Închide meniul

Constantin Grameni şi Adrian Mazilu, primele declaraţii după golurie spectaculoase din Farul – Sepsi 2-1: „Se vorbeşte de titlu în vestiar mereu!”

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 19 martie 2023, 18:56

Constantin Grameni şi Adrian Mazilu, primele declaraţii după golurie spectaculoase din Farul – Sepsi 2-1: „Se vorbeşte de titlu în vestiar mereu!

Sepsi - Farul, LIVE TEXT, 21:45

Jucătorii de la Farul, în timpul unui meci/ Hepta

Constantin Grameni şi Adrian Mazilu au oferit primele declaraţii, după golurile spectaculoase din Farul – Sepsi 2-1. Mijlocaşii lui Gică Hagi s-au declarat extrem de fericiţi, după victoria obţinută în primul meci din play-off, însă au mărturisit că duelul cu trupa lui Cristiano Bergodi a fost unul foarte disputat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fraul îşi păstrează poziţia de lider, şi după prima etapă de play-off. Constănţenii s-au impus cu 2-1 în duelul cu Sepsi, graţie golurilor superbe reuşite de Adrian Mazilu şi Constantin Grameni.

Constantin Grameni şi Adrian Mazilu, primele declaraţii după golurie spectaculoase din Farul – Sepsi 2-1

Constantin Grameni i-a lăudat pe cei de la Sepsi, mărturisind că trupa lui Cristiano Bergodi a prestat un joc extrem de solid. De asemenea, mijlocaşul de 20 de ani a vorbit şi despre şansele la titlu ale echipei sale, şi a declarat că Farul se va lupta, meci de meci, pentru a rămâne pe primul loc în Liga 1.

Grameni a vorbit şi despre convocarea sa la naţionala U21. Acesta a declarat că naţionala de tineret va avea două confruntări „de foc”, cu Portugalia şi Germania, fiind repetiţia finală până la startul Campionatului European din vară.

„O partidă foarte grea, am şi suferit, au fost peste noi in unele momente. Ceea ce contează sunt cele trei puncte la finalul meciului.

Reclamă

Eu zic că nu s-a văzut că ei au jucat acum trei zile un meci decisiv. O să analizăm meciul, când vom reveni de la echipele naţionale.

Nu mă aşteptam să trăiesc acest lucru, să joc cu titlul pe masă. Mă uitam mereu la CFR Cluj, dar acum trăiesc momentul, e important pentru noi acest play-off. Suntem destul de maturi, completăm cu entuziasmul pe care îl avem, şi vom face o figură frumoasă în play-off.

Sunt foarte bucuros, merg la naţionala de tineret, avem două meciuri tari, ne aşteaptă un turneu final pe care îl jucăm acasă, la vară.

Reclamă 4 / 0/3

(N.r. Mazilu mrita să fie la U21 cu tine) Nu vreau să spun, a fost alături de noi la U21, trebuie să-i ajute pe cei de la U19, sper să marcheze şi să ne ajute. Poate în vară va fi alături de noi la turneul final de U21″, a declarat Constantin Grameni, pentru digisport.ro.

Ce spune despre Adrian Mazilu, despre şansele la titlu ale Farului

Adrian Mazilu a vorbit despre partida câştigată de Farul, în prima rundă de play-off. Puştiul de 17 ani al lui Gică Hagi s-a declarat bucuros după golul superb marcat în poarta covăsnenilor, şi susţine că vrea să marcheze cât mai multe goluri în play-off, pentru a-şi ajuta echipa să obţină cele trei puncte.

„Trebuie să ne pregătim bine, se vorbeşte de titlu în vestiar la noi. Sepsi a fost foarte agresivă în apărare, dar tot cred că am jucat bine. Nu am intrat cu emoţii, fecare meci îl jucăm de la un capăt la altul. Vreau să-mi ajut echipa cât mai mult. Sunt foarte fericit, sper să marchez meci de meci.

(N.r. Despre un transfer de la Farul) Rămân cu picioarele pe pământ, nu mă interesează ce se vorbeşte. Sunt aici, îmi fac treaba aici.

(N.r. Ţi-ai fi dorit să fi convocat la U21) Mi-aş fi dorit, dar acolo sunt meciuri amicale. La U19 avem meciuri din Turneul de Elită, avem o echipă foarte bună. La U21 avem şanse de a ne califica”, a declarat Adrian Mazilu, pentru digisport.ro.

Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:50 Dinamo – Voluntari LIVE TEXT 20:00. Meci crucial pentru salvarea de la retrogradare! „Câinii” nu își mai permit niciun pas greșit 9:28 „Imediat îl condamnă lumea!” Mihai Stoica sare în apărarea lui Ștefan Târnovanu. Ce a spus despre greșeala portarului 8:52 Denis Alibec e la retrogradare și poate ajunge gratis la FCSB! Anunțul care îi dă speranțe lui Gigi Becali 8:35 Mihai Stoica, dezvăluiri cutremurătoare despre accidentarea lui Alexandru Pantea: „Nu va fi apt pentru pregătirea de vară!” 8:15 Florinel Coman va merge la vraciul Marijana! Mihai Stoica, dezvăluiri despre starea vedetei. Verdict despre participarea la EURO 8:11 Anunţ de ultim moment despre transferul dorit de Gigi Becali pentru Dream Team-ul de Liga Campionilor de la FCSB 7:40 Jucătorul de la CFR Cluj care l-a făcut praf pe Adi Mutu şi apoi şi-a anunţat plecarea: „Nu are caracter, a vrut să se salveze” 0:27 Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2 0:10 Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out 25
apr.
23:58
FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off
Vezi toate știrile
Citește și