Închide meniul

Gică Hagi, gata să dea afară mai mulţi jucători de la Farul! „Lista neagră” a „Regelui”

Viviana Moraru Publicat: 2 august 2023, 19:40

Reclamă
Gică Hagi, gata să dea afară mai mulţi jucători de la Farul! „Lista neagră a „Regelui

Gica Hagi taie în carne vie. Un alt jucător a plecat de la Farul

Gică Hagi, în timpul unui meci/ Profimedia

Gică Hagi e gata să dea afară mai mulţi jucători de la Farul, aduşi chiar în această vară. „Regele” şi-a întocmit „lista neagră”, după ce s-a arătat nemulţumit de startul de sezon al echpei sale.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Farul a fost învinsă categoric de Poli Iaşi, în utlima etapă de Liga 1, scor 1-3. La finalul partidei, Gică Hagi a dat de înţeles că va face curăţenie în lotul campioanei.

Gică Hagi, gata să dea afară mai mulţi jucători de la Farul

Conform playsport.ro, pe lista plecărilor de la Farul se află mai mulţi jucători aduşi în această vară de Gică Hagi. Fabio Vianna, Bassong, Damien Dussaut, Diogo Quieros şi Amine Benchaib nu l-au impresionat pe „Rege”, şi s-ar putea despărţi de echipă în următoarea perioadă.

Totodată, aceeaşi sursă citată mai sus a mai notat faptul că decizia lui Gică Hagi, de a face curăţenie în lotul său de la Farul, nu depinde de rezultatul pe care constănţenii îl vor obţine în returul cu FC Urartu, din turul doi preliminar de Conference League.

În această vară, Farul s-a întărit cu jucători care fie au retrogradat cu echipele la care au evoluat sezonul trecut, cum este cazul lui Vianna, Bassong şi Benchaib, sau care fi au prins puţine minute în stagiunea precedentă, iar în acest caz fiind Rivaldinho, Dussaut sau Queiros.

Reclamă

Singurul jucător pe care oficialii celor de la Farul au plătit o sumă de bani în schimbul transferului său a fost Marco Borgnino. Constănţenii le-au achitat celor de la Atletico de Rafaela suma de 100.000 de euro.

Gică Hagi a anunţat plecări de la Farul după umilinţa cu Poli Iaşi

Gică Hagi a anunţat plecări de la Farul după umilinţa cu Poli Iaşi. „Regele” a spus că în perioada imediat următoare vor pleca jucători de la Farul.

„Dacă mi-a plăcut ceva și e să rămân cu ceva, rămân cu Andronache, cu Dumitrache, cu cei tineri care au intrat. Le-am zis în vestiar că mai bine îmi iau copiii mei, joc cu ei, iar interpretarea tactică va fi mai bună.

Reclamă 4 / 0/3

Unii fac greșeli în continuare, aceleași greșeli. Nu e bine. Alții ar trebui să se gândească mai mult la noi, să nu aibă mintea în altă parte. Mintea să rămână la Farul.

Suntem foarte mulți în vestiar. În august, trebuie să selectăm jucătorii, să nu mai fie 30 și ceva de jucători. Vestiarul trebuie să-și recapete tonusul pe care l-a avut anul trecut. Acum, nu stăm bine deloc. Unul dintre motivele pentru care lucrurile merg rău e că suntem foarte, foarte, mulți. Cu toții trebuie să reflectăm și să luăm deciziile bune pentru Farul”, a spus Gică Hagi la conferinţa de presă.

Recomandări
Citește și:

Rămâne Edi Iordănescu la naţională şi după EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:25 Prime uriașe pentru jucătorii lui Csikszereda la barajul cu Dinamo! Suma colosală pe care o vor încasa, dacă vor ajunge în Liga 1 17:22 Monica Niculescu a pierdut dramatic finala de dublu la Trophee Clarins! Meciul a durat peste două ore 17:20 LIVE VIDEOCanada – Finlanda e ACUM în AntenaPLAY! Danemarca – Elveția 0-8 şi Letonia – Suedia 2-7 17:11 Carlo Ancelotti, decizie uluitoare înainte de finala UEFA Champions League! Pe cine va titulariza la meciul cu Borussia Dortmund 16:52 „Îmi pierd capul!” Darius Olaru a dezvăluit care e marea sa problemă! A câștigat titlul cu FCSB și a dat cărțile pe față 16:46 LIVE VIDEOCalificările Marelui Premiu de Formula 1 de la Imola sunt ACUM pe Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY 16:44 Trei decizii majore luate de Răzvan Lucescu înaintea finalei de titlu cu Aris (duminică, ora 20:00, LIVE în AntenaPLAY) 16:32 „E o rușine!” Un jucător important de la Rapid nu își explică parcursul din play-off. Dezvăluiri din vestiarul giuleștenilor 16:14 VIDEOFranco Colapinto a câștigat Cursa de Sprint de Formula 2 de la Imola! Cursa principală, duminică, de la 11:00, LIVE în AntenaPLAY 15:20 Lovitură dură pentru Gigi Becali. Tavi Popescu, OUT de la FCSB: „Nu va juca în primele două tururi preliminare” Vezi toate știrile
Citește și