Închide meniul

Gică Hagi i-a găsit rapid înlocuitor lui Enes Sali! Titularul din naţionala României care este aşteptat la Farul

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 4 decembrie 2023, 19:58

Gică Hagi i-a găsit rapid înlocuitor lui Enes Sali! Titularul din naţionala României care este aşteptat la Farul

Gică Hagi i-a găsit rapid înlocuitor lui Enes Sali

Gică Hagi, la finalul unui meci / Profimedia Images

Gică Hagi i-a găsit rapid înlocuitor lui Enes Sali. Denis Alibec este marele vis al „Regelui”. Titularul lui Edi Iordănescu din România – Elveţia, în care a şi marcat golul victoriei, poate reveni la Farul.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FC Dallas l-au cumpărat pe Enes Sali pentru suma de 3 milioane de euro. Campioana României și-a umplut conturile, mai ales că l-a vândut şi pe Adrian Mazilu la Brighton. Gică Hagi are soluţii pentru ofensivă.

Gică Hagi i-a găsit rapid înlocuitor lui Enes Sali

Denis Alibec a fost transferat de la Muaither la începutul sezonului. Atacantul naționalei a semnat un contract cu formația din Qatar valabil până în vară. Totuşi, Alibec vrea să fie sigur că va prinde lotul lui Edi Iordănescu pentru EURO 2024 şi e gata să se întoarcă la Farul.

Directorul general al constănţenilor a venit cu detalii, imediat după ce s-a oficializat transferul lui Enes Sali în MLS. Cristian Bivolaru a recunoscut că Alibec poate reveni în Liga 1.

Am văzut şi eu ce a declarat. Ar fi foarte interesant să se întoarcă la Farul. Eu cred că depinde numai de el.

Reclamă

Nu cred că problema este una financiară. A spus şi el că încearcă să găsească altă soluţie, dacă nu se va întoarce în ţară, unde a declarat că va juca numai la noi.

Avem foarte mare nevoie de el în acest moment. Vedem ce se va întâmpla în continuare„, a declarat Cristian Bivolaru pentru orangesport.ro.

Farul „tremură” în lupta pentru play-off. Constănţenii au obţinut numai 7 victorii în primele 18 etape şi este pe locul 8 în Liga 1.

Reclamă 4 / 0/3

Denis Alibec s-ar putea întoarce la Farul

Denis Alibec nu vrea să rateze prezența la EURO 2024, astfel că ia în calcul să revină la Farul. Atacantul a dezvăluit că antrenamentele de la Muaither nu sunt atât de intense, astfel că a discutat chiar și cu antrenorul său din Qatar o posibilă plecare de la club în iarnă.

În cazul în care nu va putea evolua la o a treia echipă în acest sezon, Alibec a transmis clar că va reveni la Farul, echipă alături de care a câștigat titlul în sezonul trecut. Atacantul a declarat că va face totul pentru a juca alături de România la un nou turneu final, după Europeanul din 2016.

Întrebat și dacă este dispus să renunțe la banii din Qatar pentru a se transfera în vederea pregătirii pentru EURO 2024, Denis Alibec a răspuns fără să stea pe gânduri. Atacantul a transmis că întreaga sa carieră a jucat doar cu gândul la echipa națională.

Am vorbit și cu Mister, poate mă transfer acum, în iarnă. Ritmul meciurilor e bun, dar antrenamentele de aici nu sunt la fel de intense. Dacă nu am voie să joc la o a treia echipă, pot să mă întorc la Farul.

Problema aici e că joc în banda dreaptă, iar antrenorul mă pune să cobor la nivelul fundașilor centrali.

(N.r. Renunți la bani pentru a fi la EURO) Toată viața am jucat pentru națională. E o șansă unică în viață pentru fiecare jucător. Cum să nu te gândești la Euro, să nu vrei să mergi?”, a declarat Denis Alibec, conform digisport.ro.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:40 În ce stadiu se află dosarul penal al lui Daniel Niculae! Anunţul unui renumit avocat român: „Vă spun cu certitudine” 18:35 Deciziile finale luate de Xavi! Catalanii au anunţat cum va arăta Barcelona sezonul viitor. Jucătorii aşteptaţi pe Camp Nou 18:12 Ronnie O’Sullivan, performanţă de senzaţie! „Racheta” a mai doborât un record la Campionatul Mondial de snooker 17:51 NEWS ALERT„O problemă reală şi gravă!” Prima decizie luată de Dan Şucu, după ce Daniel Niculae a ajuns să fie urmărit penal 17:31 „Să facem un meci mare!” Gică Hagi avertizează că e gata să strice sărbătoarea de titlu a FCSB-ului: „Avem oxigen!” 17:30 Conducătorii lui Dinamo, făcuţi praf de o legendă a „câinilor”: „Eu am girat să vină aceşti oameni”! Reacţia lui Dănuţ Lupu 16:54 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 26 aprilie 16:42 „Nu poţi să te dai în spectacol!” Florinel Coman a aflat cum e viaţa în Qatar: „Mâncare bună, plaje şi acces la orice” 16:27 Surpriză la FCSB! Jucătorul pe care Gigi Becali îl vrea în primul 11: „Va intra și va juca titular” 15:31 Ebru Bolat s-a calificat la Jocurile Olimpice de la Paris! Va reprezenta România la iahting! Vezi toate știrile
Citește și