Închide meniul

Gică Hagi, în al nouălea cer după Farul – Petrolul 2-0: „O victorie meritată din toate punctele de vedere! Petrolul n-a avut timp să gândească”

Sebastian Cristian Publicat: 18 februarie 2023, 22:34

Reclamă
Gică Hagi, în al nouălea cer după Farul – Petrolul 2-0: O victorie meritată din toate punctele de vedere! Petrolul n-a avut timp să gândească”

Gică Hagi, în al nouălea cer după Farul - Petrolul 2-0

Gică Hagi, în timpul unei conferințe de presă / Antena Sport

Gică Hagi, în al nouălea cer după Farul – Petrolul 2-0. Antrenorul liderului din Liga 1 avut doar cuvinte de laudă pentru elevii săi, după victoria convingătoare în fața „lupilor galbeni”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Grație acestei victorii, Farul a ajuns la 55 de puncte și s-a distanțat la 5 puncte de CFR Cluj. Ardelenii vor juca mâine împotriva celor de la FC Argeș.

Gică Hagi, în al nouălea cer după Farul – Petrolul 2-0:

„Am făcut un meci foarte bun încă de la început. Ritmul și intensitatea au fost de un nivel excelent. Am făcut ambele faze bine, am creat presiune foarte mare adversarului. Ei n-au avut timp să gândească. E o victorie meritată din toate punctele de vedere. Totuși am avut multe ocazii, dar prea puține goluri. 

Alibec se simte foarte bine cu noi, și-a găsit echipa care îl scoate în evidență. Se simte bine și se vede asta din plin. Jucăm un fotbal foarte bun, progresăm, creștem de la meci la meci. Dar nu putem să scoatem în evidență doar jucătorii din față. Apărătorii au jucat extraordinar, de mijlocași nu mai vorbesc. Băluță a pictat azi. 

Ne doream foarte mult victoria, punctele sunt importante, ne poziționează acolo sus și ne dau încredere că ne putem lupta. Trebuie să arătăm din ce în ce mai bine, să căpătăm o formă mai bună. Încă nu suntem la capacitate maximă, dar suntem pe drumul cel bun. Vorbim în fiecare zi despre cum să facem ca să progresăm. Fanii sunt bucuroși de tot ce am făcut până acum. De asta trebuie să ne batem pentru a câștiga. Victoria aduce încredere, aduce respect”, a declarat Gică Hagi la finalul meciului, potrivit digisport.ro.

Reclamă

Farul – Petrolul 2-0. Louis Munteanu și Denis Alibec au făcut show! Trupa lui Gică Hagi s-a distanțat în fruntea Ligii 1

Farul – Petrolul 2-0. Formația lui Gică Hagi a câștigat fără niciun fel de problemă duelul cu „lupii galbeni” și și-a consolidat primul loc în Liga 1. Echipa din Constanța are acum un avans de 5 puncte față de CFR Cluj, ocupanta locului 2. Ardelenii vor juca mâine împotriva lui FC Argeș.

Meciul a fost dominat încă de la început elevii lui Gică Hagi, care au avut posesia și au atacat poarta adversă din primele minute. Insistența a dat roade în minutul 28, atunci când Louis Muntenau a deschis scorul din interiorul careului, după o combinație frumoasă cu Denis Alibec.

Lucrurile nu au stat diferit nici în repriza secundă, iar Farul a mai înscris o dată. Gicu Grozav l-a faultat în careu pe Denis Alibec, iar golgheterul Farului a transformat fără emoții lovitura de penalty.

Reclamă 4 / 0/3

Petrolul a încercat să revină pe final de meci, dar fără succes. Astfel, Farul Constanța ajunge la 55 de puncte și conduce clasamentul din Liga 1. Petrolul rămâne pe locul 7, cu 33 de puncte adunate.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:45 VIDEORomânia – Japonia 4-2 a fost în AntenaPLAY! Victoria ISTORICĂ pentru tricolori la Campionatul Mondial de hochei 15:31 Anunț important despre Radu Drăgușin! Ce se întâmplă cu românul, după ce Florin Manea a spus că ar putea pleca de la Tottenham 15:27 Jucătorii de la U Cluj vor să o retrogradeze pe Dinamo! Prima anunțată în vestiar pentru o victorie în fața „câinilor” 14:53 Va pune FCSB abonamente la vânzare din sezonul viitor? Mihai Stoica a făcut un anunț important pentru fanii campioanei 14:50 LIVE VIDEOLeeds – Southampton, acum în AntenaPLAY. Leeds își joacă ultima șansă pentru promovarea directă în Premier League 14:28 „E fantastic!” Elias Charalambous, anunțul momentului despre Vlad Chiricheș! S-a operat și va reveni mult mai repede pe teren 13:54 „Ce mesaj ați primit de la Gigi Becali?” Reacția lui Elias Charalambous. Dezvăluiri de la sărbătoarea de titlu a FCSB-ului 13:48 „Lipsă totală de respect!” Galeria lui Rapid boicotează meciul cu CFR Cluj! Anunțul de ultim moment 13:17 Cursa de sprint de la Marele Premiu din Miami, 19:00, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY 13:07 „Îmbătrânește urât! El e tatăl Cooperativei” Atac total la adresa lui Mircea Lucescu, după acuzațiile incredibile de blat Vezi toate știrile
Citește și