Închide meniul

Gică Hagi, în extaz după Farul – Universitatea Craiova 2-0: „De asta am ieşit campioni, puteau să primească 7 goluri”

Bogdan Stănescu Publicat: 28 august 2023, 0:09

Reclamă
Gică Hagi, în extaz după Farul – Universitatea Craiova 2-0: „De asta am ieşit campioni, puteau să primească 7 goluri

Gică Hagi, în extaz după Farul - Universitatea Craiova 2-0

Gică Hagi, la finalul unui meci/ Profimedia Images

Gică Hagi, în extaz după Farul – Universitatea Craiova 2-0. „Regele” a fost încântat de cum a evoluat echipa lui, atât ofensiv, cât şi defensiv.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gică Hagi a punctat că acesta este jocul care i-a adus titlul Farului sezonul trecut. Patronul şi antrenorul Farului l-a lăudat pe Louis Munteanu, autorul unei „duble” în acest meci.

Gică Hagi, în extaz după Farul – Universitatea Craiova 2-0

De asta am ieşit campioni. Le-am adus aminte suporterilor că am ieşit campioni.

Am fost echipa de anul trecut, care ofensiv ştie să joace fotbal. Şi defensiv le-am creat o presiune incredibilă, i-am pus în criză de spaţiu şi timp.

Atuul Farului ăsta a fost şi anul trecut, jucătorii au talent. Şi ei (n.r.: cei de la Universitatea Craiova) au talent.

Reclamă

Trebuie să fii scurt, compact, să găseşti soluţii.

„Am avut penalty clar la Mazilu”

Jucam la 3 zile şi era foarte greu. Puteau să primească 5,6,7 goluri. Am avut penalty clar la Mazilu.

Am arătat că suntem campioana României.

Reclamă 4 / 0/3

Ultimele 3 săptămâni ne-am antrenat şi am decis să fim cei de anul trecut.

O săptămână foarte importantă, am obţinut prima victorie şi joi trebuie să facem la fel.

„Mergem în Finlanda să jucăm la fel”

Vom vedea, ne dorim, e un meci important al nostru. Vrem să mergem acolo să fim noi, să tratăm meciul cu seriozitate, să facem un meci ca în seara asta.

(n.r.: despre terenul sintetic) Mă ştiţi pe mine, niciodată nu mă plâng. Pe bitum, pe sintetic, pe orice, trebuie să te adaptezi.

(n.r.: despre Louis Munteanu) Sincer să fiu, nu înţeleg cum Fiorentina nu îi dă spaţiu unui jucător atât de bun. Un nouar care vede goluri şi când doarme noaptea.

„Louis Munteanu e cel mai bun număr 9 din România”

La noi a jucat fantastic, se vede că are o calitate incredibilă de număr 9. Cred că e cel mai bun număr 9 din România în momentul de faţă.

Dacă cineva din România are bani, ar trebui să îl cumpere. Dacă îmi daţi bani şi acţionari o să-l cumpăr şi eu, dar deocamdată nu am bani. Să vedem.

Reclamă

(n.r.: despre Ianis Hagi) E decizia lui, şi-a dorit să ajungă în Spania, e un campionat foarte bun care, cred eu, îl va ajuta să progreseze. Cu siguranţă va progresa fiindcă e deschis să înveţe şi e un profesionist.

E un campionat foarte-foarte greu”, a declarat Gică Hagi pentru digisport.ro după Farul – Universitatea Craiova 2-0.

Laurenţiu Reghecampf a răbufnit după Farul – Universitatea Craiova 2-0: „Am fost foarte slabi! Greşeli copilăreşti!”

Laurenţiu Reghecampf a răbufnit, după ce Farul a învins-o pe Universitatea Craiova cu scorul de 2-0. Antrenorul oltenilor s-a declarat nemulţumit de jocul prestat de echipa sa, însă susţine că acest fapt se va schimba în etapa următoare, când trupa din Bănie se va duela cu FCSB.

