Închide meniul

Gică Hagi îl „ceartă” pe Gigi Becali pentru că nu l-a lăsat pe Florinel Coman să plece: „A avut o ofertă foarte bună! Nu s-a luat o decizie în favoarea lui!”

Cosmin Olteanu Publicat: 10 aprilie 2023, 13:02

Reclamă
Gică Hagi îl ceartă” pe Gigi Becali pentru că nu l-a lăsat pe Florinel Coman să plece: A avut o ofertă foarte bună! Nu s-a luat o decizie în favoarea lui!”

Gică Hagi îl „ceartă” pe Gigi Becali pentru că nu l-a lăsat pe Florinel Coman să plece

Gică Hagi și Gigi Becali / Hepta

Gică Hagi îl „ceartă” pe Gigi Becali pentru că nu l-a lăsat pe Florinel Coman să plece! „Regele” a dezvăluit faptul că actuala „vedetă” de la FCSB a avut o ofertă foarte bună de a pleca de la formația bucureșteană.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gică Hagi susține că Florinel Coman ar fi putut prinde un transfer pe bani mulți, în trecut, însă FCSB nu l-ar fi lăsat să plece.

Gică Hagi îl „ceartă” pe Gigi Becali pentru că nu l-a lăsat pe Florinel Coman să plece

În plus, antrenorul celor de la Farul Constanța a avut numai cuvinte de laudă pentru Florinel Coman, despre care a spus că se aseamănă cu Denis Alibec.

„Întotdeauna mi-aș dori un jucător ca el. Coman este un fotbalist foarte talentat, cu un potențial enorm. Important este să-i găsești cipul și să-l faci să fie foarte bun.

Florinel a fost de mic printre cei mai buni, un număr 9. Așa este el, un număr 9, genul lui Alibec, care are apucături de 9 fals. Adică e și decar. Important este ca tu, antrenorul, să-l faci să dea randamentul cel mai bun.

Reclamă

Florinel a avut la un moment dat o ofertă foarte bună, dintr-un campionat de top. Trebuia lăsat să plece, dar nu s-a luat decizia bună. Putea să aibă provocarea vieții.

Coman a avut o ofertă foarte mare, dar nu s-a luat o decizie în favoarea lui. Decizia de a rămâne nu a fost foarte bună.

Apoi a avut un moment în care a căzut emoțional, au apărut și accidentările și regresul”, a declarat Gică Hagi, pentru fanatik.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Florinel Coman, gol fabulos în CFR Cluj – FCSB 1-1

Florinel Coman a înscris un gol fabulos în CFR Cluj – FCSB, 1-1, partidă care contează pentru etapa a treia din play-off-ul Ligii 1!

În minutul 68 al derby-ului din Gruia, FCSB a beneficiat de o lovitură liberă în apropierea careului gazdelor. Florinel Coman a trimis un șut plasat, fără să-i dea vreo șansă portarului Scuffet.

„Am avut ocazii pe final, puteam să câștigăm. Am făcut un meci foarte prost. Prima repriză foarte slabă făcută de noi. Nimic n-a mers. Suntem dezamăgiți de jocul nostru.

Nu s-a pierdut nimic. Ne gândim la meciul cu Farul. Trebuie să ne schimbăm fața jocului și să câștigăm acel meci. Exersez (n.r. legat de golul din lovitură liberă), dar asta e mai puțin important. Ne pare rău că nu am reușit să câștigăm. Doar am prestat un fotbal slab”, a spus Florinel Coman, la finalul meciului cu CFR Cluj, pentru digisport.ro.

Echipele de start de la CFR Cluj – FCSB:

CFR Cluj: Scuffet – Cr. Manea, Burcă, Yuri, Braun – C. Deac, Muhar, Cvek, Krasniqi – Janga, Bîrligea
Rezerve: Sava – Peteleu, Țîru, Hoban, Bordeianu, Fica, Petrila, Yeboah, Maglica
Antrenor: Dan Petrescu

FCSB: Târnovanu – Sorescu, I. Cristea, Tamm, Radunovic – Ov. Popescu, Ad. Șut, Olaru – Miculescu, Compagno, Fl. Coman
Rezerve: A. Vlad – V. Crețu, Dawa, Omrani, Nikolov, Oaidă, Pantea, Radaslavescu, Cordea
Antrenor: Elias Charalambous

Reclamă

În prezent, FCSB se află pe locul 3 din play-off, cu 34 de puncte obținute.

În următoarea partidă de campionat, FCSB o va întâlni, acasă, pe ocupanta primului loc din play-off-ul Ligii 1, Farul Constanța. Meciul este programat luni, 17 aprilie, de la ora 20:30.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:48 Foto„Wow!” Fiica lui Marius Şumudică, şedinţă foto spectaculoasă. Sarah le-a aprins imaginaţia fanilor cu o apariţie electrizantă 10:40 „Dacă mi-ar da 35.000 de euro, tot aş zice nu!” Fostul campion cu FCSB îl refuză categoric pe Gigi Becali 10:19 Marius Lăcătuş, semnal de alarmă pentru CSA Steaua! Mesaj categoric despre situaţia echipei: „Fanii vor fi alături de FCSB!” 10:18 Românii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Trei români joacă azi, LIVE în AntenaPLAY 10:02 Marius Şumudică, anunţ despre gafa de proporţii făcută de Ianis Hagi înainte de EURO 2024: „Nu ştiu de cine a fost sfătuit” 9:55 Finală de vis la turneul de la Madrid! Iga Swiatek şi Aryna Sabalenka se vor lupta pentru trofeu 9:43 „Vor dispărea în mediocritate şi Max Verstappen va pleca!” Fratele lui Michael Schumacher anunţă dezastrul la Red Bull 9:36 Afacerea de lux cu care Ionuţ Chirilă a dat lovitura! Cristi Borcea i-a devenit client: „Vând foarte scump!” 9:09 „Ar fi putut juca la Bayern, cu Real Madrid!” Fanii îl cer pe Radu Drăguşin titular, după ce a fost din nou „uitat” pe bancă 8:55 Foto„De ce nu bei apă?” Gabi Tamaş, reacţie savuroasă din numai patru cuvinte! Dezvăluiri despre perioada în care juca în Anglia Vezi toate știrile
Citește și