hagi continuă „revoluția” la Farul Constanța!

„Mulțumim, Damien Dussaut.

Farul și fundașul Damien Dussaut au decis, de comun acord, întreruperea relațiilor contractuale”, au anunțat oficialii de la Farul Constanța, pe Facebook.

Fundașul a ajuns la Farul în anul 2023, din postura de jucător liber de contract, după despărțirea de Rapid. În tricoul fostei campioane a adunat 32 de meciuri.

Reclamă
Reclamă 4

În cariera sa, Dussaut a mai jucat la: Valenciennes, Standard Liege, Sint-Truiden, Dinamo și Rapid. În momentul de față este cotat la suma de 450.000 de euro, potrivit site-ului de specialitate Transfermarkt.

Anunțul vine după ce ieri, pe 12 iunie, echipa lui Gică Hagi s-a mai despărțit de doi jucători și de un om din staff. Este vorba despre Kevin Boli, Amine Benchaib și Eric de Oliveira.

Gică Hagi schimbă radical lotul pentru noul sezon

“Kevin Boli nu mai este jucătorul Farului.

Reclamă

Contractul fundașului care a evoluat în 51 de partide pentru formația noastră în perioada ianuarie 2023-mai 2024 a expirat.

Mulțumim, Kevin, pentru toate momentele frumoase în alb-albastru și mult succes mai departe!”, a transmis Farul, pe Facebook, în privinţa lui Kevin Boli.

De asemenea, Farul a anunţat oficial despărţirea de jucătorul belgian Amine Benchaib. Din pricina accidentărilor, acesta nu a evoluat decât în 6 partide în sezonul precedent.

“Farul Constanța și belgianul Amine Benchaib au decis, de comun acord, încetarea relațiilor contractuale!

Mijlocașul în vârstă de 25 de ani a evoluat în ultimul sezon în numai 6 partide din cauza accidentărilor”, a fost mesajul clubului condus de Gică Hagi, pe Facebook.

Totodată, Gică Hagi s-a înţeles cu Gabi Iancu şi George Merloi şi îl aşteaptă şi pe Alexi Pitu. Gabi Iancu a fost crescut chiar la academia Hagi, în timp ce Merloi este un produs al academiei celor de la FCSB.

Iancu, ajuns acum la 30 de ani, s-a despărțit în mod surprinzător de FC Hermannstadt, chiar dacă mai avea un an de contract cu echipa lui Marius Măldărășanu. Astfel, jucătorul trecut și pe la FCSB va ajunge pe gratis la Farul Constanța.

De cealaltă parte, Merloi se află încă sub contract cu FC Voluntari, echipă care a retrogradat în Liga a 2-a. Chiar dacă „Regele” trebuie să plătească o sumă pentru transfer, sursa citată anterior anunță faptul că relațiile dintre cele două părți sunt excelente și că este doar o chestiune de timp până la realizarea mutării.

Cine e cel mai bun antrenor român al momentului?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
9:05

„Nu există nimeni mai bun decât noi!” Luis de la Fuente nu s-a ferit de cuvinte după Spania – Italia 1-0! A uimit pe toată lumea

8:46

România – Belgia la EURO 2024 | Denis Drăguș, pronostic uriaș înainte de meciul care îi poate duce pe tricolori în „optimi”

8:39

FotoDupă ce a stat lângă Mourinho şi Sir Alex Ferguson, Răzvan Burleanu a văzut de lângă Regele Filip meciul Spania – Italia 1-0

8:23

EXCLUSIVEdi Iordănescu, între familie și națională! Selecționerul întârzie să dea un răspuns Federației Române de fotbal

8:21

România – Belgia la EURO 2024 | Florin Răducioiu știe ce tactică trebuie să folosească Edi Iordănescu: „Se supără, dar..”

0:16

EXCLUSIVCe schimbări pregăteşte Edi Iordănescu, în primul 11, pentru România – Belgia. Două dileme înaintea confruntării de la EURO 2024

1 Foto„E un parastas al tău?” Replica fabuloasă pe care i-a dat-o Ilie Năstase lui Ion Ţiriac! 2 FotoIvana Knoll e gata să le sucească minţile şi nemţilor: „Mai sexy ca niciodată! Abia aştept ca toată lumea să mă vadă!” 3 Programul complet al meciurilor, din grupe, de la EURO 2024 4 FotoElena Măţan, momente dramatice în SUA: „Au fost peste 30 de împuşcături! Urăsc ţara asta!” 5 România – Ucraina 3-0! Nicolae Stanciu, Răzvan Marin şi Drăguş au scris istorie! „Tricolorii”, meci colosal la EURO 2024 6 Germania – Scoţia 5-1! Start spectaculos la EURO 2024. Naţionala lui Nagelsmann s-a distrat în primul meci. „Ploaie” de goluri!
Citește și