Închide meniul

Gică Hagi, întâlnire emoţionantă cu copilul care a plâns în hohote după înfrângerea cu Dinamo: „Dumi a primit un cadou special”

Iulian Focșăneanu Publicat: 14 februarie 2024, 17:15

Reclamă
Gică Hagi, întâlnire emoţionantă cu copilul care a plâns în hohote după înfrângerea cu Dinamo: „Dumi a primit un cadou special

Gică Hagi, întâlnire emoţionantă cu copilul care a plâns în hohote după înfrângerea cu Dinamo

Gică Hagi şi fanul Farului / Colaj Facebook/Digi Sport

Gică Hagi a avut o întâlnire emoţionantă cu copilul care a plâns în hohote după înfrângerea cu Dinamo. „Regele” i-a făcut un cadou puştiului care nu şi-a mai putut stăpâni lacrimile în momentul în care Farul a primit al doilea gol de la „câini”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Dumi” a fost surprins de camerele TV în momentul în care a început să plângă. Imaginile au făcut înconjurul României, iar oficialii campioanei României au făcut eforturi pentru a-l găsi pe copil.

Gică Hagi, întâlnire emoţionantă cu copilul care a plâns în hohote după înfrângerea cu Dinamo

Șterge-ți lacrimile, copile! Clubul nostru îl caută pe puștiul din imagine, care a plâns în tribune la meciul de aseară, pentru a-i oferi o surpriză de neuitat!„, a fost anunţul făcut de şefii clubului din Constanţa.

La două zile distanţă, micul suporter al Farului a fost găsit şi invitat în vestiarul echipei. A făcut cunoştinţă cu Gică Hagi şi cu jucătorii „marinarilor” şi a primit un cadou de neuitat.

Întâlnire emoționantă pentru Dumi, fanul farist de 6 ani care a impresionat o țară întreagă cu lacrimile vărsate pentru Farul.

Reclamă

Clubul nostru i-a făcut o surpriză de proporții micului farist, iar Dumi s-a întâlnit cu managerul tehnic Gheorghe Hagi și cu jucătorii fariști. Dumi a primit un cadou special, o minge semnată de cel mai mare fotbalist din istoria României.

În vestiar, fotbaliștii fariști l-au întâmpinat cu aplauze, iar căpitanul Ionuț Larie i-a oferit un tricou cu semnăturile tuturor jucătorilor, dar și alte materiale promoționale cu însemnele clubului nostru„, a transmis Farul Constanţa pe contul de Facebook.

Reclamă 4 / 0/3

Dinamo, „lanterna roşie” a campionatului, a produs marea surpriză şi s-a impus cu 2-0 în meciul de la Ovidiu. Pentru jucătorii lui Gică Hagi urmează deplasarea pe terenul lui Sepsi.

Gică Hagi, un nou discurs manifest după înfrângerea cu Dinamo

Gică Hagi a ţinut un nou discurs manifest după înfrângerea Farului cu Dinamo, 0-2, una dintre marile surprize ale sezonului. Regele susţine că acesta este al treilea moment în care echipa a clacat, după cele din Europa cu Sheriff şi Helsinki.

E al treilea moment în care am greșit anul acesta! Am avut două, iar ăsta e al treilea. Le-am zis: «E un moment important pentru noi!». Dar văd că și de data aceasta am clacat. Trei momente! Sheriff, Helsinki, iar ăsta e al treilea (n.r. înfrângerea cu Dinamo).

Sunt momente în care trebuia să arătăm. Asta le-am zis toată săptămâna. Așa am pregătit meciul, dar se pare că nu m-au auzit, se pare că n-am țipat prea tare, am vorbit mai lent, mai domol, mai moale. Sper, alături de conducere, să găsim soluții viabile. Și am ratat o șansă mare!

Au fost momente frumoase la Constanța, e ușor să vorbești când momentele sunt frumoase, dar aceasta este o seară dură. Cu toții trebuie să reflectăm la tot ce s-a întâmplat. (…) Tot ce am făcut în seara aceasta trebuie evaluat foarte bine pentru viitorul Farului”, a spus Hagi la conferinţa de presă.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:06 Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!” 30
apr.
23:55
VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul
30
apr.
23:50
Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute
30
apr.
23:37
Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena!
30
apr.
23:20
Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva”
30
apr.
23:00
„Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră
30
apr.
22:50
Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos!
30
apr.
22:23
Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii
30
apr.
22:11
Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo
30
apr.
21:35
Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani!
Vezi toate știrile
Citește și