Închide meniul

Gică Hagi, discurs uriaş după ce FCSB a câştigat campionatul: „Trebuie să vorbim mai puţin şi să-i felicităm!”

Viviana Moraru Publicat: 28 aprilie 2024, 0:05

Reclamă
Gică Hagi, discurs uriaş după ce FCSB a câştigat campionatul: „Trebuie să vorbim mai puţin şi să-i felicităm!

Gică Hagi, discurs uriaş după ce FCSB a câştigat campionatul

Gică Hagi, într-o conferinţă de presă - Antena Spot

Gică Hagi a avut un discurs uriaş, după ce FCSB a câştigat campionatul. „Regele” i-a felicitat pe roş-albaştri, după triumful din acest sezon, şi a tras concluziile după înfrângerea suferită de Farul pe Arena Naţională.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB a câştigat primul titlu, după o pauză de nouă ani. Roş-albaştrii au învins-o pe Farul cu 2-1, şi s-au încununat campioni, cu trei etape înainte de final.

Gică Hagi, discurs uriaş după ce FCSB a câştigat campionatul

Gică Hagi a felicitat-o pe FCSB şi a declarat că roş-albaştrii au dominat pe deplin campionatul, în acest sezon. „Regele” a transmis că spre deosebire de alte echipe, formaţia campioană nu a avut fluctuaţii de formă.

De asemenea, Gică Hagi a transmis că lupta din play-off este un acerbă, şi ar trebui ca FCSB să primească cât mai multe felicitări.

„Trebuie să îi felicităm. Au dominat campionatul. Echipa cea mai bună. Noi, ca celelate cluburi, am avut fluctuații, nu am avut o linie.

Reclamă

Astăzi am încercat, am vrut, ne-am dorit, dar au fost puține realizări. Puteam să facem, cred eu, mult mai mult dacă nu eram așa de precipitați.

Cred că noi ar trebui să vorbim mai puțin și să felicităm adversarul, FCSB-ul, care e campioana României și merită felicitări.

A fost o luptă foarte grea în play-off, întâlnești numai echipe puternice, se poate întâmpla orice, dar eu cre că dacă eram mai atenți în unele momente puteam face mai mult”, a declarat Gică Hagi, la conferinţa de presă.

Reclamă 4 / 0/3

Câți bani primește FCSB după ce a devenit campiona României

Se știe câți bani primește FCSB după ce a devenit campiona României. Echipa lui Gigi Becali a câștigat matematic titlul, pentru prima dată după o pauză de 9 ani. Roș-albaștrii vor încasa o sumă importantă, dar marea lovitură financiară o pot da în preliminariile Champions League, Europa League sau Conference League.

FCSB va primi, de la Liga Profesionistă de Fotbal, 2.640.000 de euro. În conturile echipei care se va clasa pe poziția secundă vor intra 2.540.000 de euro, iar ocupanta ultimului loc de podium va fi recompensată cu 2.350.000 de euro.

Sezonul 2023-2024 este ultimul în care premiile nu au suferit modificări. De anul viitor, echipele din Liga 1 vor avea de împărţit un milion de euro în plus. Încă un milion de euro va ajunge la cluburi, în funcţie de audienţe.

Pe Gigi Becali îl interesează cu adevărat banii celor de la UEFA. De acolo poate fi încasată o sumă cu adevărat uriașă. Este și motivul pentru care latifundiarul din Pipera a anunțat o campanie de transferuri spectaculoasă.

Citește și:

Cine va câştiga Balonul de Aur 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:40 „Îmi face toată ziua dosare!” Cum l-a numit Gigi Becali pe Florin Talpan: „Acum o să îmi ceară 50.000 de euro” 16:39 Bayer Leverkusen – AS Roma şi Atalanta – Marseille LIVE SCORE (22:00). Vom afla finalele Europa League şi Conference League 15:41 Irina Begu s-a calificat în turul doi al turneului de la Roma 15:15 Cum arată cotele la câştigarea Balonului de Aur 2024, după calificarea lui Real Madrid în finala Ligii Campionilor 14:27 Diagnostic cumplit pentru fotbalistul care era să îi provoace falimentul lui Dinamo! Jucătorul trece prin momente teribile 14:25 Gigi Becali, anunţ de ultimă oră după negocierile pentru transferul lui Florinel Coman. Cum poate renunţa la 1.5 milioane 13:55 „Revoluţie” la Dinamo dacă echipa retrogradează! Cine îi vor înlocui pe Zeljko Kopic şi Andrei Nicolescu 13:55 Varianta Mircea Lucescu la Rapid a picat! Numele de pe lista lui Dan Şucu 13:15 Cum a fost surprins Zinedine Zidane, pe Santiago Bernabeu, la meciul care a dus-o pe Real Madrid în finala Ligii Campionilor! 12:35 Au venit arabii la Palatul lui Gigi Becali să facă transferul lui Florinel Coman de la FCSB Vezi toate știrile
Citește și