Închide meniul

Gică Hagi, „cucerit” de Adrian Mazilu şi Constantin Grameni. Cum şi-a caracterizat jucătorii care au marcat în Farul – Sepsi 2-1

Iulian Focșăneanu Publicat: 19 martie 2023, 19:36

Gică Hagi, „cucerit de Adrian Mazilu şi Constantin Grameni. Cum şi-a caracterizat jucătorii care au marcat în Farul – Sepsi 2-1

Gică Hagi, "cucerit" de Adrian Mazilu şi Constantin Grameni

Gică Hagi, prima reacţie după Farul - Sepsi 2-1 / Profimedia

  • Ce a spus Gică Hagi după Farul – Sepsi 2-1

Gică Hagi este „cucerit” de Adrian Mazilu şi Constantin Grameni. Cei doi tineri jucători au marcat în meciul Farul – Sepsi, scor 2-1, din prima etapă a play-off-ului Ligii 1. Constănţenii sunt pe primul loc în campionatul României.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Grameni a deschis scorul în minutul 28. Mijlocaşul „Regelui” a avut o execuţie magistrală, punctând cu un şut de la marginea careului. Imediat după pauză, Adrian Mazilu a majorat diferenţa pentru Farul. Puştiul de 17 ani a înscris un gol superb, ajungând astfel la a şasea reuşită a sezonului.

Gică Hagi este „cucerit” de Adrian Mazilu şi Constantin Grameni

O victorie muncită, două echipe foarte bune care au jucat fotbal. Niciuna nu avea nimic de pierdut. Noi am câştigat pe merit, suntem fericiţi, chiar dacă Sepsi a jucat foarte bine. Sunt fericit pentru băieţi, pentru copii, contează punctele. E un start bun.

Reclamă

Nu pot să fiu supărat. Când vezi că te domină adversarul trebuie să faci tot ce depinde de tine. Nu am cum să fiu supărat pe niciunul. Să câştigi de două ori acasă cu Sepsi, nu e uşor!

Presiunea e pe noi. Am fost şi în campionatul regulat cei mai buni. Am venit de pe primul loc şi în fiecare meci este important să încercăm să fim cei mai buni.

Reclamă

Dina Grameni este un mijlocaş care are un echilibru, o balanţă foarte bună între defensivă şi ofensivă. Pare lent, dar nu e lent pentru că e foarte iute. Gândeşte bine, pasează bine. Are un picior bun. A marcat goluri, munceşte foarte mult şi este destul de tânăr, 20 de ani. Are timp să înveţe să ajungă mai bun, mai matur.

Acum, Mazilu e un un atacant. Ştiam cu toţii din club că vede golul atât de uşor. Îl are în sânge şi e un atacant căruie îi place unu contra unu, să dribleze, să atace poarta. E vertical pe poartă, vede golul. Nu e un decar, dar e un atacant foarte bun„, a declarat Gică Hagi pentru orangesport.ro.

Farul se menţine pe primul loc din play-off, cu 35 de puncte obținute, indiferent de rezultatul pe care îl va înregistra CFR Cluj, în duelul cu Rapid. Sepsi a rămas cu 21 de puncte, în clasamentul primei ligi.

Reclamă 4 / 0/3

Ce a spus despre Adrian Mazilu despre şansele la titlu ale Farului

Adrian Mazilu a vorbit despre partida câştigată de Farul, în prima rundă de play-off. Puştiul de 17 ani al lui Gică Hagi s-a declarat bucuros după golul superb marcat în poarta covăsnenilor, şi susţine că vrea să marcheze cât mai multe goluri în play-off, pentru a-şi ajuta echipa să obţină cele trei puncte.

Trebuie să ne pregătim bine, se vorbeşte de titlu în vestiar la noi. Sepsi a fost foarte agresivă în apărare, dar tot cred că am jucat bine. Nu am intrat cu emoţii, fecare meci îl jucăm de la un capăt la altul. Vreau să-mi ajut echipa cât mai mult. Sunt foarte fericit, sper să marchez meci de meci.

(N.r. Despre un transfer de la Farul) Rămân cu picioarele pe pământ, nu mă interesează ce se vorbeşte. Sunt aici, îmi fac treaba aici.

(N.r. Ţi-ai fi dorit să fi convocat la U21) Mi-aş fi dorit, dar acolo sunt meciuri amicale. La U19 avem meciuri din Turneul de Elită, avem o echipă foarte bună. La U21 avem şanse de a ne califica”, a declarat Adrian Mazilu, pentru digisport.ro.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
12:58 Raul Rusescu a anunţat care e atacantul pe care l-ar lua „cu ochii închişi” la FCSB. Sfat pentru Gigi Becali 12:53 Sepsi – CFR Cluj LIVE TEXT, ora 20:30. Echipa lui Mutu nu mai are voie să facă paşi greşiţi în lupta la titlu 12:34 Flavio Briatore a fost externat după ce a fost operat cu succes: „Mi-au găsit o tumoare benignă la inimă” 12:13 Cristi Balaj, anunţ despre jucătorul pe care CFR Cluj îl poate vinde în Premier League: „Va ajunge la un club important!” 12:04 Antrenorul celor de la Leicester a fost dat afară după ce a avut o aventură cu o jucătoare 11:12 NEWS ALERTS-a mai accidentat un jucător la FCSB! A suferit o ruptură şi riscă să stea o lună departe de teren. Lovitură dură pentru lider 10:58 FotoUn milionar român a răbufnit şi a anunţat că e gata să facă un gest extrem: „Asta nu înseamnă că nu îmi iubesc ţara!” 10:50 FotoEndrick a reușit o performanță de senzaţie în numai 7 zile. Starul de 17 ani, aşteptat la Real Madrid, este de neoprit 10:20 Florentin Petre cere un jucător în naţionala României: „Nu poţi să începi fără el! E cel mai în formă!” 10:08 „Ce nu a luat Ianis de la Gică Hagi?” Gică Craioveanu nici nu a stat pe gânduri: „N-are cum să o aibă!” Vezi toate știrile
Pe același subiect
Raul Rusescu a anunţat care e atacantul pe care l-ar lua "cu ochii închişi" la FCSB
Liga 1 • 12:58
Raul Rusescu a anunţat care e atacantul pe care l-ar lua „cu ochii închişi” la FCSB. Sfat pentru Gigi Becali
"Ce nu a luat Ianis de la Gică Hagi?" Gică Craioveanu nici nu a stat pe gânduri
Fotbal • 10:08
„Ce nu a luat Ianis de la Gică Hagi?” Gică Craioveanu nici nu a stat pe gânduri: „N-are cum să o aibă!”
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul!
Liga 1 • 28 mart., 23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024
Echipa naţională • 28 mart., 22:15
Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024
Gică Hagi l-a atacat pe Edi Iordănescu, după ce l-a "uitat" din nou pe bancă pe Ianis
Echipa naţională • 27 mart., 22:46
Gică Hagi l-a atacat pe Edi Iordănescu, după ce l-a „uitat” din nou pe bancă pe Ianis: „E de reflectat!”