Închide meniul

Gică Hagi, devastat după ce Farul a fost umilită în ultima etapă de CFR Cluj: „E dureros”! Anunţul pentru sezonul următor

Bogdan Stănescu Publicat: 19 mai 2024, 0:10

Reclamă
Gică Hagi, devastat după ce Farul a fost umilită în ultima etapă de CFR Cluj: „E dureros! Anunţul pentru sezonul următor

Gică Hagi, devastat după ce Farul a fost umilită în ultima etapă de CFR Cluj

Gică Hagi, în timpul unui meci la Farul/ Profimedia Images

Gică Hagi a fost devastat la interviul de după fluierul final. Farul a fost umilită în ultima etapă de CFR Cluj, fiind învinsă cu 5-1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Singurul gol al constănţenilor a fost marcat de Cristi Ganea, care a avut o reacţie ciudată după ce a fost schimbat de Gică Hagi. Ganea a ales să îl ignore pe „Rege”.

Gică Hagi, devastat după ce Farul a fost umilită în ultima etapă de CFR Cluj: „E dureros”! Anunţul pentru sezonul următor

Un rezultat dureros. S-a văzut pe teren că am făcut multe greșeli, știam că întâlnim o echipă puternică. Le-am dat spațiu, au gândit, și-au făcut planul, noi nu ne-am apărat bine și ne-a costat. N-am stat cum trebuie defensiv, am făcut greșeli de la început.

Trebuia să arătăm că avem putere să revenim, dar nu a fost așa. Ofensiv am mai încercat, dar fără să avem realizări. Din campioni să nu fim în Europa, să fim pe patru, nu e bine.

Obiectivul era play-off-ul, ne-am dus în jos și a culminat cu meciul acesta. Adversarul merită felicitat. Când pierzi, trebuie să reflectezi, sunt gânduri multe. Trebuie să muncim și să facem o echipă bună la anul”, a declarat Gică Hagi pentru digisport.ro, după meci.

Reclamă
Reclamă 4

Momente uluitoare în meciul CFR Cluj – Farul 5-1! Cristi Ganea l-a ignorat total pe Gică Hagi, după ce „Regele” l-a schimbat!

Momente uluitoare în meciul CFR Cluj – Farul 5-1! Cristi Ganea l-a ignorat total pe Gică Hagi după ce a fost schimbat în minutul 75 al partidei. A fost înlocuit la 9 minute după ce a marcat. El a avut o reacţie ciudată faţă de antrenorul său, Gică Hagi.

Ganea a trecut pe lângă Hagi după ce a părăsit terenul şi nici nu l-a băgat în seamă pe „Rege”. Hagi a fost cel care l-a readus pe Ganea la echipa lui, după ce Gigi Becali a decis să renunţe la el.

Cristi Ganea a bătut palma cu Alex Mățel, membru în staff-ul Farului, dar pe Gică Hagi nici nu l-a băgat în seamă.

Reclamă

Hagi a dat senzaţia că venea să îl întâmpine pe Ganea, dar văzând că jucătorul său nu are de gând să dea mâna cu el nu a făcut nici el niciun gest.

Meciurile CFR Cluj – Farul 5-1 şi Universitatea Craiova – Sepsi 3-2 au fost transmise în format LIVE TEXT pe AS.ro. CFR Cluj a încheiat campionatul pe locul 2 şi merge în preliminariile Conference League.

Universitatea Craiova încheie campionatul pe locul 3 şi va întâlni în finala barajului pentru Conference League câştigătoarea duelului dintre U Cluj şi Oţelul.

CFR Cluj – Farul 5-1

CFR Cluj (4-3-3): Sava – Mogoș, Boben, Kresic, Camora – Tachtsidis, Keita, Muhar – Deac, Bîrligea, Otele
Rezerve: Hindrich (GK), Bălgrădean (GK), Manea, Abeid, M.Ilie, Ajeti, Aussi, Fica, Avounou, El Kaddouri, V.Serebe, P.Michael
Absenți: –
Antrenor: Dan Petrescu

Farul (4-3-3): Buzbuchi – Sîrbu, M. Popescu, G. Marins, Ganea – Vînă, Queiros, Grameni – Grigoryan, L. Munteanu, Andronache
Rezerve: Mușat (GK), Dussaut, I.Cercel, G.Dănuleasa, Boli, D.Nedelcu, N.Popescu, Casap, L.Banu, R.Deaconu, A.Doicaru, Rivaldinho
Absenți: Larie, Cojocaru, Băluță (accidentați)
Antrenor: Gheorghe Hagi

CFR Cluj venea după patru victorii la rând în Liga 1 şi a obţinut-o pe a 5-a. Dan Petrescu a obţinut doar victorii de când a preluat oficial banca lui CFR Cluj. În urmă cu o lună, Farul s-a impus pe teren propriu cu 5-1. De data aceasta, CFR Cluj s-a răzbunat, învingând-o pe echipa lui Gică Hagi cu acelaşi scor. De la victoria cu CFR Cluj, oamenii lui Hagi s-au mai impus doar în meciul cu Rapid. În ultimele patru meciuri, campioana din sezonul trecut a înregistrat trei înfrângeri şi un rezultat de egalitate.

Ce rezultat obţine România cu Slovacia?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
12:50

FotoGigi Becali, la 66 de ani! Dezvăluire incredibilă. Care este, de fapt, data de naştere a patronului FCSB: „M-am născut pe câmp!”

12:48

Novak Djokovic, anunţ radical înainte de Wimbledon 2024: „Dacă nu voi fi la maximul meu, voi da şansa altcuiva să joace”

12:38

Croaţii, acuzaţii fără precedent la EURO 2024, după ce Italia a egalat în al optulea minut de prelungiri: „Favoritul lui Collina”

12:32

VIDEOMesajul lui Dan Şucu, în ziua în care Rapid a împlinit 101 ani de la înfiinţare: „Cu ajutorul nostru, cel mai puternic club!”

12:02

Michael Brinegar a fost suspendat patru ani pentru dopa

11:57

Cum şi-a sărbătorit Lionel Messi ziua de naştere, în cantonamentul Argentinei. Cadou pentru fani: „Vă îmbrăţişez!”

1 VIDEOLando Norris va pleca din pole position position în Marele Premiu de Formula 1 al Spaniei. Verstappen pe 2, Hamilton pe 3 2 VIDEODavid Popovici s-a calificat în finala probei 100 de metri liber, în direct pe Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY (miercuri, 19:52) 3 Belgia – România 2-0. „Tricolorii” au rămas pe primul loc în „grupa morţii” de la EURO 2024. Tielemans şi De Bruyne au marcat 4 VIDEODavid Popovici a câştigat medalia de aur în „proba regină” a nataţiei, la Campionatele Europene de nataţie. Cursă colosală 5 Portugalia – Cehia 2-1. Portughezii au marcat golul victoriei în prelungirile meciului. Debut cu dreptul pentru Ronaldo la EURO 6 Ce cotă incredibilă are România la calificarea în „optimile” EURO 2024. Tricolorii, lideri în Grupa E după ce au umilit Ucraina
Citește și