Închide meniul

Gică Hagi, dat de gol din interior: „A obosit şi nu e uşor!”. Ce se întâmplă la Farul, după anunţul şoc al „Regelui”

Iulian Focșăneanu Publicat: 26 octombrie 2024, 9:01

Reclamă
Gică Hagi, dat de gol din interior: „A obosit şi nu e uşor!. Ce se întâmplă la Farul, după anunţul şoc al „Regelui

Gică Hagi a fost dat de gol din interior, la o săptămână după umilinţa din Giuleşti. Decizia luată de "Rege"

Gică Hagi şi Marius Şumudică / Profimediaimages

Gică Hagi a fost dat de gol din interior, chiar înaintea derby-ului Farul – Universitatea Craiova, din etapa a 14-a a Ligii 1. Acţionar minoritar al clubului din Constanţa, Ciprian Marica a dezvăluit ce s-a întâmplat după anunţul şoc făcut de „Rege”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Farul a suferit o adevărată umilinţă în Giuleşti, 0-5 cu Rapid, iar Gică Hagi a dat de înţeles că ia în calcul să nu mai fie antrenorul echipei: „Toți suntem într-o evaluarea, jucătorii, staff-ul, eu. Poate nu o să mai fiu pe bancă, vedem!”.

Gică Hagi a fost dat de gol din interior înainte de Farul – Universitatea Craiova

Marica a recunoscut că Hagi este cu moralul la pământ după ce Farul a ajuns pe locul 14 în Liga 1. Totuşi, în urma mai multor şedinţe ţinute la club a decis să rămână pe bancă şi în confruntarea cu Costel Gâlcă.

Am perceput-o ca pe o dezamăgire după joc. E clar că ai sentimentul ăsta, sau poate te gândești că ai greșit și tu și cu siguranță că toți am greșit… De aici și până la a lua decizia să renunțe, eu cred că e cale lungă, Noi toți suntem acolo să îl susținem.

Au fost ședințe la club și, repet, chiar cred că Gică are capacitatea necesară să redreseze lucrurile, chiar dacă a obosit și el. Simt că a obosit și nu e ușor”, a spus Ciprian Marica pentru prosport.ro.

Reclamă
Reclamă

În ultimele şapte etape, Farul a obţinut o singură victorie. Pentru jucătorii lui Hagi urmează două meciuri „de foc”. Constănţenii au duel acasă cu Universitatea Craiova, după care vor juca pe terenul liderului U Cluj.

Reacţia oficială a Farului, după ce s-a scris că Gică Hagi şi Gică Popescu s-au certat

În decursul zilei de marţi, 22 octombrie, a apărut informaţia că Gică Hagi şi Gică Popescu ar fi avut o ceartă teribilă şi că ar fi aproape de ruptura definitivă.

Farul a dezminţit vehement, într-un comunicat postat pe site-ul clubului, informaţiile care s-au vehiculat în presă.

Reclamă

Între managerul tehnic Gheorghe Hagi și președintele clubului, Gheorghe Popescu, nu a existat niciodată o astfel de ceartă!

Informația apărută este numai o invenție a presei”, a transmis Farul, pe site-ul oficial.

Gică Popescu nu a mai fost văzut în ultima perioadă la meciurile Farului.

Reclamă

Cine va câştiga Balonul de Aur?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
10:05

Pe ce loc se află Simona Halep înaintea debutului la Hong Kong! Cum arată clasamentul WTA şi pe ce locuri sunt româncele

9:53

Simona Halep – Yue Yuan LIVE TEXT (11:00). Fostul lider mondial revine la Hong Kong

9:37

Sainz învinge, Max și Lando continuă duelul! Analiza lui Adrian Georgescu după Marele Premiu al Mexicului

9:15

Dejan Lovren a sărit în apărarea lui Răzvan Lucescu după PAOK – Heraklion 1-2: „Nu e vina lui. E ceva ce putem repara”

8:43

Transfer senzaţional la Rapid? Anunţul făcut de Marius Şumudică despre atacantul de 4 milioane de euro

8:40

Basarab Panduru nu a mai rezistat şi l-a pus la zid pe Darius Olaru după FCSB – Rapid 0-0: „Trebuie să îl tolerăm aşa întruna?”

1 VIDEOCarlos Sainz va pleca din pole position în Marele Premiu al Mexicului! Tur perfect pentru pilotul Ferrari în calificări 2 FCSB – Rapid 0-0. Derby al ratărilor pe Arena Naţională! Siegrist, eroul lui Şumudică. Cum arată clasamentul Ligii 1 3 VIDEOCarlos Sainz a câştigat Marele Premiu al Mexicului! Lando Norris şi Charles Leclerc au completat podiumul 4 Replica memorabilă dată de Vinicius Jr. după ce a fost umilit de Gavi în El Clasico. Schimb de replici după Real–Barcelona 0-4 5 Nota umilitoare primită de Kylian Mbappe, după primul său El Clasico! Evoluţie dezastruoasă în Real Madrid – Barcelona 0-4 6 VIDEOLos Angeles Clippers – Denver Nuggets a fost live în AntenaPLAY! Echipa lui James Harden, victorie dramatică
Citește și