Închide meniul

Gigi Becali, anunţ despre Malcom Edjouma şi Octavian Popescu, înaintea derby-ului cu Farul: „Nici ipotetic nu iau în calcul asta!”

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 13 aprilie 2023, 16:52

Gigi Becali, anunţ despre Malcom Edjouma şi Octavian Popescu, înaintea derby-ului cu Farul: „Nici ipotetic nu iau în calcul asta!

Mesajul surprinzător al lui Vasile Dîncu despre Gigi Becali

Gigi Becali / Profimedia

Gigi Becali a făcut un anunţ de ultimă oră despre Octavian Popescu şi Malcom Edjouma, înaintea derby-ului cu Farul. Patronul de la FCSB susţine că cei doi jucători vor evolua în duelul cu trupa lui Gică Hagi, după ce nu au fost apţi pentru confruntarea din Gruia, cu CFR Cluj.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali s-a declarat extrem de optimist înaintea duelului cu Farul, din play-off-ul Ligii 1. Acesta nu concepe ca FCSB să piardă pe Arena Naţională în faţa trupei lui Gică Hagi.

Gigi Becali, anunţ despre Malcom Edjouma şi Octavian Popescu, înaintea derby-ului cu Farul

Gigi Becali a confirmat faptul că atât Octavian Popescu, cât şi Malcom Edjouma, vor fi apţi pentru duelul din a patra rundă de play-off.

De asemenea, patronul de la FCSB a declarat că nu ia în calcul ca echipa sa să piardă derby-ul cu Farul. Singura echipă de care se teme latifundiarul din Pipera este CFR Cluj.

„Păi dacă nu batem, nici nu vreau, nici ipotetic nu iau în calcul să pierdem meciul. Un egal, mai ești în cărți. Dacă câștigăm meciul, deja trebuie să ne lăsăți să ne pregătim de Liga Campionilor. Cred că cea mai puternică este CFR-ul. Da, și Edjouma, și Tavi Popescu, vor juca, da”, a declarat Gigi Becali.

Reclamă

Malcom Edjouma a ratat partida dintre FCSB şi CFR Cluj, din cauza unei probleme medicale cu care s-a confruntat. De cealaltă parte, Octavian Popescu s-a accidentat la lotul naţional, şi nu a bifat nici duelul

Gigi Becali a vorbit despre posibilitatea de a-l transfera pe Andrei Borza la FCSB

Gigi Becali (64 de ani) a vorbit despre posibilitatea de a-l transfera pe Andrei Borza la FCSB! Andrei Borza, la numai 17 ani, a reușit să se impună în primul „11” al celor de la Farul Constanța, liderul din Liga 1.

Gigi Becali susține că singurul jucător care îi place din echipa Farului Constanța este Andrei Borza.

Reclamă 4 / 0/3

Deși e „cucerit” de calitățile lui Borza, latifundiarul din Pipera recunoaște că nu se gândește să facă o ofertă pentru tânărul jucător, deoarece Gică Hagi nu ar fi dispus să-l cedeze.

„La ora asta pe mine nu mă interesează să vorbesc de vânzarea jucătorilor. Mă interesează doar campionatul, lăsați-mă să mă pregătesc de Liga Campionilor. Jucător care îmi place e Borza. Mazilu încă e… Era mai bun Coman decât el la anii lui. Și uite ca am dat 3 milioane și…

Singurul jucător care îmi place de la ei e Borza. Nu fac nicio ofertă că nu pot să-l iau pe Borza. Nu-l dă Gică. Voi credeți că Gică e fraier? Vezi-ți de treaba ta!”, a declarat Gigi Becali, în cadrul unui interviu.

Scouteri din Europa vor fi prezenţi la derby-ul FCSB – Farul

Scouteri din Europa vor fi prezenţi la derby-ul FCSB – Farul. „Perlele” lui Gică Hagi şi ale lui Gigi Becali sunt la mare căutare, şi vor fi urmărite la duelul din a patra rundă de play-off. Meciul se va desfăşura pe Arena Naţională, luni, de la ora 21:00, în format live text, pe AS.ro.

Din informaţiile Antena Sport, mai mulţi scouteri, de la cluburi importante din Europa, vor fi prezenţi la duelul „de foc” dintre FCSB şi Farul.

Scouterii care vor veni pe Arena Naţională, la meciul dintre FCSB şi Farul, vor sta cu ochii pe mai mulţi jucători, atât din trupa lui Elias Charalamabous, cât şi din trupa lui Gică Hagi.

Astfel, Florinel Coman, de la FCSB, şi Adrian Mazilu şi Andrei Borza, de la Farul, sunt ţintelele oficialilor cluburilor internaţionale, care vor veni la Bucureşti, pentru a asista la meciul din a patra rundă de play-off.

Reclamă
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:31 Ebru Bolat s-a calificat la Jocurile Olimpice de la Paris! Va reprezenta România la iahting! 15:22 „Toată lumea așteaptă titlul!” Elias Charalambous, declarație în forță înainte de FCSB – Farul! 14:50 FRF a anunțat ce echipe au primit licența pentru cupele europene! Ce se întâmplă cu Corvinul Hunedoara 14:41 Reacția lui Gigi Becali, după ce a aflat că Risto Radunovic e pe lista lui CFR Cluj! Mesaj direct pentru vedeta de la FCSB 14:17 QPR – Leeds LIVE VIDEO în AntenaPLAY (22:00). Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier Leauge! Echipele probabile 14:07 NEWS ALERTDaniel Niculae, urmărit penal în dosarul materialelor pirotehnice 13:47 Mircea Lucescu, Ion Ţiriac şi Nicolae Badea, super-proiect la unicul Dinamo: „Au avut o întâlnire cei trei” 13:30 „Să vină targa, să mă ia!” Romario, declarație fabuloasă după ce s-a antrenat pentru prima dată în 16 ani! 13:15 „Nu sunt idiot!” Cum poate pica transferul lui Florinel Coman în Qatar. Anunțul făcut de Gigi Becali 12:39 Gigi Becali, anunțul momentului despre situația lui Florinel Coman! Noi detalii despre accidentarea lui „Mbappe” Vezi toate știrile
Citește și