Închide meniul
Foto

Gică Hagi, criză de nervi de ziua lui, în timpul meciului FCSB – Farul! Ce s-a întâmplat imediat după aceea

Bogdan Stănescu Publicat: 5 februarie 2024, 22:09

Reclamă
Gică Hagi, criză de nervi de ziua lui, în timpul meciului FCSB – Farul! Ce s-a întâmplat imediat după aceea

Gică Hagi, criză de nervi de ziua lui, în timpul meciului FCSB - Farul! Ce s-a întâmplat imediat după aceea

Gică Hagi, în timpul crizei de nervi / captura orangesport.ro

Gică Hagi a avut o criză de nervi de ziua lui, în timpul meciului FCSB – Farul. „Regele” a protestat vehement în prelungiri, chiar la faza la care ulterior Horaţiu Feşnic a dictat penalty.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gică Hagi a susţinut cu tărie că echipa lui trebuia să primească penalty şi acest lucru s-a întâmplat după ce faza a fost verificată.

Gică Hagi, criză de nervi de ziua lui, în timpul meciului FCSB – Farul! Ce s-a întâmplat imediat după aceea

Horaţiu Feşnic a arătat punctul cu var, iar Ionuţ Larie a transformat penalty-ul. Târnovanu a atins mingea, dar nu a putut să apere şutul trimis de la 11 metri de Larie.

Farul – FCSB s-a încheiat 1-1, în derby-ul disputat pe Arena Naţională de ziua lui Gică Hagi.

În cadrul acestei partide, Cristi Ganea și-a trimis mingea în propria poartă, în minutul 55. Totuși, Gică Hagi a fost salvat de o lovitură de la 11 metri, transformată de Larie, în monutul 90+5. După acest rezultat, FCSB rămâne pe primul loc în Liga 1, cu 51 de puncte. De cealaltă parte, Farul Constanța este pe 5, cu 37 de puncte.

Reclamă
Reclamă

FCSB: Târnovanu – V. Creţu, Ngezana, Dawa, Radunovic – Lixandru, Şut, Alhassan – Phelipe, Al. Băluţă, Oct. Popescu
Rezerve: A. Vlad, Panţîru, Fl. Coman, Miculescu, Pandele, Toma, Ov. Popescu, M. Laszlo, Pantea, Manolache, Radaslavescu, D. Popa

Farul: Buzbuchi – Dussaut, Larie, M. Popescu, Ganea – Vînă, Queiros, R. Deaconu – Rivaldinho, L. Munteanu, Budescu
Rezerve: Muşat, Kiki, Boli, Grameni, Gustavo Marins, Nedelcu, Grigoryan, N. Popescu, Al. Stoian, Dănuleasa, Andonache, Cojocaru

Gică Hagi: „Suntem departe de cluburile care au tradiţie foarte mare”

”Farul e un club de tradiţie, care are mulţi ani. Respectăm, suntem încă departe faţă de cluburile care au tradiţie foarte mare în a câştiga, a fi câştigători. E greu să câştigi imediat acest respect. Eu ştiu că întâlnim o echipă foarte bună şi vrem să fim noi, să putem să ne impunem.

Reclamă

(n.r. Cel mai frumos cadou ar fi o victorie?) Mie nu îmi plac cadourile. Puneţi întrebarea asta altcuiva, nu mie. Mie nu îmi plac cadourile, eu nu vreau cadouri, ştiu că totul în viaţă se obţine prin muncă. Vom merge, vom munci foarte bine şi o să facem. Restul… mie îmi place să muncesc şi să fac cât mai bine”, a spus Gică Hagi, înainte de meciul cu FCSB.

„E ziua unei legende!” Elias Charalambous, urare superbă pentru Gică Hagi

Elias Charalambous i-a transmis o urare superbă lui Gică Hagi, înaintea duelului dintre FCSB şi Farul. Meciul se va disputa luni, chiar în ziua în care „Regele” va împlini 59 de ani. Antrenorul cipriot vrea ca managerul campioanei să nu primească în dar o victorie de la jucătorii săi.

„Nu ştiam că va fi ziua lui, dar îi urez de acum la mulţi ani, o legendă s-a născut. Sper să fie sănătos, zâmbitor, şi îi urez la mulţi ani. Nu e despre fotbal, îşi va sărbători ziua de naştere, cu siguranţă. Sper că nu va fi fericit pentru rezultat”, a declarat Elias Charalambous, la conferinţa de presă.

Reclamă
Recomandări

Reuşeşte FCSB să o învingă şi pe PAOK în Europa League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
18:17

Erling Haaland ar putea rata următorul meci al lui Manchester City! Anunţul lui Pep Guardiola, după 1-1 cu Newcastle

18:16

O echipă din Premier League a stabilit un record istoric! A ajuns la al 3-lea meci consecutiv cu gol marcat în primul minut

17:53

Cole Palmer e uriaș! A marcat 4 goluri în prima repriză din Chelsea – Brighton și a stabilit un record uluitor

17:49

CFR Cluj – UTA Arad LIVE TEXT (19:00). Dan Petrescu și Mircea Rednic caută victoria în Gruia. Echipele de start

17:23

Când este aşteptat să revină pe teren Olimpiu Moruţan! Veşti uriaşe despre internaţionalul român

17:11

Pep Guardiola, prima reacție după Newcastle – Manchester City 1-1: „Am luat decizii proaste!”

1 FotoDavid Popovici a refuzat un cadou de o valoare uriaşă, în România! „Îl scot la licitaţie” 2 FotoAdelina Chivu, dezvăluiri tulburătoare despre cea mai cumplită accidentare a lui Cristi Chivu: „Era într-o euforie că n-a murit” 3 VIDEOAdina Diaconu, victorie clară cu Balazova la China Smash 2024! Competiţia este exclusiv în AntenaPLAY 4 „Un moment greu!” Vlad Chiricheş, dezvăluiri despre suferinţa prin care a trecut la FCSB. Cât l-au afectat criticile lui Becali 5 „Îi măresc contractul şi îi iau un apartament!” Ce jucător va răsplăti Gigi Becali, după FCSB – RFS 4-1 6 VIDEOAl Ahly – Zamalek 1-1 (3-4 d.l.d). Zamalek a câştigat Supercupa CAF după un meci nebun. Dramatism total în AntenaPLAY
Citește și