Închide meniul

Gică Hagi, înainte de FCSB – Farul Constanța: ”Așa cum a zis Petrescu, dacă suntem favoriți, înseamnă că am făcut ceva fantastic”

Dan Roșu Publicat: 15 aprilie 2023, 16:29

Reclamă
Gică Hagi, înainte de FCSB – Farul Constanța: ”Așa cum a zis Petrescu, dacă suntem favoriți, înseamnă că am făcut ceva fantastic”

Gică Hagi a criticat convocarea lui Enes Sali la naţionala României

Captură AntenaSport

Gică Hagi a vorbit înainte de meciul dintre FCSB și Farul Constanța, din etapa a patra a Ligii 1. ”Regele” are cinci puncte în fața roș-albaștrilor și o victorie pe Arena Națională ar scoate din calculele pentru titlu echipa finului Gigi Becali.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Farul e lider în Liga 1 și a bătut-o pe FCSB în ambele meciuri ale sezonului regulat. În returul de pe Arena Națională, dobrogenii au întors scorul (3-2) cu două goluri marcate după minutul 90+5. Luni, de la 20:30, ”Regele” speră la o nouă victorie.

Gică Hagi, înainte de FCSB – Farul Constanța

”O provocare mare pentru noi. Suntem cu toții fericiți la Constanța, dar vine o provocare mare pentru noi. Trebuie să ne impunem principiile contra unei echipe talentate. Are un lot extraordinar. E posibil orice cu ei. Ne dorim să facem iar un meci bun cu ei din toate punctele de vedere. Să facem ambele faze, trebuie să ne apărăm bine, pentru că adversarul are calitate.

Arătăm bine. Obiectivul numărul unu cu care mergem la București este cel de a marca goluri. Altfel, nu putem aspira la nimic. Suntem într-un moment bun și mergem la București pentru a încerca să venim cu cele trei puncte. Suntem cu lotul complet. Prima oară ne pregătim să atacăm, dar trebuie să știm să facem ambele faze.

Așa cum a zis Petrescu, dacă suntem favoriți, înseamnă că am făcut ceva fantastic. Dacă CFR spune asta prin Dan Petrescu, e ceva extraordinar. Florinel e un jucător extraordinar, dar nu putem vorbi doar de un jucător. Titlurile se câștigă colectiv”, a spus Hagi, la conferința de presă.

Reclamă

Gigi Becali, anunţ despre Malcom Edjouma şi Octavian Popescu

Gigi Becali a făcut un anunţ despre Octavian Popescu şi Malcom Edjouma, înaintea derby-ului cu Farul. Patronul de la FCSB susţine că cei doi jucători vor evolua în duelul cu trupa lui Gică Hagi, după ce nu au fost apţi pentru confruntarea din Gruia, cu CFR Cluj.

Gigi Becali s-a declarat extrem de optimist înaintea duelului cu Farul, din play-off-ul Ligii 1. Acesta nu concepe ca FCSB să piardă pe Arena Naţională în faţa trupei lui Gică Hagi.

Gigi Becali a confirmat faptul că atât Octavian Popescu, cât şi Malcom Edjouma, vor fi apţi pentru duelul din a patra rundă de play-off.

Reclamă 4 / 0/3

„Păi dacă nu batem, nici nu vreau, nici ipotetic nu iau în calcul să pierdem meciul. Un egal, mai ești în cărți. Dacă câștigăm meciul, deja trebuie să ne lăsăți să ne pregătim de Liga Campionilor. Cred că cea mai puternică este CFR-ul. Da, și Edjouma, și Tavi Popescu, vor juca, da”, a declarat Gigi Becali.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:34 Simona Halep a primit wild card la Trophee Clarins! Românca aşteaptă să fie pe tabloul principal şi la Roland Garros 2024 17:32 FCSB revine în Ghencea! Anunţul de ultimă oră legat de echipa lui Gigi Becali: „E semnat contractul” 17:19 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 30 aprilie 2024 17:02 EXCLUSIVValeriu Iftime anunţă că se îmbată dacă FC Botoşani se salvează de la retrogradare: „Nu am crezut niciodată că putem să scăpăm”! 16:33 România – Japonia, în optimile Billie Jean King Cup! Test dificil pentru tricolore. Cum arată tabloul turneului final din Sevilla 16:28 Rapid „forţează” aducerea lui Mircea Lucescu: „Şucu îl dorește și insistă” 16:13 Ungaria – România, LIVE VIDEO, 13:30. Al treilea meci al naţionalei la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, în AntenaPLAY 15:58 Cristi Chivu, dorit insistent la Ajax! Anunţul uriaş venit din Italia. Planul „lăncierilor” 15:46 VIDEOSlovenia – România 6-1 a fost în AntenaPLAY, la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 15:40 NEWS ALERTDan Petrescu a semnat cu CFR. Clip de prezentare spectaculos: „Gata cu vorba!” Vezi toate știrile
Citește și