După trei victorii consecutive în Liga 1, Universitatea Craiova fost învinsă de Farul, la Ovidiu. Louis Munteanu a marcat ambele goluri ale constănţenilor.

Laurenţiu Reghecampf a analizat duelul cu Farul, şi a ajuns la concluzia că echipa sa a fost foarte slabă. Acesta a declarat că jucătorii săi au comis greşeli copilăreşti în apărare. De asemenea, Reghe a mai declarat că va analiza înfrângerea cu constănţenii, în vederea pregătirii duelului cu FCSB.

„Vrem să uităm meciul acesta. Să-l analizăm. Am fost foarte slabi, delăsători. La ambele goluri au fost greşeli foarte mari. La al doilea gol, cred că se putea face ceva. M-a deranjat atitudinea, anumite momente pe care le-am tratat cu superficialitate. Cea am discutat cu jucătorii, nu am reuşit să facem în meci.

Dacă ai un pic de şansă să marchezi repede un gol, intri în joc. Farul a fost mult peste noi. A avut şi în repriza a doua ocazii mari. Am comis greşeli copilăreşti în apărare. Mă gândesc la ce avem de făcut în continuare.

Nu se uită această înfrângere, e dureroasă. Mai ales cum am pierdut. Avem calitate, au experienţă, ar trebui să avem altă atitudine, să facem alt joc. Sunt optimist că vom schimba asta”, a declarat Laurenţăiu Reghecampf, la digisport.ro.

Farul – Universitatea Craiova 2-0

Farul a învins duminică, pe teren propriu, scor 2-0, formaţia Universitatea Craiova, într-un meci al etapei a şaptea din Liga 1. Louis Munteanu a înscris ambele goluri ale învingătorilor.

Constănţenii au cerut penalti la contactul din careu dintre Zajkov şi Mazilu, în minutul 13, dar arbitrul Marcel Bîrsan nu a acordat nimic. În minutul 17, Louis Munteanu a deschis scorul din pasa lui Grameni. Acelaşi Louis Munteanu a executat perfect o lovitură liberă, în minutul 35, şi a majorat scorul la 2-0.

Farul a mai avut o bară în minutul 77, la şutul deviat al lui Sîrbu şi gazdele s-au impus cu 2-0, urcând pe locul 8, cu 9 puncte. Universitatea Craiova rămâne cu 14 puncte şi se află, în continuare, pe locul secund în clasament.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:09 Adrian Şut, aproape de transferul carierei după ce a câştigat titlul cu FCSB! Gigi Becali poate da un „tun” financiar 13:08 LIVE VIDEOCoreea de Sud – România se dispută ACUM. „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, în AntenaPLAY 13:00 VIDEORomânii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Eduard Ionescu şi Ioana Sîngeorzan joacă azi, live în AntenaPLAY 12:48 Max Verstappen a dat cărţile pe faţă despre oferta colosală de la Mercedes: „Dacă aş concura pentru locul 5, aş deveni morocănos” 12:45 Handbaliştii de la Dinamo şi-au aflat adversara din semifinalele European League! Cu cine se vor duela în Turneul Final Four 12:03 Lionel Messi a cerut transferul unui star la Inter Miami! Oficialii echipei sunt gata să-i facă pe plac 11:57 „O echipă ca oricare alta!” Dovada lui Florin Talpan că FCSB nu este continuatoarea Stelei: „Lucrurile sunt foarte clare” 11:19 Mihai Rotaru a dezvăluit, chiar înainte de Universitatea Craiova – FCSB, ce obiectiv i-a trasat lui Costel Gâlcă 10:48 Foto„Wow!” Fiica lui Marius Şumudică, şedinţă foto spectaculoasă. Sarah le-a aprins imaginaţia fanilor cu o apariţie electrizantă 10:40 „Dacă mi-ar da 35.000 de euro, tot aş zice nu!” Fostul campion cu FCSB îl refuză categoric pe Gigi Becali Vezi toate știrile
Citește și