Închide meniul
Video

Gică Hagi, criză de nervi la adresa lui Nicolas Popescu: „Aleargă, bă, tu nu auzi?!”. „Regele”, dezlănțuit la marginea terenului

Reclamă

Antena Sport Publicat: 10 ianuarie 2023, 19:27

Farul a câștigat amicalul cu FC Argeș, de la Buftea

Farul a câștigat amicalul cu FC Argeș, de la Buftea / Colaj AntenaSport

Gică Hagi a avut o criză de nervi la adresa lui Nicolas Popescu, în timpul meciului amical Farul Constanța – FC Argeș 4-1. Fiul lui Gică Popescu a revenit la echipa „Regelui” în această iarnă, după despărțirea de FC Voluntari.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Farul a disputat marți un meci de pregătire contra altei echipe din Liga 1. În duelul cu FC Argeș, de la Buftea, Gică Hagi l-a aruncat în luptă și pe Nicolas Popescu.

Gică Hagi, criză de nervi la adresa lui Nicolas Popescu

Fiul lui Gică Popescu, în vârstă de 20 de ani, n-a fost scăpat din ochi de „Rege”. La un moment dat, Hagi s-a enervat pe faptul că Nicolas nu aleargă și a țipat la el de la marginea terenului.

Gică Hagi s-a dezlănțuit în amicalul cu FC Argeș și l-a luat în colimator și pe Enes Sali, puștiul de 16 ani al Farului.

„Bă Sali, alergă mă! Aleargă, mă, nu auzi?! Bă tu nu auzi să alergi?! Bă, te schimb! Popescu, aleargă! Băi Nico, aleargă, bă Nico aleargă! Bă tu nu stai pe direcția mingii, aleargă tu nu auzi?!”, a țipat Gică Hagi, de la marginea terenului.

Reclamă

Gică Hagi, mulțumit de jucătorii săi după amicalul Farul – FC Argeș 4-1

Farul s-a impus cu 4-1 în cele din urmă, iar Gică Hagi s-a linișit. Ulterior, „Regele” a venit la interviu și a vorbit în termeni laudativi despre echipa sa.

Hagi a fost întrebat și despre golul din foarfecă marcat de Mihai Popescu.

„De asta am venit la București, cu un adversar de Liga 1, aveam nevoie de ritm și intensitate a jocului, după o săptămână de antrenament. Un meci de pregătire foarte bun, nu ne interesa scorul, ne interesează să jucăm, să încercăm să marcăm și se ne apărăm bine fără minge. Dacă lucrurile vin, e bine. Există timp să ne revenim și să fim la forma pe care am avut-o înainte de ultimele două meciuri din noiembrie.

Reclamă 4 / 0/3

(Reporter: V-a plăcut foarfeca lui Mihai Popescu?) Normal, bineînțeles. Creștem, lucrăm, facem și ușor ușor lucrurile se văd. El e un băiat foarte foarte serios, care muncește, care a progresat, care a învățat cu noi mai mult să construiască, să fie la joc. E un apărător bun, care e foarte serios, ambele picioare, joc bun de cap, puternic.

(Reporter: Ar avea nevoie naționala de Popescu?) Vom vedea, acolo există un selecționer, există jucători buni și valoroși. E un concurs între ei și vom vedea care va fi”, a declarat Gică Hagi, la finalul meciului de la Buftea.

Tudor Băluță, Alexi Pitu, Louis Munteanu și Mihai Popescu au marcat golurile Farului în amicalul cu FC Argeș. Pentru piteșteni a înscris Andreias Calcan.

Gică Hagi i-a pus gând rău lui Dan Petrescu, înainte de reluarea sezonului

În plus, Gică Hagi a declarat că trebuie să pregătească bine partida cu CFR Cluj, deoarece Dan Petrescu are o echipă puternică. „Regele” ţinteşte victoria în duelul cu „Bursucul”, dorind să profite de avantajul oferit de terenul propriu.

„Deocamdată mai am pregătire, până la meciul cu Petrescu trebuie să pregătim bine. Știm că întâlnim un adversar foarte foarte bun, un fost coleg care a câștigat atâtea. E un antrenor foarte bun, dar jucăm acasă și obiectivul nostru e victoria”, a declarat Gică Hagi.

Mai mult decât atât, Gică Hagi a oferit declaraţii despre revenirea lui Kevin Boli la Farul. Managerul constănţenilor a declarat că mai pot veni jucători noi la trupa sa, dar de asemenea a dat de înţeles că pot şi pleca.

„Îl cunoaștem, ni l-am dorit, am putut să îl luăm și ne bucurăm că Kevin a venit înapoi acasă. Cu siguranță suntem mai puternici cu el acum în compartimentul defensiv.

Reclamă

Cât timp e deschisă perioada de transferuri, e clar că pot să vină sau să plece jucători. Putem să ne trezim cu un jucător care să vină și să spună că vrea să plece. Clar, sunt jucători care sunt căutați, pentru că am făcut foarte bine, suntem pe primul loc și când ești pe primul loc n-are cum să nu te caute cineva”, a mai spus Gică Hagi, la finalul partidei amicale disputate de Farul, cu FC Argeş.

Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
19:47 LIVE TEXTFC Botoşani – Dinamo 1-0. Moldovenii au deschis scorul după două gafe uriaşe în apărarea „câinilor”! Moura şi-a dat autogol! 19:39 O sportivă legendară a României va purta flacăra olimpică la sosirea acesteia în Franţa! E medaliată cu aur la Jocurile Olimpice 19:10 Jucătorul dorit de Gigi Becali de la Farul, reacţie clară despre un transfer la FCSB: „Ar fi bine pentru mine!” 18:50 FC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Ilfovenii au scăpat neînvinşi în 10 oameni! Oltenii lui Mititelu rămân pe loc retrogradabil 18:50 Marian Iancu i-a transmis lui Dan Şucu ce decizii radicale ar trebui să ia la Rapid! Cine ar fi antrenor şi cine ar fi preşedinte 18:41 Veste uriaşă primită de Radu Drăguşin! Ar putea fi titular în derby-ul cu Arsenal! Anunţul englezilor 18:07 Doliu în fotbalul românesc! A murit portarul cu care Universitatea Craiova a cucerit primul titlu! 18:02 Ce se întâmplă cu Dorin Rotariu, la două luni de la plecarea de la FCSB! Unde vrea să evolueze: „În vară va semna!” 17:32 Ronnie O’Sullivan a spus care e sportul la care ar fi fost campion mondial dacă nu ar fi jucat snooker: „Eram talentat” 17:20 Revenire la FCSB, pentru duelul cu Sepsi! Elias Charalambous a făcut anunţul: „E 100% pregătit!” Vezi toate știrile
Citește și